icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

lauritka
9. mar 2014

@tinus999 jj, ale to je take normalne aj pred mrskou.. zaujimave to bude, ked budu obidve rovnake : 🙂

bar12
10. mar 2014

Ahoj @lauritka, jz druhy den mam pozit ovu test, aj to sa stava? Su na vlas rovnake, ale uz asi kazdu chvilu folikul praskne, lebo citim bolest..

bubu4125
10. mar 2014

@lauritka ahoj, nebudem sem pridávať fotky...vieš mi pozrieť album ,,Meriame BT,,....mám tam 4fotky, keby si bola taká zlatá a mrkla sa na posledné dve a vyjadrila sa mi k nim...trošku som z nich zmätená...

lauritka
10. mar 2014

@bar12 ano moze byt 🙂

bar12
10. mar 2014

@lauritka dakujem 🙂

lauritka
10. mar 2014

@bar12 no ten 22 dc je uplne naj 🙂

bar12
10. mar 2014

@lauritka ale kedy uz doslo k ovulke, ten 23 by bol vyraznejsie slabsi nie?

bar12
10. mar 2014

@lauritka praveze vzdy aj mavam 22, len teraz je nejaka spomalena 🙂

lauritka
10. mar 2014

@bar12 no nemusel byt vyrazne, hormnon stupnut aj pomalsie... nemusi to byt zdy rovnake. 🤐

leushkka
11. mar 2014

@lauritka ...tak testujem dalsi mesiac. 1. T nebolo ani raz rovnako tmave ako C 2. Ovu priznaky boli hlien aj boldest vid.obr. Prebehla teda ovu na den 15 - chapem to dobre? Cyklus mavam 28 max 29. Co ty na to?

lauritka
11. mar 2014

@leushkka hmm now ani jeden nie je uplne pozitivny.. na 100% ti asi nezarucim, ze bla ovulka. uvidis teda, ci mrsk anebudemeskat.. povedaala by som ze ten 12 dc mohol byt kvazi vrchol.. cize asi 48 hodin pred ovulku.
a prebehnut mohla asi na 14 dc. teoreticky si nemuslea vychytit uplny vrchol.

lauritka
11. mar 2014

u mna dnes takyto pozitivny 10 dc 🙂 este doobedu neboli uplne rovnake, teraz je to jasne.. cize ked ti vyjsu SKORO rovnake, treba aj dvakrat za den susit s odtupom niekolkych hodin...
@leushkka

leushkka
11. mar 2014

@lauritka OK skusim, robim ich poobede v praci,tak zopakujem pokus,ked sa to bude javit,ze by to mohlo padnut

erijan
12. mar 2014

Ahojte dievcata, mam jednu otazku... ked si robite ovulacne testy tak sa Vam stane ze ta druha ciarka zmeni farbu neskor po par hodinach alebo na druhy den? mne o par hodin poriadne stmavla... ale pri niektorych testoch sa to nestalo...mate taku skusenost? dakujem za odpovede 🙂

jaspiska
12. mar 2014

@lauritka
ahoj lauritka
mala by som na teba jednu otazku, robila som si ovu testy tento mesiac- vysla mi ta ciarka silnejsia ako kontrolna 2 dni za sebou- 11 a 12...potom 13ty uz bola slabsia, 14 ty sme sa snazili a 15 ty mi stupla teplota. Kedy vlastne podla tych ovu testov je ovulacia a kolko vlastne trva? lebo vyzra to tak,ze sme sa netrafili 😖 ...dik- fotka z tych testov je na str. 97

lauritka
12. mar 2014

@jaspiska ahoj, ten 12 dc sa mi zda najsilnejsie, takze ti to aj presne sedi s ovulaciou na 14 den a potom sa zvysila teplota ;) trafili ste sa presne. ale je lepsie sa snazit uz vtedy ak najdes pozitivny ;) re istou, cize 12,13,14 dc...
uz ked BT stupne sance klesaju... ale 14 dc to bolo ok .

besnota
12. mar 2014

@lauritka no sranda minuly mesiac si mala ovu 2 dni po mne a teraz už máš ty pomaličky ovu a ja este na ovu teste ledva viditeľnú čiarku ale do víkendu určite príde, takze víkend to istí, teraz to dáme 😀 😀 😀
Držím prsty lauri

lauritka
12. mar 2014

@besnota dakujem, no ja som rychlovka s cyklami :P

janka48
13. mar 2014

dievcata ono to vyslo, opustam vas a musim povedat ze ovulacne testy mi uplne pomohli a podarilo sa to na prvykrat som tehotna 🙂 drzim vsetkym mamickam prsty aby to vyslo kazdej... 😉

renkaniki
13. mar 2014

@janka48 GRATULUJEM 😵 a zelam vsetko dobre

besnota
16. mar 2014

@lauritka no myslela som ze cez víkend to príde, ale nie, som uz 18dc a ovu test úplne bez druhej čiarky ☹

lauritka
16. mar 2014

@besnota o ti ovulka strajkuje ? 😕

besnota
16. mar 2014

@lauritka asi 😀 aj teplota je dole, no som zvedavá

lauritka
16. mar 2014

@besnota neboj, treba verit, ze pride, len sa niekde omeskala ;)

besnota
17. mar 2014

@lauritka ja inac netestujem kazdy den, tak ob den, lebo ked je uplne bez ciarky, tak naco, som si myslela ze bude silniet a stale nic, snad som ju nepresvihla 😕 ale to by asi tak rychlo nevybledlo, ci?
som testovala: streda, piatok, nedela - v stredu bola velmi slaba ciarka druha a tie druhe dva dni, vobec nic, skusim zas zajtra

lauritka
17. mar 2014

@besnota no snad nie.. a hlienik mas aky ?

besnota
17. mar 2014

@lauritka no nejaký mam, to je to jedine co neviem nikdy odhadnúť 😖 , pretože ja všeobecne mam stale nejaký vytok, ale sucho nemám, takze asi mam ešte pred

lauritka
17. mar 2014

@besnota aha.. no po ovulke je vacisnou taky husty kremovy a nemusi by ho byt velmi vela.

dandas
17. mar 2014

@tea333 FUHA...to je nejake zlozite ja som z toho krcka vzdy dopletena lepsie povedane asi to neviem 😒

dandas
17. mar 2014

@tea333 a testujes sa kazdý den ovu testami, lebo ja mavam 40 dnový cyklus to sa mam kazdy den testovat, to aby som vykupila lekaren 😖 😀