Ovulačné testy
ahojte nemyslite si,ze som nejaka sprosta 🙂 ,ale mozte mi prosim vas aspon 1 povedat na co to je dobre? lebo nechapem a ani neviem na co to je ...je to tak,ze ak mam 2 palicky musim volat muzovi nech okamzite pride domov ? mam plodne dni :D ci ako? dakujem za odpoved
@lauritka
@kalerabik1 caute baby 🙂 pred 2t som tu riesila prvykrat ovulacne testy tak dnes hlasim vysledok 🙂 dnes som 26dc a toto som mala vcera vecer na teste 🙂
@lauritkatesty a ty ako lauritka???kazdemu tu radis a tak a ty ako si natom?stale sa nestal zazrak?ste obaja v poriadku a co umele?nechcete skusit?
@veronika1603 stale nič.. na umelom uz sme boli, dvakrat. uz nechceme viac. bud to vyjde prirodzee alebo budiz osud...
@lauritkatesty a adopcia?viem je to tazke rozhodnutie ale neboli by ste prvi ani posledni...jooj moja drzim ti silno palce ...snad si to este tam ten hore rozmysli a posle vam aspon jedno dietatko🙏
@veronika1603 nie na to sa necitime... bud vlastne alebo ziadne a budeme sa venovat len zvieratkam ako doteraz 🙂
@lauritkatesty ahojček...dnes teplota zasa stuuupla po tom vcerajsom jednodnovom poklese tak som skusila test vecer...co myslis???moze byt falošny???

@butterfly333 mozno...len ked som ho vybrala z krabicky tak bol hladucky cisty