icon

Ovulačné testy

lenka990
3. apr 2012

ahojte nemyslite si,ze som nejaka sprosta 🙂 ,ale mozte mi prosim vas aspon 1 povedat na co to je dobre? lebo nechapem a ani neviem na co to je ...je to tak,ze ak mam 2 palicky musim volat muzovi nech okamzite pride domov ? mam plodne dni :D ci ako? dakujem za odpoved

shelly0056
1. jún 2014

@lauritka No veru budeme si musiet pockat. Vies ako sa hovori kdo si pocka ten sa docka 🙂 🙂 🙂

gizel
1. jún 2014

ahojte, dnes som spozorovala priesvitny vytok a natahovaci hlien tak som si spravila ovu test, vysiel negativny.dnes mam 10DC. Hlien znamena že sa ovu len bliži? alebo kedy ho mavate??? vie niekto poradiť, som z toho puk 😀

evkablond
2. júl 2014

Ahojte kocky ,
Predám ovulačné testy ktoré som kúpila tiež na koníkovi ale nepoužila,su to one step od @lauritky. Mám cca asi 10-13 ks 🙂

zzuzanah
14. júl 2014

ahojte, ostali mi ovulačné aj tehotenské testy One step 😉 . Ak by bol záujem, kuk moj bazárik.

sebadtianko
22. júl 2014

Nemá niekto na predaj ovu testy lacno?ďakujem sprava

luminuska
7. aug 2014

ahojte, tak začínam s testovaním, chcem sa opýtať, či je potrebné testovať sa v rovnaký čas? prvýkrát som sa testla včera - 17DC, tak snáď som to nepremeškala.. ale tak pohodička, uvidíme 🙂

lauritka
8. aug 2014

@luminuska je to lepsie, aby si to vedela porovnat. ak najdes skoro rovnake dve, je lepsie urobit dva za den. v rozpati niekolkych hodin. niekedy to moze stupnut rychlo

luminuska
9. aug 2014

@lauritka oki, už som si to zmenila, že si test spravím hneď ráno pred prácou, takže čas je cca rovnaký. ale sstále negatívny výsledok..

lauritka
9. aug 2014

@luminuska ale rano sa nema robit ihihi 🙂 radsej rob vecer potom

luminuska
10. aug 2014

@lauritka faaakt? ja som čítala, že je jedno z ktorého moču :-/ no teraz som to asi aj tak prešvihla, lebo testy stále negatívne a už som 21 DC

luminuska
10. aug 2014

@lauritka hmmm okej 🙂 len to vždy poobede keď prídem z práce zabudnem a ešte je problém aj obmedziť tekutiny poobede.. ale tak uvidíme ako to budem zvladať.. ďakujem každopadne

mentolka12
9. sep 2014

Baby priznam sa nepoznam svoje telo neviem kedy prebehne ovulka a kedy nie takze Vas prosim o radu...dnes doberiem clostilbegyt nakolko moj gyndos tvrdil, ze nemam oculaciu a chceli by sme velmi babatko chcem sa ooytat kedy je podla Vas vhodne si spravit prvykrat ovulacny test?? Nesmejte sa mi no neciem :(( dakujem

lauritka
11. sep 2014

@mentolka12 skus od 10 dc testikovat

silvuska85
17. sep 2014

dievčatá mám na predaj ovu testy už nepotrebujem 🙂 viac IP 😉

eetynka
22. sep 2014

@lauritka Ahoj Lauritka, toto su ovu testy od teba. kedy bola podla teba ovu? nevadi, ze ta druha ciarka je tak trochu slabsia ako kontrolna?

lauritka
22. sep 2014

@eetynka ahoj, zda sa mi ten 11 dc naj ??? a hlien sa uz zmenil ?

sono2
22. sep 2014

@luminuska skús si kúpiť inú citlivosť. S 40tých jednotiek na ml. Ja som sa tiež čudovala. Ale je to že niektoré ženy majú viac toho hormónu lh v moci a 20ciny sú pre nich slabé. Proste nič neukažu, alebo neúkážu nikdy pozitívne... Ja mám takto doma 20nepotrebných. Už som ich darovala kočke, ktorej vyhovujú.

eetynka
22. sep 2014

@lauritka ano, hlien sa zmenil -13 DC este rano trochu ovulacny, poobede uz nie.

eetynka
22. sep 2014

@sono2 toto su 20tkove. Mozno som zas premeskala vrchol 11DC vecer... 😠 ?

sono2
22. sep 2014

@eetynka nie možno ale určite! Koľko mne trvalo, kým som to zistila. Už som myslela že nemám ovu... Si hovorím že veď minulé som mala take ako čo sa zavrú a krásne ukázali vrchol, vzostup a potom som kúpila že lacnejším veľa veď budem potrebovať a zrazu nič. Dlho nič a nič a nič. Až som kúpila opäť tie drahé pozrela citlivosť a bolo mi hneď jasné. Lenže ja mám problém s vajcovodmi. Medzičasom sa zistilo. A už presne viem kedy je ovu tak na testy už kašlem. Ale veď ak ste dali sex minimálne na 9ty deň mohli by toľko spermie prežiť. Treba proste sexovať kazdy druhý deň od plod.hlinu. A musí sa podariť. Ak si teda ok.

lauritka
22. sep 2014

@eetynka tak uz budes zrejem po ovu.. skoda, ze si neurobila este jeden vecer.. ked uz mas SKORO obidve rovnake. je lepsie urobit dva v priebehu niekolkych hodin

eetynka
22. sep 2014

@lauritka jj, nabuduce. myslela som, ze je este skoro :D takze teoreticky ovu na 12ty alebo 13ty den?

lauritka
22. sep 2014

@eetynka ano 🙂

erijan
28. sep 2014

Dievcata, je toto uz pozitivny test alebo by mala byt druha ciarka este silnejsia ?

katarina1190
Odpoveď bola odstránená
danuska24
7. okt 2014

posledne dva su dnesne

lauritka
7. okt 2014

@erijan pozitivny.

fifitko25
8. okt 2014

@lauritka ahoj, chcem ta poprosit o radu, kedze si v tomto skusena.... Dnes som bola na kontrole na gynekologii a na sone doktor videl tekutinu po prasknutom folikule... Mam dnes este stale hlien, je to normalne? Kolko asi moze byt prasknuty, ked videl tekutinu dnes rano, den-dva? Da sa to nejako urcit aspon priblizne? Dakujem

lauritka
9. okt 2014

@fifitko25 do frasa, normalne mi zaniknu prispevky v tom mnozstve upozorneni ☹ 🙄 .. a teraz kuknem do temy a vidim, ze si uz vcera pisala.. na porazenie..! 😠

ano hlienik este mozes mat, u kazdej zeny je to individualne, mozes mat vias estrogenu?, aky ho mas dnes ??
hmm no presn etrazko odhadnut, ze kolko hodin po ovulke.. myslim, ze to ani lekar nevie posudit, len vidis , ze to prebehlo..