Otehotneli ste ako 44-ročná?
@katarinaschober mala som take mamicky vo Wien V Krippe, tam sme snad nemali nikoho pod 35 a vacsina deti mala 12 mes a tych cez 44 tam bolo viac. A pritom prve dieta. Ci prirodzene pocali, to neviem ( to sa nepytas), iba u dvoch a to boli mladsie okolo 35 to bolo IVF a tam to povedali skrz to, ze deticky Mali nejake vyvinove specifika. Ale tie dalsie deti boli ok. Takze ist to zjavne ide, ale garantovane to nie je
Podla mna zbytocna otazka...zdrava zena so zdravym partnerom moze otehotniet aj v takom veku, ty si tu uz viackrat riesila svoje diagnozy, pri ktorych maju problem otehotniet aj mlade baby...treba sa na to pozriet realisticky
@katarinaschober ja v 39 na prvy sup..ale zdravotne som ok. Mam 47 a vsetko funguje takze aj teraz by to slo
pri oboch zdravych partneroch je to mozne , kym ma zena cyklus.. ci je to vhodne, necham na kazdeho posudení
Mam kamošku ktorá čaká prvé v 44. Takže áno
sesternica po 15 rokoch otehotnela a rodila 45 rocna... ziaden problem, na svoj vek vobec nevyzera a o tom ako zvladla tehu a materstvo ani nehovorim... lepsie ako 25 rocna...
Ja mám ,teda o pár dní budem mať 43 alebo pred pár týždňami sa na gynekologicka pýtala,či plánujeme ešte dieťa 😃Že ak by sme chceli,tam pokojne ešte môžem byť tehotná,lebo podľa hormónov som ešte ďaleko od prechodu. No vzhľadom na to,že muž už je po vazektomii(to doktorka nevedela)tak ďalšie bábätko už nebude,to sme už sa dávnejšie rozhodli
Čiže podľa mňa môže aj v takom veku žena otehotnieť prirodzene.
@katarinaschober moze ale naco by to robila. Za mna uz 44 rokov ja naozaj taky vek, ze uz nech sa zena venuje sebe. Mam 45 a teda dieta ani nahodou.
@jaskolka tam je skor problem ako otehotniet to, aby tam nebola geneticka vada. Clovek musi mat vzdy stastie, ale teda v tom veku uz to riziko rastie vyrazne. Ja idem v 40 rodit, potom uz sterilka. Lebo tak nejak mam svoje hranice. Urcite by to u nas islo, ale … Uz teraz podla mna tahame kocura stasteny za fuzy 😀
@betulinka1 Tak asi by to robila keby chcela dieta 🤔
To ze tebe sa zda taky vek nevhodny neznamena, ze to tak vnmaju vsetci 🙂
@katarinaschober Ak máš ešte cyklus a aj inak si ok aj chlap tak stále sú šance .
@katarinaschober áno, mám 44 a doma 5mesacny poklad
@veselo_neveselo Ved neznamena. Pisala som o sebe a co si o tom myslim ja. Ostatným nazor neberiem.
Ako v tomto veku za mňa nie, myslí niekto pri tom aj na tie deti alebo iba na seba? Dosť neskoro na deti, ale každý podľa svojho. Za mňa je to neskoro, ale teraz je móda tvrdiť ako je to super, správny vek ale nie, nie je. To iba ľudia si posúvajú hranice a tvária sa pri tom šťastne.
@strongi ano, 44 je dost vysoky vek a hlavne na prve. U mňa je to tretie, finale a užívame si to. Prešli sme však radom komplikácií a som rada ze som na žive. Kebyže viem aké komplikácie môžu nastať, neriskoval by som. Je to však na zvazeni každého jednotlivca. A áno, uvedomujem si aj to, že budem na rodicko chodiť asi ako najstarší rodič v triede. Holt, tak nám to vyšlo.mam ale doma tri deti a tak snahu byť tu a zdravá co najdlhšie

to je velmi individualne, niekomu sa podari aj v tomto veku, ine uz su v prechode od 35