Otehotnela ste niektorá po laparoskopii?
Ano tri mesiace po diagnostickej laparoskopii... robili screening maternice, pozerali vajcovody tekutinou, ale aj zrasty v brusnej dutine odstranovali jednym razom, uvolnili vajecnik, takez celkom dost toho robili... .jeden vajcovod uplne nepriechodny, tak si vravim, ze vlastne zazrak, ze to najmladsie dietatko vlastne mame.
@anonym_b774a3 aj ja som mala zrasty a zlepené vaječníky len sa strašne bojím aby sa mi to znova nespravilo,
Áno, u mňa počas laparoskopie nenašli vôbec žiadny problém. Všetko priechodné, tehotenstvu nič nestálo v ceste a napriek tomu sme sa do laparoskopie snažili 4 roky. Ja som po tej laparoskopii už nedostala ani jeden menzes. Otehotnela som hneď po nej.
@anonym_b774a3 aj ja som mala zrasty a zlepené vaječníky len sa strašne bojím aby sa mi to znova nespravilo,
@rbandiova no ja to mam za sebou dva krat a bude aj treti...
Áno, u mňa počas laparoskopie nenašli vôbec žiadny problém. Všetko priechodné, tehotenstvu nič nestálo v ceste a napriek tomu sme sa do laparoskopie snažili 4 roky. Ja som po tej laparoskopii už nedostala ani jeden menzes. Otehotnela som hneď po nej.
@juliaduranova to je super ja som dostala menzes mala som zlepené vaječníky aj zrasty 😔
@anonym_b774a3 ale čo mislite budete mať znova laparoskopiu?
@rbandiova ano, lebo to uz zasa robi problemy... zapaly sterilne, problemy s travenim, bolesti pri ovulacii aj MS dost zle...
@anonym_b774a3 uh hrozne čo to vie s človekom urobiť,a povedali vám že z čoho máte také problémy ?
@rbandiova prasknute slepe crevo v detstve.
@rbandiova prasknute slepe crevo v detstve.
@anjelicek26 Na to som nikdy nepomyslela. Mne tú laparoskopiu robili v marci 2016, ale aj ja som mala v detstve problémy so slepým črevom. Museli mi ho vybrať, keď som mala 10 rokov. Možno to má niečo spoločné s tým problémom otehotnieť. Ináč, mne sa to už 2x žiaľ nepodarilo. Máme iba jedno dieťa. Mne nikdy nič nenašli a napriek tomu bol a je s tým stále ešte problém. Ja ani bolesti nemám. Po pôrode sa tie menštruačné bolesti veľmi upravili a sú teraz naozaj v poriadku. Povedala by som, že sa dá s tým žiť. A to ja som celkom usmrkaná, keď ma niečo bolí.
Na pooperacnu kontrolu po laparoskopii som sla tehotna. Ale laparoskopia, hyfosy ani hysteroskopia nepriniesla ziaden nalez.
@anjelicek26 Na to som nikdy nepomyslela. Mne tú laparoskopiu robili v marci 2016, ale aj ja som mala v detstve problémy so slepým črevom. Museli mi ho vybrať, keď som mala 10 rokov. Možno to má niečo spoločné s tým problémom otehotnieť. Ináč, mne sa to už 2x žiaľ nepodarilo. Máme iba jedno dieťa. Mne nikdy nič nenašli a napriek tomu bol a je s tým stále ešte problém. Ja ani bolesti nemám. Po pôrode sa tie menštruačné bolesti veľmi upravili a sú teraz naozaj v poriadku. Povedala by som, že sa dá s tým žiť. A to ja som celkom usmrkaná, keď ma niečo bolí.
@juliaduranova no to ani ja som nemala žiadne bolesti ani pri ms len na ultrazvuku mi nasty zrasty po myomekmomii .
Prievidza synovi som zostala tehotná do pol roka, po troch rokoch som mala potrat a potom ďalšie tri roky nie a nie sa podariť...až po tej laparoskopii na prvý šup bola potom dcérka. A tie, som ako 6 ročná mala zápal slepého čreva a zápal pobrušnice a zauzlenie čriev. Veľmi dobre si na to pamätám.
Ja som druhý mesiac po diagnostickej a nič akurát len zmena predĺžil sa mi cyklus... pritom priechodné a všetko v poriadku.
Ja som druhý mesiac po diagnostickej a nič akurát len zmena predĺžil sa mi cyklus... pritom priechodné a všetko v poriadku.
@anonym_9966f7 snažíte sa tiež ako ja otehotnieť ?
@anonym_9966f7 snažíte sa tiež ako ja otehotnieť ?
@rbandiova áno už ťahá na 3rok a nič.
Muž má DNA spermií kus zle tak je to náročné.
Očakávala som že ta diagnosticka laparka niečo ukáže a dá smer ale od vtedy mám viac ako 41dnove cyklus, čo má neteší.Predtym pred zákrokom,také nebolo a teraz neviem ako to upraviť.

Ano tri mesiace po diagnostickej laparoskopii... robili screening maternice, pozerali vajcovody tekutinou, ale aj zrasty v brusnej dutine odstranovali jednym razom, uvolnili vajecnik, takez celkom dost toho robili... .jeden vajcovod uplne nepriechodny, tak si vravim, ze vlastne zazrak, ze to najmladsie dietatko vlastne mame.