icon

Ovulačné testy

lenka990
3. apr 2012

ahojte nemyslite si,ze som nejaka sprosta 🙂 ,ale mozte mi prosim vas aspon 1 povedat na co to je dobre? lebo nechapem a ani neviem na co to je ...je to tak,ze ak mam 2 palicky musim volat muzovi nech okamzite pride domov ? mam plodne dni :D ci ako? dakujem za odpoved

butterfly333
27. dec 2016

@gaby22 nie ešte im dost chyba musi byt ta druha rovnaka ako ta kontrolna.

miroslavap
4. feb 2017

Robím ovu testy 1-krát ..... testujem od 10-teho dňa cca o 13.00 hod ..... na ten 13-ty den som mala najsilnejsiu čiarku, inak stále uplne slabulinka (nie je vidiet dobre na foto) ...... ale čiarka nie je rovnako silna ako tá testovacia ..... dokedy treba testovať ? nevyznam sa v tom .... podla ovulačnej kalkulačky by som mala mať plodné dni od 1 do 5 februára .... ale čiarky tomu vobec nenasvedcuju :(

lauritka
4. feb 2017

@miroslavap ahoj sice trošku rozmazana fotka, ale ak boli rovnake, uz nemusis testovat. ovu bola cca do toho 15 dc, uz by si mala mat aj husty a kremovy hlien

miroslavap
4. feb 2017

@lauritka myslis? hoci nebola rovnako silna ako testovacia čiarka?

lauritka
4. feb 2017

@miroslavap no neviem usudzujme podla dalsich testov, aky mas hlien, teplotu nemeriaš ?? niekedy sa nemusi vystihnut vrchol, trebalo este jedn urobit v ten isty den vieš.. mohlo to byt neskor silnejšie.

miroslavap
4. feb 2017

@lauritka teplotu nemeriam, len sa zaciname snazit tak to necchem este tak velmi prehanat ...zaciname s ovu testami zatial ...... myslis ze by mohla byt ovu aj neskorsie este ? lebo ta ciarka na ten 13-ty den je sice najsilnejsia doteraz ale nie je rovnaka ako ta testovacia .... dotedy treba robit testy?

lauritka
4. feb 2017

@miroslavap aky maš hlien ??mala si uz vodnaty ? ake dlhe mavas cykly

miroslavap
4. feb 2017

@lauritka mozem pisat IP?

lauritka
4. feb 2017

jj

zuzka0605
5. feb 2017

@lauritka ahoj vidim ze sa vyznas. prosim ta som laik, prvykrat som pouzila ov.test.testy su robene na 12-16den..mozem ten posledny povazovat za pozitivny, je to spravne??cakala som pozitivny skor ako na 16. den nakolko mavam kratke cykly 23-25dni

kotatko1232
5. feb 2017

Ja som si kupila pri Malej tuto vecicku a pomohlo to ukazalo presne..

luta13
5. feb 2017

@zuzka0605 mne sa vidi ten posledny pozitivny...Jednoznacne si s muzom dajte lasku, snad vam to vyjde a zadari sa...Drzim Ti palceky 😉...Boh Ta zehnaj! 🙏

zuzka0605
5. feb 2017

@luta13 dakujem ti za odpoved, ak mam byt uprimna, chcem sa momentalne otehotneniu skor vyhnut, a chcela som si priblizne otestovat kedy mam ovulaciu a ci ju vobec mam, neviem to na sebe jednoznacne odpozorovat podla inych priznakov

luta13
5. feb 2017

@zuzka0605 pozitivny ovutest je ten, ktoreho testovacia ciarka je rovnako vyrazna ako kontrolna, pripadne niekedy sa stava, ze je aj silnejsia ako kontrolna...Takze Tvoj test je urcite pozitivny 😉

lauritkatesty
5. feb 2017

@zuzka0605 ano jasne pozitivny, ono niekedy sa ovulacia moze posunut. ak nechces otehu, tak pocitaj este tri dni odkedy začne slabnut ako oplodne. a snazte az po, aj hlien by sa mal zmenit potom na neplodny, husty a kremovy.

lauritkatesty
5. feb 2017

@kotatko1232 ja som mala aj taky aj so svetlom. onoho času som za to vydrbala 700 sk 😀 a ukazovalo mi to hovadiny, mne sa osvedčili len testy, pozorovanie hlienu a meranie BT. ako najspolahlivejšie.

lenka6309
5. feb 2017

Ahojte.Prosím čo znamená tento testík?mám menštruaciu a dnes vyšiel testík takto😑

vilma30
5. feb 2017

@lenka6309 ak je to ovulacny, tak je to ok. LH je pritomny v tele cely cyklus.

lenka6309
5. feb 2017

@vilma30 áno ovulačný.Ale mám menštruáciu a neviem ako si to mám vysvetliť :(?

lauritkatesty
5. feb 2017

@lenka6309 to je normalne, a počass ms ich nemusiš robit ...
LH je v moči cely cyklus. len v menšej hladine ako pred ovulkou.

lenka6309
5. feb 2017

@lauritkatesty Ďakujen veľmi pekne za odpoveď.

vilma30
5. feb 2017

@lenka6309 nijak si to nevysvetluj, aj pocas menstruacie mas v tele pritomny hormon, na ktory ten test reaguje, takze je to uplne normalne. Tak ci tak test pozitivny nie je.

kotatko1232
5. feb 2017

@lauritkatesty ahoj este som sa chcela opytat.vcera poobede a aj vecer a aj dnes rano ma boleli vajecniky take pichanie ale poobede uz nie a ani teraz ..to bola ovulka ze??lebo niekedy ma bolelo az tak ze som mala vajecniky vypucene az to bolo vidiet ☹

lauritka
5. feb 2017

@kotatko1232 tak len podla bolesti neviem na 100% .. trebalo by aj merat BT.. niekedy mozu byt priznaky a ovulka nemusi prebehnut.

kotatko1232
5. feb 2017

@lauritka ano??nemusi ?? hmm tak asi od dalsej ms skusim testovat..

alison11
5. feb 2017

@kotatko1232 Mohla si mať aj cysty na vaječníkoch ja so to mávala a občas aj mám volá sa to polycystické vaječníky vtedy bývajú bolesti keď praskne cystička vktorej máš vajíčko môže byť v nej voda alebo aj krv,mne niekedy zvykne trošku krvi potom z výtokom ísť von nie vždy.A ďalší mesiac potom mávam ovuláci,ale ten mesiac nie keď mám bolesti.Zájdi na preventívku k ženskému pozrie sa Ti aj na vaječníky.

habanka2014
3. máj 2017

Ahojte zienky, snazilky..ostali mi nejake ovulacne testy. Ked mate nektora zaujem ozvite sa. Dakujem.

mgabriskova
17. máj 2017

Baby testovala som 10DPO, 10 DPO, 11 DPO, 12DPO a ono to ubuda! Je to možné? Menzes mávam tak 6 dní a cyklus 26-28 dní. Ďakujem moc za pomoc

mgabriskova
17. máj 2017

@lauritka Ahoj, vedela by si mi poradit? Vid moj prispveok vyssie.

lauritka
17. máj 2017

@mgabriskova ahoj no neboli pozitivne.. ale moze byt, ze sa ovulacia posunie. skušaj dalej. hlien ti moze napovedat, ze sa to uz blizi