Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Dakujem kuknem
Ahojte,chcem sa Vas spytat,nevyznam sa v tych ovulacnych testoch.Vcera rano sme s manzelom robili tutu mutu,ale ako si som zabudla si spravit cez den ovulacny test,tak som si ho robila az vecer,ked som prisla z prace. Mam digitalny od Clearblue a vecer mi ukazal smajlika,ale dnes okolo obeda som testovala zasa a ukazal mi len prazdne kolecko,takze nerozumiiem.Ovulacia prebehla vcera,alebo este len nastane v priebehu dvoch dni?Dakujem za kazdu odpoved.
Co si myslite o tomto :
Ahojte potrebovala by som poradit ohladom ovulačnych testov.Teraz mi bol pichnuty Pregnyl zajtra chcem testnuť ovulačny test,tak by som potrebovala vediet či pregnyl môže ovplivniť ovulačny test.Myslim to tak či môže byť falošne pozitivny,dakujem za každy nazor 😉

@bar12 ahojte nechce sa mi citat kazdy prispevok a neviem sa k tomu dopatrat aka znacka su tieto ovu ste s nimi spokojne, nech nevyhadzujem peniaze za take ktore su aj tak o nicom...dakujem 🙂