icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

liviapeto
5. mar 2014

@lauritka Mne hlavne nejde do hlavy, ze tie GS silneli a ten Planning uz neukazoval takmer nic.

lauritka
5. mar 2014

@liviapeto hmm neviem no, skus pouzivat len jednu znacku cely cyklus. ono to ani nemusi nejak tmavnut, raz moze byt silnejsi, raz slabsi. treba cakat na pozitivny.

hennyinnsbruck
5. mar 2014

@lauritka silnieeee 😀
Nie je rovnako silna ale oproti predchadzajucim vykole oci 😀
Snazilkovat az ked budu rovnako silne?ovu nastane do 48po tom co su rovnake silne takze skor netreba ze?
Moj robi do noci takze to bude snazilkovanie,, na povel,, preto sa pytam... 🙂

lauritka
5. mar 2014

@hennyinnsbruck tak cakaj na rovnake ;) a potm je ovu do 48 hodin ;)

hennyinnsbruck
5. mar 2014

@lauritka dakujem..inak dnes som 24DC....uff...dlhe ich mam.. 😢

lauritka
5. mar 2014

@hennyinnsbruck nevadi, hlavne nech su ovulacne ;)

hennyinnsbruck
5. mar 2014

@lauritka mas pravdu 😉

hennyinnsbruck
6. mar 2014

@lauritka posielam foto dnesneho testu...
Ja akosi v strese v praci zabudla ze musim testovat a cikala som o 19:30 😖 test som robila potom o 20:20 zhruba.mohlo predosle cikanie ovplyvnit intenzitu?

Mam taku dilemu--- moj ma volno len v nedelu.ale koli ovu testom suhlasil so snazilkovanim,, na povel,, no a meviem co teraz...dnes sa posnazit -to by bolo neeeskoro v noci a potom tu nedelu?

Spermie potrebuju 2dni na zregenerovanie sa nie? Popr v utorok este?

Je mi to trapne taketo veci sa pytat ale zato prikladam foto celkom sa podarila...tie cigy pod si nevsimaj 😅
A prepac ze stale otravujem...je to moj prvy testovaci mesiac...

hennyinnsbruck
6. mar 2014

@hennyinnsbruck v skutocnosti sa pekne blizi k test ci je este skoro?viem ze si povedala ze musia byt rovnake zato prepac ze zase otravujem... ☹

hennyinnsbruck
6. mar 2014

Som sama sebe poslala spravu 😀 To malo byt tebe
@lauritka

lauritka
6. mar 2014

@hennyinnsbruck no este jej ale dost chyba..
skus zase zajtra. a ako nejak si extremne vela pila predtym ? cas ani tak nevadi, len koncentracia mocu.
spermia dozrieva 90 dni.. cize stale sa produkuje nove.

tinus999
7. mar 2014

@lauritka ahojky začala som spinit, mám 4 dní pred MS, na teste veľmi slabulinka ciarocka, veľmi musím otočiť test aby ju bolo vidieť...čo povies?

lauritka
7. mar 2014

@tinus999 😉 fotoooo

tinus999
7. mar 2014

@lauritka na fotke nič nevidieť, ale ráno si urobím další testík tak pridám foto...

tinus999
8. mar 2014
tinus999
8. mar 2014

@lauritka je tam, či nie????

lauritka
8. mar 2014

@tinus999 fiha. ni neviem je to strasne slabucke, to je aky test ???

tinus999
8. mar 2014

@lauritka Dr.Max tehotenský test, tak už neviem či mi nešibe... 😀 neviem ináč upraviť fotku, je tam či nie???

hennyinnsbruck
8. mar 2014

@lauritka az teraz som si vsimla tvoju spravu 😠
Ciarka vcera zase slabsia.mna to uz nebavi..buduci mesiac nato kaslem, necham to ozaj na nahodu.o dva tyzdne i tak dostanem psa (jedneho uz mam), takze budem mat dost toho na najblizsie 3-4mes kym sa nauci hygiene plus vychova....
Ja som dost netrpezlivy clovek,cakat na tie dve ovu palicky je premna hruuza a des 😅

lauritka
8. mar 2014

@tinus999 no prave neviem, ci ten dusik ma byt tak blizko na dr Max alebo nie 😀 ...
musis si asi pockat az na zajtra a a na vysledok, ci to tam bude tmavnut.. takto len mozem spekulovat.
to je riziko skoreho testovania.. ;) nie kazdemu vykuknu skoro dve //

tinus999
8. mar 2014

@lauritka no veď toto, že testujem tak skoro ale som veľmi veľmi nedočkavá, a potom len pozerám na ten testík každú chvíľku či to nezmyzlo alebo čo, ale stále to vidím na tom istom mieste... 😀 OK skúsim v pondelok že čo to povie... 😀

lauritka
8. mar 2014

@hennyinnsbruck no ja sa ani necudujem, ved milion upozerneni na vsetko chodi :D

jj, ak ta to stresuje, daj si pauzu a novy psik ti urcite odvedie myslienky 🙂

lauritka
8. mar 2014

@tinus999 jj .P nadej je vzdy to je jasne, aj s mini dusikom ;) uz len aby to tmavlo 😀

renkaniki
8. mar 2014

@hennyinnsbruck To sa Ti este mozu kludne ukazat pekne silne..presne tak som mala ciarky aj ja a potom sa mi ukazali pekne rovnake o 2 dni.Ale tak skusat sa uz da kludne..drzim palce 😉

hennyinnsbruck
8. mar 2014

@renkaniki dakujem 😉

renkaniki
9. mar 2014

@hennyinnsbruck Tak aj mne pisala @lauritka lebo som nevedela,ci su zu moje take,ake maju byt a pisala,ze maju byt rovnake.Ja som sa zu poponahlala a ciarocky dosli,ako ona pisala,ze este dojdu..tak o 2 dni boli krasne silne 😉 .Teraz zu viem,ako to funguje.Ak by som nahodou teraz nebola tehulka,tak viem,kedy je ten spravny cas 😵

tinus999
9. mar 2014

@lauritka ahojky, idem ťa zase otravovať 😀 , nevieš prečo mi začali tmavnúť ovu testíky??? už včera na 24DC a aj dnes na 25DC ovu testík začal tmavnúť...dnes som si tehu test nerobila tak neviem čo....

lauritka
9. mar 2014

@tinus999 hod foto ?? ake su tmave ? 🙂
ono niekedy mozu tmavut aj pred mrskou..

tinus999
9. mar 2014
tinus999
9. mar 2014

@lauritka nie je to dobre vidieť, foto skresľuje, v skutočnosti vyzerajú trocha tmavšie...