icon

Ovulačné testy

lenka990
3. apr 2012

ahojte nemyslite si,ze som nejaka sprosta 🙂 ,ale mozte mi prosim vas aspon 1 povedat na co to je dobre? lebo nechapem a ani neviem na co to je ...je to tak,ze ak mam 2 palicky musim volat muzovi nech okamzite pride domov ? mam plodne dni :D ci ako? dakujem za odpoved

alison11
6. jún 2017

@butterfly333 Ahoj,ovulačné testy ukazujú pred ovuláciou 24-48 hodín.

butterfly333
7. jún 2017

@lauritka tak dnes bt vyskočila na 37,0 čiže ovu prebehla.😍

jasminkaj
Autor odpoveď zmazal
lauritkatesty
7. jún 2017

@jasminkaj ano, ovulka je teda dnes alebo zajtra 🙂

jasminkaj
Autor odpoveď zmazal
zuzannaaa
8. jún 2017

Dnes 14dc spodny teraz a horne dva 18:00 🙏

luta13
9. jún 2017

@zuzannaaa krasne ovulaky 😉...Drzim palceky, nech Ti to konecne tentokrat vyjde na 100%...Boh Ta zehnaj! 🙏😘

zuzannaaa
9. jún 2017

@luta13 dakujem lluta aj ja si to prajem .... dnes som bola na folikometri rano uz ovulka bola a teraz cakat .....

bevab
9. jún 2017

@lauritka dnesny ovu test :( avsak ledva nejaky hlien a minimalne bolesti.Meriam bt.dakujem

zuzannaaa
9. jún 2017

Ovulka uz rano o 9 potvrdene od dr prebehla🙂

jasminkaj
Autor odpoveď zmazal
veronika1603
17. jún 2017

@jasminkaj je to urcite ms?

luta13
17. jún 2017

@jasminkaj nemusi to byt MS, ak to bude len nejake kratkodobe spinenie, moze ist o roztahovanie maternice - ak by si bola tehu...Ja by som skusila jednoznacne tehu testik z ranneho mocu...Drzim palceky, nech si najdes to, co hladas 😉

kata011
17. jún 2017

@jasminkaj mas kratku luteralnu fazu

jasminkaj
Autor odpoveď zmazal
luta13
18. jún 2017

@jasminkaj Drzim palceky, nech co najskor vies, na com si a kde je pes zakopany 😉

mailinka4
22. jún 2017

Ahojte, môže sa robiť ovulačný test aj počas MS? Včera som si robila a bola tam slabunká čiaročka a deň predtým tam nebolo nič, ale dnes som už dostala MS, tak neviem. Čo si o tom myslíte?

lauritkatesty
22. jún 2017

@mailinka4 nie, počas ms to nema vyznam . slabšia čiarka nič neznamena, taka moze byt počas celého cyklu.

mailinka4
22. jún 2017

@lauritkatesty no to je to, že ja ju nemám počas celého cyklu, preto sa pýtam. Buď ju mám alebo nie, ale určite tam nie je stále

mailinka4
22. jún 2017

@mailinka4 a vlastne ani neviem, či ide o MS lebo ráno som mala takú väčšiu kvapku, ale teraz už len keď idem na malú, tak tak úplne svetlooranžové až svetlohnedé na papieri. Beriem INOFOLIC od 17DC, dnes som 27 DC tak neviem,či by mi po takom krátkom užívaní hneď napravil môj cyklus zo 45 dní na 27 :/ sa mi nechce veriť

mailinka4
22. jún 2017

@lauritkatesty a vlastne ani neviem, či ide o MS lebo ráno som mala takú väčšiu kvapku, ale teraz už len keď idem na malú, tak tak úplne svetlooranžové až svetlohnedé na papieri. Beriem INOFOLIC od 17DC, dnes som 27 DC tak neviem,či by mi po takom krátkom užívaní hneď napravil môj cyklus zo 45 dní na 27 :/ sa mi nechce veriť

lauritkatesty
22. jún 2017

No niekedy moze byt neviditelna a niekdy slabsia.ale to zial pri ovulacnom o nicom nevypovedal.len to ze je pritomny hormon LH A ten je v moči stale.len niekedy vyssia hladina a niekedy mala.
Pockaj este ci sa rozkrvacas a potom pocitaj 1 dc.
Moze byt ze uz zabral aspon v tom.ze rychlejsie dozreli folikuly.

jasminkaj
Autor odpoveď zmazal
lauritka
28. jún 2017

@jasminkaj ano začni tak od 18 dc, pripadne ak sa objavi hlienik..
ak maš slabu testovaciu stači raz denne, ak budu skoro rovnake, tak aj dvakrat s odstupom niekolkych hodin

novani
Autor odpoveď zmazal
bevab
11. júl 2017

@novani podla dlzky cyklu sa to zvykne.

novani
Autor odpoveď zmazal
bevab
11. júl 2017

@novani tak si zober za vzor najkratsi cyklus a zacni od takeho 10teho dna. Ja mam 31 dnovy cyklus a zacinam tak cca 14 den cyklu. Testy ti vsak ovulku nepotvrdia. Treba merat bazalnu teplotu. Ja kombinujem testy a teplotu. 🙂

novani
Autor odpoveď zmazal
blackcat8885
11. júl 2017

Viete poradiť konkretne ovulačne testy,Z lekarne,drogerky?Ešte som ovu test nikdy nerobila. Je jedno ake kupim?vdaka