Ovulačné testy
ahojte nemyslite si,ze som nejaka sprosta 🙂 ,ale mozte mi prosim vas aspon 1 povedat na co to je dobre? lebo nechapem a ani neviem na co to je ...je to tak,ze ak mam 2 palicky musim volat muzovi nech okamzite pride domov ? mam plodne dni :D ci ako? dakujem za odpoved
@mgabriskova keď si robila test 12 dpo tak nemôžeš čakať že ešte bude ovu keď si ju už mala,12dpo znamená 12.deň po ovulacii
@nivea777 Tak som sa pomylila. 10, 11, a 12. den cyklu nie DPO...
@mgabriskova no pokial nemeriaš aj BT tak je o tazke určit
@lauritka nemeriam. :( dakujem za odpoved.
@mgabriskova no ak sa objavi este plodny hlien, testuj,
Ahojte zienky...ked ma zena dva plodne dni,to nie je malo?ci to.moze znamenat aj to ze sa to plodne obdobie prerusilo a ovu nebola?pripadne je mozne ze si plodne dni,resp. Plodny hlien nevsimnem?
@lia23 je mozne ze toho hlienu nemavaš vela a ani bolesti a neodsleduješ to presne.. plodne dni su cca tri dni pred ovuljkou a max. jeden den po. zalezi napriklad ako dlho vydrzia spermie v tele. ked je sex 3 dni pred ovu
je dobre potom stierat ten hlien na krčku ak to chceš vyhodnotit
@lia23 ked bude silniet moze to byt blížiaca sa ovulka alebo ked uz bola tak aj mozne tehu
No nakolko nerobim testy ovulacne,nemeriam BT,len sledujem orientacne hlien,resp.bolest,tak usudzujem len podla toho hlienu....postrehla som 17.5. Take pichnutie dole v podbruku,v maternici ako keby v strede...neviem to.popisat...to.je len.moj pocit vsetko,cize preto som na vazkach
@lauritka ano to viem...keby planujem.otehotniet tak.je to.ine...vtedy to sledujem ..no nakolko to v podstate nebolo az tak.planovane (tym nechcem.povedat ze nechcene) tak.som.to.az tak neriesila...momentalne si uzivame jednoo babatko ale druhemu sa nebranime 🙂 ...mam jeden tehu test tak spravim neskor 🙂
😉
Dievčatá ak robím stále jednu značku testov, má nejaký výpovedný význam intenzita čiarky (pokiaľ je stále výsledok negatívny) ??? Teda pre lepšie pochopenie čo mám na mysli - jeden deň je test negatívny so slabou čiarkou, ďalší deň môže byť negatívny so silnejšou čiarkou (tomu rozumiem, že s blížiacou sa ovu silnie aj čiarka)... ale môže byť ďalší deň tá čiarka opäť slabšia alebo by do ovulácie mala len silnieť? Nechápem princíp, že či môže intenzita čiarok kolísať či nie... som v tomto amatér 🙄
@jasminkaj podla mna by mala postupne silniet...ale moze to aj ovplyvnit ze si predtym moc pila a tym moze byt moč viacej zriedeny alebo ovulacia neprebehla a preto sa to zosinuje a zoslabuje bez pozitivity
@jasminkaj je to ok, vôbec to nemusi kontinualne tmavnut
@veronika1603
@lauritkatesty
Rozumiem, ďakujem za odpoveď 😉
Kočky čo myslíte... včera a dnes, prvá fotka pod svetlom, druhá pri dennom svetle 🙄
@jasminkaj je pozitivny
@butterfly333 mne sa zdaju silne, ale neviem či mozu byt este silnejsšie ? ako to mavas ? mavas viac dni takyto silny ?
@butterfly333 toto bude snad ta prava ovulka🤗
@lauritka nie vždy mam jeden den pozit.bt nizka a na druhy den bt hore a ovu bledší. Vieš beriem toto druhy cyklus fytosoju posunulo mi to ovu o 4dni neskor aj minule aj teraz. No tak skusim zajtra bt zmerat dnes som skušala a 36,7 moja predovulačna. Inak už bt nemeriam no musela som skusit kedže som brala tu soju som chcela vediet.
@veronika1603 uvidim moja takto pred rokom som bola tehu. No uvidim.čo z toho bude.
@butterfly333 co Boh vzal snad aj vrati.skuste nesexovat vela iba napr.dnes a potom pozajtra az
@butterfly333 aha tak moze byt, ze je viac LH hormonu prave kvoli tomu 🙂 bude mega ovulka. ale čo mam odsledovane , tak bolesti tak tesne pred cca 1 den.
jj zmeraj, ak zajtra uz stupnes, tak 1 dpo. aj vcera sa mi zdal ako uplne pozitivny
@veronika1603 sex bol pred včerom a dnes
@lauritka ved to že oba su rovnake. No uvidim zajtra aka bude bt. Dakujem

@lauritka ale ten prvy bol 10 DPO zatial co posledny 12 DPO. Moze to znamenat ze ovulka bola pred 10tym dnom?