Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@linda0307 už som počula všetko možné, skús pre istotu.Lebo ja keď som bola tehotná,tak som v siedmom týždni len tak doobedu spinila, akurát som išla k dr.,tak som aspom nemusela stresovať a viac už nič.Urob si len pre pokoj.Ak niesi, budeš aspom sledovať, či sa to bude opakovať.A mohla si mať aj to biochemické,to by aj sedelo.
@linda0307 všetko som už počula.Kamoska nedávno porodila a prišla na tehotenstvo v 16 Tom týždni Normálne tri krát ms.Si myslela, že má nádor,alebo cisty.A to prosím pekne tretie 😄 Netvrdím, že si, ale skús pre istotu test.Ajked aj to som sa už dočítala,jedna baba test negatívny,ms normálna silná, ale furt mala pocit, že je tehotná a aj bola v 9tom týždni.Samozrejme, že takéto veci sú vzácne, ale sú.Tak len preto.😉
@kikirda ja som s dcerou tak otehotnela 4,5 dni pred ovulkou.Chlap si myslel.ze nic pohoda po ms hned a bum,ale aspom mi dceru spravil,lebo inak mam troch synov este.A samozrejme ze mozte.Milujte a mnozte sa😀Ono o tom ajtak rozhoduju tí z hora.Milujte sa kedy chceteored ovulkou,pocas ,po nej.Ono sa toneda presne vyratat nikdy.Ja som vzdy tak otehotnela,ze som citila plodne dni tak sme skusili a bolo.
Ahojte, dnes som 14DPO a vzdy od 13DPO mi klesa teplota a teraz sa furt drzi hore, ani dnes neklesla. Bolia ma prsia, su tazke, sem tam zaboli podbrusko ale to je vsetko. Najpodivnejsie na tom je to, ze testy su biele alebo len slabulinky tien pod mejakym uhlom, ale skor ziadna. Rozumie tu niekto tomu?

@linda0307 áno,pri uhniezdovani,iba jeden raz také dohneda pri dvoch deťoch som tak mala.Niekto má počas ovulky spinenie.Aky dlhý mavas cyklus.