Ovulačné testy
ahojte nemyslite si,ze som nejaka sprosta 🙂 ,ale mozte mi prosim vas aspon 1 povedat na co to je dobre? lebo nechapem a ani neviem na co to je ...je to tak,ze ak mam 2 palicky musim volat muzovi nech okamzite pride domov ? mam plodne dni :D ci ako? dakujem za odpoved
Robím ovu testy 1-krát ..... testujem od 10-teho dňa cca o 13.00 hod ..... na ten 13-ty den som mala najsilnejsiu čiarku, inak stále uplne slabulinka (nie je vidiet dobre na foto) ...... ale čiarka nie je rovnako silna ako tá testovacia ..... dokedy treba testovať ? nevyznam sa v tom .... podla ovulačnej kalkulačky by som mala mať plodné dni od 1 do 5 februára .... ale čiarky tomu vobec nenasvedcuju :(
@miroslavap ahoj sice trošku rozmazana fotka, ale ak boli rovnake, uz nemusis testovat. ovu bola cca do toho 15 dc, uz by si mala mat aj husty a kremovy hlien
@lauritka myslis? hoci nebola rovnako silna ako testovacia čiarka?
@miroslavap no neviem usudzujme podla dalsich testov, aky mas hlien, teplotu nemeriaš ?? niekedy sa nemusi vystihnut vrchol, trebalo este jedn urobit v ten isty den vieš.. mohlo to byt neskor silnejšie.
@lauritka teplotu nemeriam, len sa zaciname snazit tak to necchem este tak velmi prehanat ...zaciname s ovu testami zatial ...... myslis ze by mohla byt ovu aj neskorsie este ? lebo ta ciarka na ten 13-ty den je sice najsilnejsia doteraz ale nie je rovnaka ako ta testovacia .... dotedy treba robit testy?
@miroslavap aky maš hlien ??mala si uz vodnaty ? ake dlhe mavas cykly
@lauritka mozem pisat IP?
jj
@zuzka0605 ano jasne pozitivny, ono niekedy sa ovulacia moze posunut. ak nechces otehu, tak pocitaj este tri dni odkedy začne slabnut ako oplodne. a snazte az po, aj hlien by sa mal zmenit potom na neplodny, husty a kremovy.
@kotatko1232 ja som mala aj taky aj so svetlom. onoho času som za to vydrbala 700 sk 😀 a ukazovalo mi to hovadiny, mne sa osvedčili len testy, pozorovanie hlienu a meranie BT. ako najspolahlivejšie.
@lenka6309 to je normalne, a počass ms ich nemusiš robit ...
LH je v moči cely cyklus. len v menšej hladine ako pred ovulkou.
@lauritkatesty Ďakujen veľmi pekne za odpoveď.
@lauritkatesty ahoj este som sa chcela opytat.vcera poobede a aj vecer a aj dnes rano ma boleli vajecniky take pichanie ale poobede uz nie a ani teraz ..to bola ovulka ze??lebo niekedy ma bolelo az tak ze som mala vajecniky vypucene az to bolo vidiet ☹
@kotatko1232 tak len podla bolesti neviem na 100% .. trebalo by aj merat BT.. niekedy mozu byt priznaky a ovulka nemusi prebehnut.
@lauritka ano??nemusi ?? hmm tak asi od dalsej ms skusim testovat..
@kotatko1232 Mohla si mať aj cysty na vaječníkoch ja so to mávala a občas aj mám volá sa to polycystické vaječníky vtedy bývajú bolesti keď praskne cystička vktorej máš vajíčko môže byť v nej voda alebo aj krv,mne niekedy zvykne trošku krvi potom z výtokom ísť von nie vždy.A ďalší mesiac potom mávam ovuláci,ale ten mesiac nie keď mám bolesti.Zájdi na preventívku k ženskému pozrie sa Ti aj na vaječníky.
Ahojte zienky, snazilky..ostali mi nejake ovulacne testy. Ked mate nektora zaujem ozvite sa. Dakujem.
@lauritka Ahoj, vedela by si mi poradit? Vid moj prispveok vyssie.
@mgabriskova ahoj no neboli pozitivne.. ale moze byt, ze sa ovulacia posunie. skušaj dalej. hlien ti moze napovedat, ze sa to uz blizi

@gaby22 nie ešte im dost chyba musi byt ta druha rovnaka ako ta kontrolna.