icon

Ovulačné testy

lenka990
3. apr 2012

ahojte nemyslite si,ze som nejaka sprosta 🙂 ,ale mozte mi prosim vas aspon 1 povedat na co to je dobre? lebo nechapem a ani neviem na co to je ...je to tak,ze ak mam 2 palicky musim volat muzovi nech okamzite pride domov ? mam plodne dni :D ci ako? dakujem za odpoved

fifitko25
9. okt 2014

@lauritka dakujem 🙂 isto mas vela dotazov....
Mam este trochu vodovy hlien, ovulka bola asi cez vikend...

lauritka
9. okt 2014

@fifitko25 aj to, ale ked dakde napises vies.. potom plno upozorneni, bud paci sa mi, alebo pridali komentar tiez 😀

fifitko25
9. okt 2014

@lauritka a ozaj, stale ma obcas pichne v tom lavom vajecniku, nie velmi, ale 2-3 krat za den, tam bol ten folikul... Moze to boliet este? Vstrebava sa tekutina? Tehu asi nie som, manzel bol prec,

lauritka
9. okt 2014

@fifitko25 ano moze.. to praave aj ta tekutina moze vyvolavat,, tie ako keby stahy akrce

fifitko25
9. okt 2014

@lauritka dikes 😉 no s mm sme boli spolu vo stvrtok, potom bol prec az do utorka, takze asi nic... Aj ked by som bola radsej keby to bolelo z tehu 😅

lauritka
9. okt 2014

@fifitko25 jj.. to je jasne. 😉 ta k potom zas na dalsi cyklus dalsia sanca 🙂

fifitko25
9. okt 2014

@lauritka dufam. Mam problemovu ovulku, teda skor nemam ako mam, pri prvom tehu som bola sledovana, preto je pre mna prirodzena ovulacia nieco nepoznane 😅 dakujem za odpovede 😉

ivx
17. okt 2014

Ahojte, nemá niekto na predaj ovulačné testy? čím viac tým lepšie, vraj nejaká lauritka predáva, pozná ju niekto? dakuejm

lauritka
17. okt 2014

@ivx heej, to som ja, napis mi IP 🙂

ksisi
29. okt 2014

Spermie podľa knihy embriologie prežívajú nie 5 dní ale len 2....Treba to skúsiť 2 dni pred OVU a 1deň po, keďže vajíčko može byť oplodnené len 24 hod po OVU....
Ale v živote je všetko možné....
Snažte sa. 😉

lauritka
1. nov 2014

@ksisi jj, 5 dni je skor vynimka.. to musia byt silni borci 😝

malicka29
7. nov 2014

ahoj @lauritka, vidím že sa v tom zrejme vyznáš tak by som sa chcela opýtať čo mi povieš na toto, sú to testy od 7DC až do dnes 12DC, myslíš že mám testovať ďalej, alebo ovulácia príde do pár dní? Ďakujem za skorú odpoveď 🙂

lauritka
7. nov 2014

@malicka29 ahoj, no este ani jeden nie je pozitivny, cize testuj dalej 🙂

malicka29
7. nov 2014

@lauritka vrr problem je že som v zahraničí a ďalšie už nemám 😀 asi to nechám tak, podľa toho čo tu sledujem testy iných báb tak takto vyzerali ich testy keď sa ovulácia blížila, nie? 🙂 inak ďakujem za odpoveď...

lauritka
7. nov 2014

@malicka29 no nie vzdy to moze kontinualne tmavnut.. aj ked povacsine ano.. na pozitivny musia byt uplne dve rovnake ciarky ,

veronikax
22. nov 2014

DObry den 🙂 Tak aj ja som si urobila Ovu testy... zo zvedavosti ;) Tam kde mam srdiecko ... tak sme s manzelom pracovali na babatku 🙂 Potom 20.11 uz ochorel 🙂 Duuufam ze sme nic nepremeskali 🙂 A ze to vijde ;)

lauritka
23. nov 2014

@veronikax drzim palce. snazili ste dobre, uz len pockat na vysledok

veronikax
23. nov 2014

@lauritka dakujem 🙂 Duuufam ze to vyslo 🙂 Krize a maternica mi tak vybruju ... ze mi ten pocit utisi len sprcha 🙂 od vcera to zacalo 🙂 Ale vcera skor len pichanie a sklbanie v podbrusku.. az ma miklo obcas 🙂 Uplne ako predkramove stavy 🙂 maju dojst az 4.12 ;) tak mozno 1.12 urobim test.... aj ked je mala pravdepodobnost... ze este nieco ukaze 🙂

lauritka
23. nov 2014

@veronikax no daj potom vediet ako si dopadla 🙂

veronikax
23. nov 2014

@lauritka Mozem sa ta este opytat... ako to je s tou vyssou teplotou ? Nemeram si bazalnu teplotu... ale podledne 3 dni chodim s malou spat cez obed... a teplotu mam stale okolo 37 - 37.2 ... Ked som chora a mam len 36.9 tak uz sa nemozem z postele pohnut 🙂 Ma to nieco spolocne s ovulaciou? aj ked to nie je bazalna teplota ? 🙂

lauritka
23. nov 2014

@veronikax bazalka sa meria v posve , hned po prebudeni.. nie pocas dna 🙂 po niekolkohodinovom spanku a rovnaky cas.. vtedy sa to da porovnat

veronikax
23. nov 2014

@lauritka tak ze to ze mam zvysenu kusok teplotu nameranu v podpazusi ... nema nic spolocne s ovulaciou alebo tehotenstvom? 🙂 Iba keby sa merala bazalka a poctivo sa zapisovalo ? ;)

zuzik1927
26. nov 2014

Ahojte, chcem sa opytat, robila som ovu testy od 10DC, ciarky silneli a najviac bola viditelna na 13DC ale test nebol pozitivny, vcera 14DC ciarka slabsia, teraz som robila test a vobec nic..co to znamena? Moze este zosilniet? Alebo ovu bola len som nevystihla vrchol?
@lauritka

lauritka
26. nov 2014

@zuzik1927 moze byt, ze si nevystihla vrchol, mala si hlien ?? ked uz skremovatiel, moze uz byt po... nepila si vela tekutin predtym???

zuzik1927
26. nov 2014

@lauritka tak waterry mam este aj dnes, lebo ked tak dneska by mohla byt ovu, uvidim aj zajtra teplotu..ale pila cca 2 hodiny pred tym..teraz o pol 6 urobim este jeden,ze ci sa nieco nezmeni

lauritka
26. nov 2014

@zuzik1927 jj oki, no ak zajtra stupnes, tak potom uz prebehla.

zuzik1927
26. nov 2014

@lauritka no to hej, len sa mi to nejako nezda ja mam ovu tak okolo 20DC...ale mala som aj 15 uz aj 19...neviem no

lauritka
26. nov 2014

@zuzik1927 kludne sa moze posunut..

zuzik1927
26. nov 2014

@lauritka no som zvedava na dnesny test a zajtrajsiu teplotu a ked bude dole, to znamena ze testovat dalej..ale 13DC som urobila az 2x jeden doobedu a druhy poobede, bol tmavsi tak mozno keby som neskor robila..

lauritka
26. nov 2014

@zuzik1927 no moze byt.. uvidis podla bT, je mozne ze sa presvihne