icon

Ovulačné testy

lenka990
3. apr 2012

ahojte nemyslite si,ze som nejaka sprosta 🙂 ,ale mozte mi prosim vas aspon 1 povedat na co to je dobre? lebo nechapem a ani neviem na co to je ...je to tak,ze ak mam 2 palicky musim volat muzovi nech okamzite pride domov ? mam plodne dni :D ci ako? dakujem za odpoved

kvila
18. aug 2016

@kalerabik1 😀 😀 😀 hej, asi mas pravdu

momoqui
18. aug 2016

@kalerabik1 ahoj prosim ta ako merias teplotu? A ako sa potom riadia? Dakujem

kalerabik1
19. aug 2016

@momoqui Ahoj teplotu meriam vzdy rano o 5:50 ,nastavim si budik.len strcim teplomer do pusy a ked zapipa tak vyberiem a pokracujem v spanku. Teplotu si meriavam uz skoro 3roky okrem 9mesiacov co som bola tehotna. Zatial sa nam to velmi osvedcilo,lebo ked nechceme prave otehotniet tak viem presne kedy mozeme a ked zasa chceme tak aspon mam prehlad ze kedy na to...

momoqui
19. aug 2016

@kalerabik1 dakujem a vies specifikovat ze aka ma byt teplota ked chcete a ked nie??

kalerabik1
19. aug 2016

@momoqui no vsak prva faza cyklu je nizka teplota a ked teplota vzrastie tak je druha faza.Den poslednej nizkej teploty je ovulacia. A co sa tyka konkretnej hodnoty teploty to ma kazda zena inak. Ja mavam v prvej faze cyklu teploty od 36,0-36,3 a v druhej ked uz ovu prebehla mam 36,6-36,9. Ale to je tak u mna,sestra napriklad ta ma uplne ine hodnoty,kamoska zasa ine a atd...Skus si daco nastudovat ohladom symptotermalnej metody a dozvies sa podrobnosti

momoqui
19. aug 2016

@kalerabik1 dakujem ti 🙂 skusim googlit

kamed
19. aug 2016

ahojte baby,
myslite ze pozitivny bol vcera, tj. 11DC a dnes to uz slabne?
predtym nemam, az vcera som zacala

lauritka
19. aug 2016

@kamed podla mna nebol stale mu chyba. testuj aj dnes okolo obeda.

kalerabik1
20. aug 2016

@lauritka neviem,ja mam zmiesane pocity z tych testov,lebo mne vyjde najsilnejsia ciarka tiez tak ako kamed a u mna silnejsia nebyva .Tiez som si najprv myslela ze to je negativne ale teplota mi potvrdila ze nie....Asi verim viacej tej teplote...Neviem

lauritka
20. aug 2016

@kalerabik1 no zalezi aj od testov. citlivost . čas, niekedy to rychlo stupne. ale dobre robiš, ze aj merias. lebo ked nevystiihneš vrchol aspon
to teplota potvrdi

kalerabik1
20. aug 2016

@lauritka no ja by som bola bez teplomera stratenaaa 🙂

lauritka
20. aug 2016

@kalerabik1 verim -ja si tiez potvrdzujem ovulku meranim 😉

kamed
20. aug 2016

@lauritka no tak pridavam dnesny. Teplota rano bola 36,8. Po ovulke mavam zvacsa tak nad 37 ale pred ovu okolo 36.6-36.7. Tak ja predpokladam ze bude asi zajtra

lauritkatesty
20. aug 2016

@kamed este urob jeden poobede. tu su pepino testy ?

kalerabik1
20. aug 2016

@kamed podla mna dnes bude ovu a zajtra uz zvysenu teplotu budes mat.Daj vediet som zvedava 🙂

kamed
20. aug 2016

@lauritkatesty ano pepino. Mozem az vecer okolo 22skusit. Dovtedy sme prec. Moze sa to az tak vecer?
@kalerabik1 dam vediet ;)

lauritka
20. aug 2016

@kalerabik1 inac ten 11 dc by sme mohli brat ako pozitivny nie ?

@kamed po 10 minutach bol aky ?? boli rovnake.?? lebo po vyshcnuti mozu vyblednut..
ak zajtra stupnes, pocitaj teda 11 dc vrchol a ovulka 13 dc

lauritka
20. aug 2016

@kamed jj ak bude slabši.. tak zrejme vrchol potom 11 dc

kamed
20. aug 2016

@lauritka nevidela som ho po uschnuti lebo sme sli prec. Skusim vecer. Sex mimo inych bol vcera rano a dnes vecer bude tak by sme mali mat pokryte vsetky moznosti 🙂

lauritka
20. aug 2016

@kamed oki

kalerabik1
20. aug 2016

@kamed tak to mate pokryte🙂 ak je vsetko v poriadku tak to vyjde.Drzim palce

kamed
20. aug 2016

@lauritka
@kalerabik1 baby tak aha 🙂 LH skoro ziadny takze asi ten 11dc bol moj max. Rano zmeram bt ale urcite uz bude zvysena

lauritka
20. aug 2016

@kamed ano takze tak ako sme hovorili 🙂 potom uz len cakat na koniec 😉

kamed
21. aug 2016

@lauritka
@kalerabik1 36,7. Takze tomu velmi nerozumiem :-/

lauritka
21. aug 2016

@kamed no daj cely graf.lebo nwviwm akw boli teploty 😜✌

kamed
21. aug 2016
lauritka
21. aug 2016

@kamed a viac teplot nemaš ? ono uz vcera to vyzera ako vyskok po ovulke.

lauritka
21. aug 2016

ja mavam do tych 36,6 predovulacne a poovulacne od 36,7 a viac.. takze ak zajtra budes hor. ovulka sa potvrdi.. treba par zvyšenych teplot na potvrdenie

kamed
21. aug 2016

@lauritka tento cyklus nemam ale bt meriam uz dlho a do 36,7 je pred ovu a po ovu 36,9 a viac. Vzdy. Ked som bola tehu tak som mala 37,2

lauritka
21. aug 2016

@kamed tak uvidime zajtra, niekedy este kratko po ovulke mozu byt tie teploty nizsie a potom este stupnu