Ovulačné testy
ahojte nemyslite si,ze som nejaka sprosta 🙂 ,ale mozte mi prosim vas aspon 1 povedat na co to je dobre? lebo nechapem a ani neviem na co to je ...je to tak,ze ak mam 2 palicky musim volat muzovi nech okamzite pride domov ? mam plodne dni :D ci ako? dakujem za odpoved
@kalerabik1 ahoj prosim ta ako merias teplotu? A ako sa potom riadia? Dakujem
@momoqui Ahoj teplotu meriam vzdy rano o 5:50 ,nastavim si budik.len strcim teplomer do pusy a ked zapipa tak vyberiem a pokracujem v spanku. Teplotu si meriavam uz skoro 3roky okrem 9mesiacov co som bola tehotna. Zatial sa nam to velmi osvedcilo,lebo ked nechceme prave otehotniet tak viem presne kedy mozeme a ked zasa chceme tak aspon mam prehlad ze kedy na to...
@kalerabik1 dakujem a vies specifikovat ze aka ma byt teplota ked chcete a ked nie??
@momoqui no vsak prva faza cyklu je nizka teplota a ked teplota vzrastie tak je druha faza.Den poslednej nizkej teploty je ovulacia. A co sa tyka konkretnej hodnoty teploty to ma kazda zena inak. Ja mavam v prvej faze cyklu teploty od 36,0-36,3 a v druhej ked uz ovu prebehla mam 36,6-36,9. Ale to je tak u mna,sestra napriklad ta ma uplne ine hodnoty,kamoska zasa ine a atd...Skus si daco nastudovat ohladom symptotermalnej metody a dozvies sa podrobnosti
@kalerabik1 dakujem ti 🙂 skusim googlit
@lauritka neviem,ja mam zmiesane pocity z tych testov,lebo mne vyjde najsilnejsia ciarka tiez tak ako kamed a u mna silnejsia nebyva .Tiez som si najprv myslela ze to je negativne ale teplota mi potvrdila ze nie....Asi verim viacej tej teplote...Neviem
@kalerabik1 no zalezi aj od testov. citlivost . čas, niekedy to rychlo stupne. ale dobre robiš, ze aj merias. lebo ked nevystiihneš vrchol aspon
to teplota potvrdi
@lauritka no ja by som bola bez teplomera stratenaaa 🙂
@kalerabik1 verim -ja si tiez potvrdzujem ovulku meranim 😉
@kamed este urob jeden poobede. tu su pepino testy ?
@kamed podla mna dnes bude ovu a zajtra uz zvysenu teplotu budes mat.Daj vediet som zvedava 🙂
@lauritkatesty ano pepino. Mozem az vecer okolo 22skusit. Dovtedy sme prec. Moze sa to az tak vecer?
@kalerabik1 dam vediet ;)
@kalerabik1 inac ten 11 dc by sme mohli brat ako pozitivny nie ?
@kamed po 10 minutach bol aky ?? boli rovnake.?? lebo po vyshcnuti mozu vyblednut..
ak zajtra stupnes, pocitaj teda 11 dc vrchol a ovulka 13 dc
@kamed tak to mate pokryte🙂 ak je vsetko v poriadku tak to vyjde.Drzim palce
@lauritka
@kalerabik1 baby tak aha 🙂 LH skoro ziadny takze asi ten 11dc bol moj max. Rano zmeram bt ale urcite uz bude zvysena
@lauritka
@kalerabik1 36,7. Takze tomu velmi nerozumiem :-/
ja mavam do tych 36,6 predovulacne a poovulacne od 36,7 a viac.. takze ak zajtra budes hor. ovulka sa potvrdi.. treba par zvyšenych teplot na potvrdenie

@kalerabik1 😀 😀 😀 hej, asi mas pravdu