Ostali ste tehotné vďaka Inofolicu?
Ahojte žienky,
téma s inofolicom sa tu už nachádza. Ale keď som chcela zistiť či má prášok nejakú úspešnosť, musela som si prečítať 70 strán diskusií 😒 . Zakladám túto tému pre snažilky, ktoté stále veria a rady čítajú pozitívne správy 🙂. Budem rada, ak sem budú prispievať žienky kt. si myslia, že ostali tehotné vďaka inofolicu, prípadne po koľkých mesiacoch užívania prišla radostná správa. Ďakujeeem a tešíím sa na príspevky 🙂
ja uz treti mesiac uzivam 1x denne a stale nic uz prestavam verit
@lilcek treba uzívat 2x1
@luiana zatiaľ jeden denne... Ak sa nič neuchytí tak prejdem na 2 denne 😉
@butterfly333 ano tak sa to ma?
@lilcek ano lebo jeden je málo
Nesposobil vam inofolic spinenie?
@dudenka sposobil. Rovnako aj skratil cyklus, preto som ho po 2 mesiacoch vysadila. Teraz uz pijem len kyselinu listovu, alchemilkovy caj.
@butterfly333 idem na dva a pisala my sestricka ze maju v rdinacii daky novy silnejsi 60 tbl.za39
Baby a nema inofolic vplyv na tehu testy? Myslim ci ho nesposobi falosne pozitivny.
@dudenka to som este nepocula. Myslim si, ze nie.
Ahojte,mam na predaj inofolic 12ks exp.05/2019, vitaminy pre partnera MannerAktiv komplex 12ks exp.03/18 a ovulacne testy 10ks exp.2019. Cena za vsetko spolu 8e.
Ja som Inofolic po dvoch mesiacoch vysadila lebo sa nám aj tak nedarilo otehotnieť. Po roku zúfalstva som ho opäť nasadila (1 denne) ale s tým, že muž začal užívať Folandrol a po troch mesiacoch sa zadarilo. Dokonca aj cyklus sa mi upravil.
mam inofolic ak by niektora chcela
@lenartova1 pisala som spravu
Ahojte. Myslím, že inofolic pomohol, snažili sme sa 7mesiacov, 8mesiac som začala s inofolicom ráno a večer a priateľ s folandrolom ráno,nooo a mrcha sa už nedostavila, som v 5tt 🙂 ale včera som začala špiniť 😢 takže som na PN a čakáme čo bude
🍀🍀 budem drzat palce nech to dobre dopadne
Kamarátka po pár neúspešných mesiacoch začala užívať infolic a ďalšia mrcha jej už neprišla ☺. Zásobila sa dopredu a nakoľko už ho nepotrebuje posúva ďalej... 1x20 sáčkov ( nerozbalene) + z ďalšieho balenia jej ostalo 14 sačkov + nerozbalený alchemilkovy čaj - všetko spolu za 15,- eur (osobný odber v ZA.
Tak dnes sme o mimi prišli 😢 Ale inofolic budem brať určite.
@miskatomi to mi je luto😕
😕to mi je moc luto.Drz sa a bud silna.
@miskatomi to nemyslis vazne preco?? Sa neudrzalo?
miskatomi to mi je ľúto držte sa...
@miskatomi to ma hrozne mrzi.Viem presne co prezivas.Tiez som bola v 5tt a predvcerom som zacala spinit a dnes uz prisla normalna mrcha.Je to velmi tazke no budem ti posielat vela silu a pozitivnej energie.
Mám 17 sáčkov inofolic dám za 5+ poštovné
@michaela_lm mam zaujem o balenie

@bienennest dakujem, skusim este v utorok rano urobit, lebo v pondelok mi maju dojst tehu testy
@milos32nika21 menstruaciu mam dostat o cca 10 dni..
B.t. si nemeriam. Pouzivam len ovu testy.