icon

Ovulačné testy

lenka990
3. apr 2012

ahojte nemyslite si,ze som nejaka sprosta 🙂 ,ale mozte mi prosim vas aspon 1 povedat na co to je dobre? lebo nechapem a ani neviem na co to je ...je to tak,ze ak mam 2 palicky musim volat muzovi nech okamzite pride domov ? mam plodne dni :D ci ako? dakujem za odpoved

mgabriskova
17. máj 2017

@lauritka ale ten prvy bol 10 DPO zatial co posledny 12 DPO. Moze to znamenat ze ovulka bola pred 10tym dnom?

nivea777
17. máj 2017

@mgabriskova keď si robila test 12 dpo tak nemôžeš čakať že ešte bude ovu keď si ju už mala,12dpo znamená 12.deň po ovulacii

mgabriskova
17. máj 2017

@nivea777 Tak som sa pomylila. 10, 11, a 12. den cyklu nie DPO...

lauritka
17. máj 2017

@mgabriskova no pokial nemeriaš aj BT tak je o tazke určit

mgabriskova
17. máj 2017

@lauritka nemeriam. :( dakujem za odpoved.

lauritka
17. máj 2017

@mgabriskova no ak sa objavi este plodny hlien, testuj,

lia23
22. máj 2017

Ahojte zienky...ked ma zena dva plodne dni,to nie je malo?ci to.moze znamenat aj to ze sa to plodne obdobie prerusilo a ovu nebola?pripadne je mozne ze si plodne dni,resp. Plodny hlien nevsimnem?

lauritka
22. máj 2017

@lia23 je mozne ze toho hlienu nemavaš vela a ani bolesti a neodsleduješ to presne.. plodne dni su cca tri dni pred ovuljkou a max. jeden den po. zalezi napriklad ako dlho vydrzia spermie v tele. ked je sex 3 dni pred ovu
je dobre potom stierat ten hlien na krčku ak to chceš vyhodnotit

lia23
22. máj 2017

No mavam cca 3dni hlien..niekedy aj 4..preto som teraz v pomykove ze co..ci prebehla alebo etse len bude...dnes som.si robila.ovu test a vysiel takyto... ak prebehla tak by som.mala byt 7dpo

veronika1603
22. máj 2017

@lia23 ked bude silniet moze to byt blížiaca sa ovulka alebo ked uz bola tak aj mozne tehu

lauritka
22. máj 2017

@lia23 a ako vieš ze bola ?? uz bol predtym pozitivny test?? alebo podla čoho usudzuješ ze mozey byt 7 dpo

lia23
22. máj 2017

No nakolko nerobim testy ovulacne,nemeriam BT,len sledujem orientacne hlien,resp.bolest,tak usudzujem len podla toho hlienu....postrehla som 17.5. Take pichnutie dole v podbruku,v maternici ako keby v strede...neviem to.popisat...to.je len.moj pocit vsetko,cize preto som na vazkach

lauritka
22. máj 2017

@lia23 ano chaapem. len niekedy ani to nestači a ked to nie je potvrdene , mozu to byt len dohady.. takze testik teraz nie je v podstate nijak vypovedný. je negativny , Lh sa vylučuje v hladinach.

lia23
22. máj 2017

@lauritka ano to viem...keby planujem.otehotniet tak.je to.ine...vtedy to sledujem ..no nakolko to v podstate nebolo az tak.planovane (tym nechcem.povedat ze nechcene) tak.som.to.az tak neriesila...momentalne si uzivame jednoo babatko ale druhemu sa nebranime 🙂 ...mam jeden tehu test tak spravim neskor 🙂

lia23
22. máj 2017

@lauritka
A dkaujem za reakciu..uvidime ako to.dopadne 😀

lauritka
22. máj 2017

😉

jasminkaj
5. jún 2017

Dievčatá ak robím stále jednu značku testov, má nejaký výpovedný význam intenzita čiarky (pokiaľ je stále výsledok negatívny) ??? Teda pre lepšie pochopenie čo mám na mysli - jeden deň je test negatívny so slabou čiarkou, ďalší deň môže byť negatívny so silnejšou čiarkou (tomu rozumiem, že s blížiacou sa ovu silnie aj čiarka)... ale môže byť ďalší deň tá čiarka opäť slabšia alebo by do ovulácie mala len silnieť? Nechápem princíp, že či môže intenzita čiarok kolísať či nie... som v tomto amatér 🙄

veronika1603
5. jún 2017

@jasminkaj podla mna by mala postupne silniet...ale moze to aj ovplyvnit ze si predtym moc pila a tym moze byt moč viacej zriedeny alebo ovulacia neprebehla a preto sa to zosinuje a zoslabuje bez pozitivity

lauritkatesty
5. jún 2017

@jasminkaj je to ok, vôbec to nemusi kontinualne tmavnut

jasminkaj
6. jún 2017

@veronika1603
@lauritkatesty
Rozumiem, ďakujem za odpoveď 😉

Kočky čo myslíte... včera a dnes, prvá fotka pod svetlom, druhá pri dennom svetle 🙄

zuzannaaa
6. jún 2017

@jasminkaj ahoj .... Plodne dni mas urcite .... uz sa snazte ovulka nastane do 3 dni ak chces na isto behni ginekologicke na folikn ona to povie presne

butterfly333
6. jún 2017

Baby predposledny včera posledny dnes su oba pozit? Včera vecer aj dnes rano ovu bolesti.

lauritka
6. jún 2017

@jasminkaj je pozitivny
@butterfly333 mne sa zdaju silne, ale neviem či mozu byt este silnejsšie ? ako to mavas ? mavas viac dni takyto silny ?

veronika1603
6. jún 2017

@butterfly333 toto bude snad ta prava ovulka🤗

butterfly333
6. jún 2017

@lauritka nie vždy mam jeden den pozit.bt nizka a na druhy den bt hore a ovu bledší. Vieš beriem toto druhy cyklus fytosoju posunulo mi to ovu o 4dni neskor aj minule aj teraz. No tak skusim zajtra bt zmerat dnes som skušala a 36,7 moja predovulačna. Inak už bt nemeriam no musela som skusit kedže som brala tu soju som chcela vediet.

butterfly333
6. jún 2017

@veronika1603 uvidim moja takto pred rokom som bola tehu. No uvidim.čo z toho bude.

veronika1603
6. jún 2017

@butterfly333 co Boh vzal snad aj vrati.skuste nesexovat vela iba napr.dnes a potom pozajtra az

lauritka
6. jún 2017

@butterfly333 aha tak moze byt, ze je viac LH hormonu prave kvoli tomu 🙂 bude mega ovulka. ale čo mam odsledovane , tak bolesti tak tesne pred cca 1 den.
jj zmeraj, ak zajtra uz stupnes, tak 1 dpo. aj vcera sa mi zdal ako uplne pozitivny

butterfly333
6. jún 2017

@veronika1603 sex bol pred včerom a dnes

butterfly333
6. jún 2017

@lauritka ved to že oba su rovnake. No uvidim zajtra aka bude bt. Dakujem