Ostali ste tehotné vďaka Inofolicu?
Ahojte žienky,
téma s inofolicom sa tu už nachádza. Ale keď som chcela zistiť či má prášok nejakú úspešnosť, musela som si prečítať 70 strán diskusií 😒 . Zakladám túto tému pre snažilky, ktoté stále veria a rady čítajú pozitívne správy 🙂. Budem rada, ak sem budú prispievať žienky kt. si myslia, že ostali tehotné vďaka inofolicu, prípadne po koľkých mesiacoch užívania prišla radostná správa. Ďakujeeem a tešíím sa na príspevky 🙂
Aj som ho brala 5dni tak uvidíme čo je to zač 😕
Aha už rozumjem. Tak preto mí doktor pred písal tablety na 4mesjace....a kcela bisom sa vas opýtať že či neviete. Že podľa sono mohol vedieť že mám nedozrieva vaječníkov. Lebo moj doktor je takí ze až moc nehovorí 🙄
@butterfly333 ahoj 🙂kramy stále nikde,a dva testy negatívne :(
@danyb a niekomu vobec
@butterfly333 teraz som asi nepochop, čo si mala na mysli 🙂
@danyb že mne ten inofolic nepomohol vobec ani po 6m braní
🙂
@butterfly333 jáj.. už som to pochopila, myslela som že odpisuješ na inú správu.. hej, veď som písala že po šiestich mesiacoch sa ukáže či zaberá.. teda aspoň tak som to myslela 🙂
@zuzannaaa dakujem 🙂 a chcem sa spytat doktor mi ide robit hormonálny profil to vysetrenie je preplacane poisťovňou? Keďže som chodila inej doktorke a chcela som rozne vyšetrenia ked sme sa snažili o babo a ona nemala zaujem....a teraz ked som.sa prehodila tak doktor mi robi kazdy mesiac ine a ine vyšetrenia .
ja som brala inofolic dva mesiace a hneď ako sme sa začali snažiť som aj otehotnela
Baby, prosím o Váš názor (a vopred sa ospravedlňujem, ak sa to riešilo v diskusii skôr, prešla som len pár strán dozadu) - o bábo sa pokúšame prvýkrát a len druhý mesiac, cyklus je max. pravidelný s presnosťou na deň, nemám žiadne ťažkosti s PCO. HAK neužívam už cca 4 roky. Mám nasadiť Inofolic, resp. Nosifol alebo zatiaľ skúšať bez pomoci? Trochu sa obávam, aby mi Inofolic práve nerozhádzal cyklus, ako tu niekto kdesi spomínal.... ďakujem! 🙂
ja som brala inofolic od decembra, a v máji som ostala tehu, ak máte záujem, ostalo mi 60+5 ks za 30 + poštovné.
Nemate niekto predat nosifol duo.dakujem vopred🙂

@mamina87 dakujem velice pekne 🙂
budeme si držať palčeky navzájom 😘