Ostali ste tehotné vďaka Inofolicu?
Ahojte žienky,
téma s inofolicom sa tu už nachádza. Ale keď som chcela zistiť či má prášok nejakú úspešnosť, musela som si prečítať 70 strán diskusií 😒 . Zakladám túto tému pre snažilky, ktoté stále veria a rady čítajú pozitívne správy 🙂. Budem rada, ak sem budú prispievať žienky kt. si myslia, že ostali tehotné vďaka inofolicu, prípadne po koľkých mesiacoch užívania prišla radostná správa. Ďakujeeem a tešíím sa na príspevky 🙂
@tanusenka alchimilkovy caj 1 krat za den ale len do ovulky beriem a potom ked pride ms
@milos32nika21 super dakujem zacnem pit aj ja cajik
ako ste prosim brali inofolic kapsule? rano jednu a vecer druhu ?alebo obidve naraz?
Kočky, brala som inofolic 2x denne, posunul mi ovulku o tyzden, tym padom aj ms a vyhadzana som bola z neho. Co myslite? :(
ahojte kocky, mam na predaj jedno neotvorené balenie myo-inositolu od firmy Jarrow formulas, prášok 227g. Objednala som si z Ameriky dve balenia, z jedného som využívala iba dva mesiace a otehotnela som (avšak aj s pomocou IUI). Kombinovala som ho s kyselinou listovou. Je to v podstate dokopy ako inofolic, avsak mne sa po troch mesiacoch uzivania dvoch sackov denne uz zdal dost drahy. Ak teda mate zaujem, dajte vediet. Uzivanie je rovnake ako pri Inofolicu, nabrat 1/8 cajovej lyzicky, rozpustit vo vode a vypit. Prepocitavala som si to, a jedno balenie inositolu je cca 6mesacnym ekvivalentom inofolicu. Predam ho za 20 Eur a idealne odovzdam osobne v okoli Ziliny/Cadce. Teoreticky mozem niekomu posunut aj to otvorene balenie, avsak tiez neviem, ci by som ja sama od niekoho kupovala otvorenu tubu s praskom, predsa len... Simona (https://www.google.sk/search?q=myo+inositol&cli...)
baby, mám na predaj Inofolic prášok 36 vrecúšok za 12€, ak by mal niekto záujem, pošlem na dobierku...
@vuittonka5 ja poprosim
Ahoj mam na predaj 40 vrecusok inifolicu za 20 eur aj s postou
@gaby22 Ahoj, prosim ta este mas ten inofolic? 🙂 dakujem
Ahoj ano mam len este som nasla 26 sacikou tak ptedavam 66 vrecudok za 26 € aj s postou
Ahojte zienky, ja som uz vybrala 2 balenia inofolicu popri tom pijem alchemilku a stale sa nedari uz som z toho zufala 😑co myslite,este ho brat alebo to nechat tak?
@lettinka Ahoj, podla jednej studie, co som o infolicu citala sa ma brat pol roka a az ked sa nedostavi ucinok hladat mozne dalsie priciny. takze ja by som mu este dala sancu. skus si precitat este zopar tipov, co mozes robit pre zvysenie plodnosti - https://www.modrykonik.sk/blog/bienennest/article/rady-a-tipy-na-prirodne-cesty-k-podpore-qpb6vu/
drzim palce
@bienennest dakujem kraaasne idem to popozerat ☺
Ahojte. Netvrdim,ze je inofolic zly,ale zazraky'od neho asi ocakavat netreba. Nuz a studie sa robia na objednavku. Nechcem vediet kolko uz zarobili.
Aj ja som prispela. Ziaden strach.😀
Baby par dni my to meska nedavam to mu velku sancu test bol begativny ale hrozne ma bolia krize ako aj pri prvom a druhom tehotenstve
@lilcek mozno neskor ukaze a skus neskor este.Mozno budete mat krasny darcek Vianocny.
Baby beriete niektora Fertipronu? Je to to iste ako Inofolic len lacnejšie a je tam 30ks.
Mne inofolic roztiahol cyklus. Najprv som po ms spinila, co som si myslela, ze som tehu, ale nebola som. Potom mi to posunulo ovulku a tym padom mi aj ms uz meska 2 tyzdne. Tehotna nie som. Takze u mna to nezafungovalo. Asi to fakt zabera zenam, ktore nemaju ovulku, alebo maju dlhsi cyklus. Ja som ho mala ukazkovy. No skoda, asi to fakt nie je pre kazdeho. Dost som sa na neho spoliehala...
@butterfly333 zrovna som to nasla na nete
@lilcek ja som dnes objednala 30ks je tam a stoji to 12€ aj s poštou
@butterfly333 odkial
Inofolic ani mne absolútne nepomohol...😔
@lilcek prave idem z prace doma pozriem.
@helulik ako dlho si ho brala?
@vuittonka5
Ahoj ja by som mala zaujem dakujem
@bienennest fuuu, dost dlho... Ale netusim presne kolko... To bolo davno 😆
@lilcek ahoj tak včera mi to prišlo. A obj.som to z lekaren Oáza Trilek a.s

Aj ja dnes zacinam s inofolicom ale kapsulami ...tak som zvedava ci pomozu...este ste k inofolicu baby nieco brali ?