Ovulačné testy
ahojte nemyslite si,ze som nejaka sprosta 🙂 ,ale mozte mi prosim vas aspon 1 povedat na co to je dobre? lebo nechapem a ani neviem na co to je ...je to tak,ze ak mam 2 palicky musim volat muzovi nech okamzite pride domov ? mam plodne dni :D ci ako? dakujem za odpoved
Ahojte, nemá niekto na predaj ovulačné testy? čím viac tým lepšie, vraj nejaká lauritka predáva, pozná ju niekto? dakuejm
Spermie podľa knihy embriologie prežívajú nie 5 dní ale len 2....Treba to skúsiť 2 dni pred OVU a 1deň po, keďže vajíčko može byť oplodnené len 24 hod po OVU....
Ale v živote je všetko možné....
Snažte sa. 😉
@lauritka dakujem 🙂 Duuufam ze to vyslo 🙂 Krize a maternica mi tak vybruju ... ze mi ten pocit utisi len sprcha 🙂 od vcera to zacalo 🙂 Ale vcera skor len pichanie a sklbanie v podbrusku.. az ma miklo obcas 🙂 Uplne ako predkramove stavy 🙂 maju dojst az 4.12 ;) tak mozno 1.12 urobim test.... aj ked je mala pravdepodobnost... ze este nieco ukaze 🙂
@lauritka Mozem sa ta este opytat... ako to je s tou vyssou teplotou ? Nemeram si bazalnu teplotu... ale podledne 3 dni chodim s malou spat cez obed... a teplotu mam stale okolo 37 - 37.2 ... Ked som chora a mam len 36.9 tak uz sa nemozem z postele pohnut 🙂 Ma to nieco spolocne s ovulaciou? aj ked to nie je bazalna teplota ? 🙂

@lauritka dakujem 🙂 isto mas vela dotazov....
Mam este trochu vodovy hlien, ovulka bola asi cez vikend...