Ovulačné testy
ahojte nemyslite si,ze som nejaka sprosta 🙂 ,ale mozte mi prosim vas aspon 1 povedat na co to je dobre? lebo nechapem a ani neviem na co to je ...je to tak,ze ak mam 2 palicky musim volat muzovi nech okamzite pride domov ? mam plodne dni :D ci ako? dakujem za odpoved
@lauritka tak dnes bt vyskočila na 37,0 čiže ovu prebehla.😍
@jasminkaj ano, ovulka je teda dnes alebo zajtra 🙂
@jasminkaj je to urcite ms?
Ahojte, môže sa robiť ovulačný test aj počas MS? Včera som si robila a bola tam slabunká čiaročka a deň predtým tam nebolo nič, ale dnes som už dostala MS, tak neviem. Čo si o tom myslíte?
@mailinka4 nie, počas ms to nema vyznam . slabšia čiarka nič neznamena, taka moze byt počas celého cyklu.
@lauritkatesty no to je to, že ja ju nemám počas celého cyklu, preto sa pýtam. Buď ju mám alebo nie, ale určite tam nie je stále
@mailinka4 a vlastne ani neviem, či ide o MS lebo ráno som mala takú väčšiu kvapku, ale teraz už len keď idem na malú, tak tak úplne svetlooranžové až svetlohnedé na papieri. Beriem INOFOLIC od 17DC, dnes som 27 DC tak neviem,či by mi po takom krátkom užívaní hneď napravil môj cyklus zo 45 dní na 27 :/ sa mi nechce veriť
@lauritkatesty a vlastne ani neviem, či ide o MS lebo ráno som mala takú väčšiu kvapku, ale teraz už len keď idem na malú, tak tak úplne svetlooranžové až svetlohnedé na papieri. Beriem INOFOLIC od 17DC, dnes som 27 DC tak neviem,či by mi po takom krátkom užívaní hneď napravil môj cyklus zo 45 dní na 27 :/ sa mi nechce veriť
No niekedy moze byt neviditelna a niekdy slabsia.ale to zial pri ovulacnom o nicom nevypovedal.len to ze je pritomny hormon LH A ten je v moči stale.len niekedy vyssia hladina a niekedy mala.
Pockaj este ci sa rozkrvacas a potom pocitaj 1 dc.
Moze byt ze uz zabral aspon v tom.ze rychlejsie dozreli folikuly.
Viete poradiť konkretne ovulačne testy,Z lekarne,drogerky?Ešte som ovu test nikdy nerobila. Je jedno ake kupim?vdaka

@butterfly333 Ahoj,ovulačné testy ukazujú pred ovuláciou 24-48 hodín.