Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@fonita ja som sa to tiež tak snažila brať ale nejako sa v tom nevyznám. A hlavne vidím že tie testy zo dňa na deň vyskočia a ovu je tu a keď bol predtým styk tak je to zle
A testovacia ako keby mizla😟
Ahojte baby, pridám sa k vám..Tento mesiac som začala merať BT,ovu testy tak zodpovedne každý deň podľa návodu..
Včera a dnes rovnako tie čiary...Pre mňa je to nové lebo zatiaľ ked som skúšala ovu testy počas hlienu...tak vždy len jedna čiarka...
Včera 7DC, dnes 8DC ..MS sa mi skončila len v pondelok... snažíme sa 3.mesiac
A tento mesiac od včera mam pichanie vo vaječníkoch...Tak žeby sa to blížilo?🙄😔☺️ Ďakujem
Kocky ktore ste otehotneli pomocou ovu testov, funguje u vaj sj teoria pohlavia babatka??
@julinkata ahoj možem vediet ako to dopadlo ? Ja som totiž tiez 3 dc este aj
menštruáciu a ciarka nejako silne nikdy som to tak skoro nemala vzdy az na 13 dc viem ze to neje pozitivny len bazalna je hore preto som to skusila pred Ms som mala
teh .test pozitivny bohužial dalši uz t.test nemam dakujem
@fiora94 Dakujem za reakciu, len teraz som si všimla odpoveď. Ano 2DC.. Je to len take slabé špinenie, ktoré trvá max. 3 dni, nedá sa to nazvať tou “pravou” 🙂 menštruáciou ako som mávala pred pôrodom. Vrátila sa mi 18 mesiacov po pôrode, po ukončení kojenia. Takže 4 mesiace to je zatiaľ takto...preto som sa pýtala, či je možné mat ovu tak skoro..
@joanka7 Ahoj, no dopadlo to nijako. Ako som písala, druhý den už nebol negatív. Robila som si priebežne ešte 8, 10, 14 DC a dokonca aj dnes, ale všetky boli negatív, úplne slabučká čiarka. Cca o 2 týždne mam mat zase MS, tak skusim testovať tesne pred a počas a uvidim. Ale keďže som bola pred 2 mesiacmi u dr. ktorý mi potvrdil sonom, že ovu prebehla oveľa skôr ako 12DC, tak to zatiaľ sedí. Dokonca mávam aj bolesti ako pred prvým tehotenstvom každý mesiac striedavo strany, takze presne viem kedy mam ovu. Len ma zarazil ten den cyklu.. A tvoj pozitív tehotenský.. tomu tiež velmi nerozumiem.. 😉 celé je to záhadné 😱😉 ostáva nám len čakať..
Oprava:druhý den už BOL negatív.. 😁 čiarka slabšia ale dosť viditeľná.. cize predpokladám, že ovu prebehla den pred, aj tie bolesti boli..
@joanka7 ahoj, ano vyzera silnejšia. Skús ešte zajtra. A čo ten tehotenský test? Mimochodom, toto mi odpísal Dr. tu na MK v poradni, čo som písala nedávno. Odpoveď ohľadom ovulácie: Dobrý deň prajem, u žien s pravidelným cyklom nie je možné mať ovuláciu 2. deň cyklu. U žien s nepravidelným cyklom a hlavne špinením v dobe ovulácie je možné mať ovuláciu aj počas krvácania. Ovulačné testy sú veľmi nepresné, preto pri nejasnosti ohľadom ovulácie je vhodné UZ alebo hormonálne stanovenie ovulácie.
Takze som sa už naozaj stratila vo faktoch. Napriek tomu budem testovať ďalej a zároveň pôjdem opäť na sono. Ty daj vedieť ako testy 😉 držím palce!
@julinkata dakujem za info od p.dr hej tiez som citala ze to moze byt ovu skor ak mas 25 dc len ja mam 29\31 nepravidelni uz som aj citala ako sa zienky hadali nemoze byt lutearna 20 dni . tehotensky som nerobila lebo nemam a som v zahranici a su tu moc drahe v piatok idem domov tak to budem musiet vydržať zatial budem sledovať ovu testy tie mam ešte 3 dakujem
@julinkata ja som tu prvy krat v tejto teme,lebo zase mne naopak,posledne dva mesiace som pocitovala neskor ovulku a skor ns.Predtym ovulka na 11,12 deň a ms 27,28mi.A teraz ovulka na 15ty deň a ms už na 25ty.Som si prvy krat ovulaky kupila,ci to sedí a ozaj.
Ja aj kojim sice,ale to už 15 mesiacov a doteraz v pohode,ja uz neplanujem,len reku ,ci nejdem do prechodu už.😁

@saskia00721 prepac az teraz som si vsimla tvoju otazku....chceli sme to vyuzit ako ochranu pred otrhotnenim