icon

Otehotnela ste niektorá po laparoskopii?

rbandiova
5. máj 2026
anonym_b774a3
5. máj 2026

Ano tri mesiace po diagnostickej laparoskopii... robili screening maternice, pozerali vajcovody tekutinou, ale aj zrasty v brusnej dutine odstranovali jednym razom, uvolnili vajecnik, takez celkom dost toho robili... .jeden vajcovod uplne nepriechodny, tak si vravim, ze vlastne zazrak, ze to najmladsie dietatko vlastne mame.

rbandiova
autor
5. máj 2026
@anonym_b774a3

Ano tri mesiace po diagnostickej laparoskopii... robili screening maternice, pozerali vajcovody tekutinou, ale aj zrasty v brusnej dutine odstranovali jednym razom, uvolnili vajecnik, takez celkom dost toho robili... .jeden vajcovod uplne nepriechodny, tak si vravim, ze vlastne zazrak, ze to najmladsie dietatko vlastne mame.

@anonym_b774a3 aj ja som mala zrasty a zlepené vaječníky len sa strašne bojím aby sa mi to znova nespravilo,

juliaduranova
5. máj 2026

Áno, u mňa počas laparoskopie nenašli vôbec žiadny problém. Všetko priechodné, tehotenstvu nič nestálo v ceste a napriek tomu sme sa do laparoskopie snažili 4 roky. Ja som po tej laparoskopii už nedostala ani jeden menzes. Otehotnela som hneď po nej.

anonym_b774a3
5. máj 2026
@rbandiova

@anonym_b774a3 aj ja som mala zrasty a zlepené vaječníky len sa strašne bojím aby sa mi to znova nespravilo,

@rbandiova no ja to mam za sebou dva krat a bude aj treti...

rbandiova
autor
5. máj 2026
@anonym_b774a3

@rbandiova no ja to mam za sebou dva krat a bude aj treti...

@anonym_b774a3 ale čo mislite budete mať znova laparoskopiu?

rbandiova
autor
5. máj 2026
@juliaduranova

Áno, u mňa počas laparoskopie nenašli vôbec žiadny problém. Všetko priechodné, tehotenstvu nič nestálo v ceste a napriek tomu sme sa do laparoskopie snažili 4 roky. Ja som po tej laparoskopii už nedostala ani jeden menzes. Otehotnela som hneď po nej.

@juliaduranova to je super ja som dostala menzes mala som zlepené vaječníky aj zrasty 😔

anonym_b774a3
5. máj 2026
@rbandiova

@anonym_b774a3 ale čo mislite budete mať znova laparoskopiu?

@rbandiova ano, lebo to uz zasa robi problemy... zapaly sterilne, problemy s travenim, bolesti pri ovulacii aj MS dost zle...

rbandiova
autor
5. máj 2026
@anonym_b774a3

@rbandiova ano, lebo to uz zasa robi problemy... zapaly sterilne, problemy s travenim, bolesti pri ovulacii aj MS dost zle...

@anonym_b774a3 uh hrozne čo to vie s človekom urobiť,a povedali vám že z čoho máte také problémy ?

anjelicek26
5. máj 2026
@rbandiova

@anonym_b774a3 uh hrozne čo to vie s človekom urobiť,a povedali vám že z čoho máte také problémy ?

@rbandiova prasknute slepe crevo v detstve.

juliaduranova
5. máj 2026
@anjelicek26

@rbandiova prasknute slepe crevo v detstve.

@anjelicek26 Na to som nikdy nepomyslela. Mne tú laparoskopiu robili v marci 2016, ale aj ja som mala v detstve problémy so slepým črevom. Museli mi ho vybrať, keď som mala 10 rokov. Možno to má niečo spoločné s tým problémom otehotnieť. Ináč, mne sa to už 2x žiaľ nepodarilo. Máme iba jedno dieťa. Mne nikdy nič nenašli a napriek tomu bol a je s tým stále ešte problém. Ja ani bolesti nemám. Po pôrode sa tie menštruačné bolesti veľmi upravili a sú teraz naozaj v poriadku. Povedala by som, že sa dá s tým žiť. A to ja som celkom usmrkaná, keď ma niečo bolí.

titla
5. máj 2026

Na pooperacnu kontrolu po laparoskopii som sla tehotna. Ale laparoskopia, hyfosy ani hysteroskopia nepriniesla ziaden nalez.

rbandiova
autor
5. máj 2026
@juliaduranova

@anjelicek26 Na to som nikdy nepomyslela. Mne tú laparoskopiu robili v marci 2016, ale aj ja som mala v detstve problémy so slepým črevom. Museli mi ho vybrať, keď som mala 10 rokov. Možno to má niečo spoločné s tým problémom otehotnieť. Ináč, mne sa to už 2x žiaľ nepodarilo. Máme iba jedno dieťa. Mne nikdy nič nenašli a napriek tomu bol a je s tým stále ešte problém. Ja ani bolesti nemám. Po pôrode sa tie menštruačné bolesti veľmi upravili a sú teraz naozaj v poriadku. Povedala by som, že sa dá s tým žiť. A to ja som celkom usmrkaná, keď ma niečo bolí.

@juliaduranova no to ani ja som nemala žiadne bolesti ani pri ms len na ultrazvuku mi nasty zrasty po myomekmomii .

verus16
Autor odpoveď zmazal
rbandiova
autor
5. máj 2026
@verus16
Odpoveď bola zmazaná

@verus16 a kvôli čomu vám ju robili prosím vás ?

elenajezova
5. máj 2026

Áno, ja. Pred 20 rokmi. A môj poklad, dcérka 🥰práve maturuje...

elenajezova
5. máj 2026

A hneď do mesiaca po laparoskopii.

michaela329
5. máj 2026

Prirodzene nie, ale odstránili endometriózu a konečne sa podarilo IVF

rbandiova
autor
5. máj 2026
@elenajezova

A hneď do mesiaca po laparoskopii.

@elenajezova a kvôli čomu vám ju robili prosím vás?

meyby
5. máj 2026

Ja😉a hneď

elenajezova
6. máj 2026

Prievidza synovi som zostala tehotná do pol roka, po troch rokoch som mala potrat a potom ďalšie tri roky nie a nie sa podariť...až po tej laparoskopii na prvý šup bola potom dcérka. A tie, som ako 6 ročná mala zápal slepého čreva a zápal pobrušnice a zauzlenie čriev. Veľmi dobre si na to pamätám.

elenajezova
6. máj 2026

Oprava: pri synovi....síce som z Prievidze...🤣

verus16
6. máj 2026
@rbandiova

@rbandiova prasknutie mimomaternicoveho tehotenstva

verus16
6. máj 2026
@rbandiova

@rbandiova praskol mi lavy vajickovod kvoli mimomaternicovemu tehotenstvu, cize vyoperovanie laveho vajickovodu vratane potratu.

anonym_9966f7
6. máj 2026

Ja som druhý mesiac po diagnostickej a nič akurát len zmena predĺžil sa mi cyklus... pritom priechodné a všetko v poriadku.

rbandiova
autor
6. máj 2026
@anonym_9966f7

Ja som druhý mesiac po diagnostickej a nič akurát len zmena predĺžil sa mi cyklus... pritom priechodné a všetko v poriadku.

@anonym_9966f7 snažíte sa tiež ako ja otehotnieť ?

anonym_9966f7
7. máj 2026
@rbandiova

@anonym_9966f7 snažíte sa tiež ako ja otehotnieť ?

@rbandiova áno už ťahá na 3rok a nič.
Muž má DNA spermií kus zle tak je to náročné.
Očakávala som že ta diagnosticka laparka niečo ukáže a dá smer ale od vtedy mám viac ako 41dnove cyklus, čo má neteší.Predtym pred zákrokom,také nebolo a teraz neviem ako to upraviť.

bobulocka
7. máj 2026

@rbandiova mne ju robili pred dvoma dnami...som zvedava ako dopadne

rbandiova
autor
7. máj 2026
@bobulocka

@rbandiova mne ju robili pred dvoma dnami...som zvedava ako dopadne

@bobulocka aj mne pred mesiacom mala som všetko zlepené 😔