icon

Ostali ste tehotné vďaka Inofolicu?

julka82
19. apr 2013

Ahojte žienky,
téma s inofolicom sa tu už nachádza. Ale keď som chcela zistiť či má prášok nejakú úspešnosť, musela som si prečítať 70 strán diskusií 😒 . Zakladám túto tému pre snažilky, ktoté stále veria a rady čítajú pozitívne správy 🙂. Budem rada, ak sem budú prispievať žienky kt. si myslia, že ostali tehotné vďaka inofolicu, prípadne po koľkých mesiacoch užívania prišla radostná správa. Ďakujeeem a tešíím sa na príspevky 🙂

danyb
12. jún 2017

@mamina87 dakujem velice pekne 🙂
budeme si držať palčeky navzájom 😘

matilda35
12. jún 2017

Aj som ho brala 5dni tak uvidíme čo je to zač 😕

danyb
12. jún 2017

@matilda35 5 dní je asi málo na nejaký výsledok 🙂 ale držím palce

zuzannaaa
12. jún 2017

@mamina87 DNES SI 24 A 20TEHO MAS DOSTAT MS TO MAS ESTE 8 DNI
OVULKA MOZE BYT ALE CI S TOHO NIECO BUDE TO ASI NIE LEBO LUTERALNA FAZA BY BOL VELMI KRATKA ... ALE CLOVEK NIGDY NEIVEM ... A OVULACNE TESTY SI SKUSALA

mamina87
12. jún 2017

@zuzannaaa nie neskusala ...tento mesiac uz nieako neriesim ..len som bola zvedava ci este moze prist ovu 😊

zuzannaaa
12. jún 2017

@mamina87 Ak si chces byt ista kedy je ovuka ... odporucam ovu testy ... drzim palce nech vyde uz nabuduci cyklus 🙂

matilda35
12. jún 2017

@danyb no asi je málo 5dni .veď 1mesiac i mám brat 5tabletky ...a sory za hibne písaní ale nesom slovenka 😐...no mám to vypísané na 4mesjac.

mamina87
12. jún 2017

@zuzannaaa tak tento mes.som bola 3 krat pri zenskej a nic nevydela ...s ovu.testami zacnem az na dalsi cyklus 😊 dakujem uvidim co prinesie cas😊

danyb
12. jún 2017

@matilda35 inofolic zaberá každej inak, niekomu zaberie už po prvom cykle a niekomu neskôr. Lekári odporúčajú užívať 6 mesiacov, dovtedy by sa mali prejaviť jeho účinky.

matilda35
12. jún 2017

Aha už rozumjem. Tak preto mí doktor pred písal tablety na 4mesjace....a kcela bisom sa vas opýtať že či neviete. Že podľa sono mohol vedieť že mám nedozrieva vaječníkov. Lebo moj doktor je takí ze až moc nehovorí 🙄

danyb
12. jún 2017

@matilda35 doktor vie zistiť kedy je ovulácia aj či dozrievajú vajíčka do potrebnej veľkosti, ak veľa nehovorí, treba sa ho veľa pýtať 🙂

mlenna15
12. jún 2017

@butterfly333 ahoj 🙂kramy stále nikde,a dva testy negatívne :(

danyb
12. jún 2017

@mlenna15 ja som na tom rovnako, kedy si mala dostať? ja v nedeľu..

butterfly333
12. jún 2017

@danyb a niekomu vobec

danyb
12. jún 2017

@butterfly333 teraz som asi nepochop, čo si mala na mysli 🙂

butterfly333
12. jún 2017

@danyb že mne ten inofolic nepomohol vobec ani po 6m braní

matilda35
12. jún 2017

🙂

danyb
12. jún 2017

@butterfly333 jáj.. už som to pochopila, myslela som že odpisuješ na inú správu.. hej, veď som písala že po šiestich mesiacoch sa ukáže či zaberá.. teda aspoň tak som to myslela 🙂

trinity246
12. jún 2017

@zuzannaaa dakujem 🙂 a chcem sa spytat doktor mi ide robit hormonálny profil to vysetrenie je preplacane poisťovňou? Keďže som chodila inej doktorke a chcela som rozne vyšetrenia ked sme sa snažili o babo a ona nemala zaujem....a teraz ked som.sa prehodila tak doktor mi robi kazdy mesiac ine a ine vyšetrenia .

mlenna15
13. jún 2017

@danyb no to už bude pekný týždeň čo mi meškajú :(

danyb
13. jún 2017

@mlenna15 a zvyknú ti takto meškať? kedy si skúšala posledný testík? ja stále nič ak nedorazia skúsim zajtra testnúť aj keď sa bojím, že budem len sklamaná ☹

chanaaa
13. jún 2017

ja som brala inofolic dva mesiace a hneď ako sme sa začali snažiť som aj otehotnela

mlenna15
13. jún 2017

@danyb nie to je prvý krát takto:/ volala som gynekológovi v piatok ak neprídu idem na krv a ultrazvuk. To ti verim neboj možno budeš príjemné prekvapená 🙂daj vedieť 🙂

danyb
13. jún 2017

@mlenna15 a testík si neskúšala? bodaj by sme boli obe príjemne prekvapené 😍

mlenna15
13. jún 2017

@danyb skúšala všetky negatívne :(takže už si nerobím nádeje, len dúfam že nemám daku cystu... 😒

danyb
13. jún 2017

@mlenna15 neboj, určite to nebude nič vážne, možno sa ti len posunula ovulka 🙂 a možno testík ukáže až za pár dní dve čiaročky..
viem, to čakanie je hrozné a tá neistota ☹
ale musíme vydržať 😘

nell_a
17. jún 2017

Baby, prosím o Váš názor (a vopred sa ospravedlňujem, ak sa to riešilo v diskusii skôr, prešla som len pár strán dozadu) - o bábo sa pokúšame prvýkrát a len druhý mesiac, cyklus je max. pravidelný s presnosťou na deň, nemám žiadne ťažkosti s PCO. HAK neužívam už cca 4 roky. Mám nasadiť Inofolic, resp. Nosifol alebo zatiaľ skúšať bez pomoci? Trochu sa obávam, aby mi Inofolic práve nerozhádzal cyklus, ako tu niekto kdesi spomínal.... ďakujem! 🙂

elly23
17. jún 2017

@nell_a podľa mňa je skoro na inofolic po tak krátkej dobe snaženia, kup si kyselinu listovú a ak sa po pol roku nebude dariť, potom skúsiť inofolic 🙂

edita0527
19. jún 2017

ja som brala inofolic od decembra, a v máji som ostala tehu, ak máte záujem, ostalo mi 60+5 ks za 30 + poštovné.

bibianka15
19. jún 2017

Nemate niekto predat nosifol duo.dakujem vopred🙂