Ovulačné testy
ahojte nemyslite si,ze som nejaka sprosta 🙂 ,ale mozte mi prosim vas aspon 1 povedat na co to je dobre? lebo nechapem a ani neviem na co to je ...je to tak,ze ak mam 2 palicky musim volat muzovi nech okamzite pride domov ? mam plodne dni :D ci ako? dakujem za odpoved
@kamed no skus este ovulacny pre istotu.
@lauritkatesty vrchny je vcerajsi a spodny teraz robeny..je uz pozitivny ci mu chyba este??dnes uz citim ovu bolesti aj teplota ni spadla z 36.7 na 36.5
@mausy21 ano mas to ukazkove.pokles a pozitivny testik
@lauritkatesty tak ja som teraz vecer este jeden spravila. Chcem sa spytat ze ci by to nemalo byt tak ze po ovulacnom maxime by uz ta ciarka nemala byt uplne minimalna. Aspon medicinsky mi to tak vychadza. A ta ranna predovulacna teplota. Mam v tom chaos
@kamed nie vôbec nemusi byt slaba, LH maš v tele stale. cely cyklus. len v menšej hladine ako pred ovuláciou
@lauritkatesty ja viem ze je v tele stale ale tak myslim ze mimo ovulacie je v zanedbatelnych hodnotach. a ja teda uvazujem ci na tej moj 11.den to chapat ako maximum alebo nie ale asi sa skor priklanam k verzii ze to pozitivny test nie je. neviem, ja som z toho jelen, prvykrat skusat tieto testy. kazdopadne zajtra pokracujem a uvidim aj co teplota
Dobry vecer dievčatka...ovulačne testiky nahodou za rozumnu cenu kde dostanem kupit...dakujem pekne
@vrska skus napísat korytnacka1981 alebo aj lauritkatesty
@butterfly333 dakujem
testiky mam stale, ak sa rozhodneš ozvi sa 🙂
@lauritkatesty dakujem pekne a kolko za kolko....zajtra odchadzam na tyzden za oddychom..ozvem.sa..
Ano uz ked to bude stale hore.tak urcite prebehla
@mausy21 tak pred nočnou 😉
@lauritkatesty ahojcek tak pripajam graf..teplota od pozit testu stale rovnako dolu je to v poriadku???
@mausy21 ano bavsinou az po dvoch dnoch stupne po teste
@lauritkatesty uf..no tak dnes este mm pomojkam ..vcera nebolo
@mausy21 ahoj mojs zase som sa poblaznils
skusam pozri to je kanalik ze
@kotatko1232 vies co skus to este raz odfotit je to straaasne rozmazane..cakam
@mausy21 ?
@kotatko1232 ty kokos ja neviem.ale taketo vyrazne kanaliky som este nevidela.nemas este jeden taky test nepouzity??ci aj na nom je tak vidno ten kanal
@kotatko1232 podla mna to je len ryha v teste.
@mausy21 no ked som ho vybrala z krabicky tak bol čisty hladky a ked som ho ponorila do mocu a pockala chvilku tak sa ukazalo toto.divnee

@lauritka preto mi ta dnesna nesedi. Plus ma stale pobolieva podbrusko dost intenzivne