Ovulačné testy
ahojte nemyslite si,ze som nejaka sprosta 🙂 ,ale mozte mi prosim vas aspon 1 povedat na co to je dobre? lebo nechapem a ani neviem na co to je ...je to tak,ze ak mam 2 palicky musim volat muzovi nech okamzite pride domov ? mam plodne dni :D ci ako? dakujem za odpoved
@lia23 Teraz pozerám,že to ste mi písali ešte v októbri 😀.Nuž neviem akoto že som prehliadla vašu správu,ale hlavné je že budete mať zdravého synčeka,my podľa Zany veštkyne by som teraz do tretice mali mať dievčatko,tak veľmi dúfam,že tot ak bude,keď sa tak nečakane bez liekov uchytilo a rastie 🙂Máme aj radosť aj starosť,mať ďalšie bábo toľko zodpovednosti...Ale snažím sa aj pozitívne myslieť.So synmi mám toitž mesačne niekedy aj 5x po lekároch cestovanie výnimočne letné prázdniny mávame bez lekárov.
Ahojte prosím môžte poradiť ? Takto mi to vyšlo a nevyznám sa naozaj potrebujem pomoc....ĎAKUJEM!!
@stonkova0111qmail veľmi zlá fotka... To je tehu test?
@veronika1603 ano tehot.test to je
@stonkova0111qmail vyzerá ze tam niečo je no musíte spraviť novy
A kedy si ho mám zase spraviť?
@stonkova0111qmail hallo kedy si mám zas urobiť ďalší???
@stonkova0111qmail kolky deň po ovulácii ste?
@veronika1603 asi 2 dni
@stonkova0111qmail po ovulácii? Dva dni? A to ste si už robili tehotenský test?
Dva dni po ovulacii ziaden test na svete tehotenstvo neukaze.ani keby vam krv brali..dalsi si urobte najskor az takych 10-11 dni po ovulacii.
@lauritka dobre teda a ked mi zoberú krv myslíte že už by to mohli zistiť? Mám ist teraz v piatok u gyn.a že mi budú brať krv...
@stonkova0111qmail nie.... 2 dni po ovulácii ani krv neukáže, aj keby sa podarilo babo ešte není uhniezdene, ešte v krvi hcg byť nemôže ani keby co bolo. Tehu test najskôr 12 deň po ovulke môže niečo ukazat
@veronika1603 no pekne a ked sa objednam teda u doktora tak o týždeň vtedy by to už šlo aj a krvou? Dik...
@stonkova0111qmail to neviem....ale asi nie. Je to veľmi veľmi skoro
@stonkova0111qmail skuste vydrzat.naozaj aspon tych 12 dni na krv alebo test. Lekar by vam to ani pred terminom ms nemusel urobit.kedvam ani meskat nebude
@butterfly333 drzim silno palce mojko😙😙😙dajte sex aj 2x denne, rano aj vecer

@alison11 dakujem krasne...od dnes to uz mam potvrdene aj doktoeom..z hormonalneho vykyvu je malililinky cloviecik 😍❤🤰