icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

dandas
17. mar 2014

@bar12 ahojte nechce sa mi citat kazdy prispevok a neviem sa k tomu dopatrat aka znacka su tieto ovu ste s nimi spokojne, nech nevyhadzujem peniaze za take ktore su aj tak o nicom...dakujem 🙂

bar12
17. mar 2014

@dandas ahoj, tie moje su kupovane od @lauritka , mysli, ze dost spolahlive 🙂

bar12
17. mar 2014

@dandas myslim..

dandas
17. mar 2014

Dakujem kuknem

besnota
18. mar 2014

@lauritka no uz sa stmavuje, skúsim o dva dni, alebo radšej zajtra?

lauritka
18. mar 2014

@besnota skus aj zajtra, moze to rychlo stupnut.

renkaniki
18. mar 2014

@besnota Preco je pri zelenom az take cervene?ten flak??Mala si to dlho namocene????Ale pekne su uz ciarocky...este pockat a sup na vec 😉

monipue
18. mar 2014

Ahojte,chcem sa Vas spytat,nevyznam sa v tych ovulacnych testoch.Vcera rano sme s manzelom robili tutu mutu,ale ako si som zabudla si spravit cez den ovulacny test,tak som si ho robila az vecer,ked som prisla z prace. Mam digitalny od Clearblue a vecer mi ukazal smajlika,ale dnes okolo obeda som testovala zasa a ukazal mi len prazdne kolecko,takze nerozumiiem.Ovulacia prebehla vcera,alebo este len nastane v priebehu dvoch dni?Dakujem za kazdu odpoved.

besnota
18. mar 2014

@renkaniki tak to netusim preco je to take cervene, nemala som to dlho tak ako sa pise cca 10sekund

monipue
18. mar 2014

Co si myslite o tomto :

monipue
18. mar 2014
renkaniki
19. mar 2014

@monipue Ahoj..ja tu vidim 17,18 silne a ako keby 19 troska slablo 😉

besnota
19. mar 2014

@lauritka tak to je dnešný a teplota dosť vyskočila včera 36,6 a dnes uz 36,8

lauritka
19. mar 2014

@besnota no nemusi to byt este ovulacny vystup.. a ake mavas poovulacne teploty ?

lauritka
19. mar 2014

@monipue ten 17teho sa mi zda najsilnejsi.

tinus999
19. mar 2014

@lauritka ahojky, nevieš mi poradiť, pozri dnes 10 DC ciarocka zoslabla, tie dve silnejšie sú zo včera...

lauritka
19. mar 2014

@tinus999 no skory si myslim, ze este nieco silnejsie pride.. 😉

tinus999
19. mar 2014

@lauritka presne takto isto mi ukázali testiky aj minulý mesiac, ale mala som rôzne druhy tak som sa nevyznala...asi ešte zosilnie...dúfam...

tinus999
19. mar 2014

@lauritka môže hladina LH klesať a stúpať počas dňa? A bolesť vaječníkov je pred ovu alebo po uvoľnení vajíčka?

lauritka
19. mar 2014

@tinus999 moze.. bolest byva vacsinou pred.

tinus999
19. mar 2014

@lauritka a ty moja ako, ktorý DC si?

lauritka
19. mar 2014

@tinus999 no ja par dni po ovu, cize cakam na zaver 😉

ivana412
19. mar 2014

Ahojte potrebovala by som poradit ohladom ovulačnych testov.Teraz mi bol pichnuty Pregnyl zajtra chcem testnuť ovulačny test,tak by som potrebovala vediet či pregnyl môže ovplivniť ovulačny test.Myslim to tak či môže byť falošne pozitivny,dakujem za každy nazor 😉

lauritka
19. mar 2014

@ivana412 ano bude pozitivny, takze bue zbytocne testovat. pregnyl obsahuje vyssiu davku hcg jormonu a na ten reaguje aj ovulacny test.

ivana412
19. mar 2014

@lauritka Dakujem ti,ja že vyskušam kedy mi vlastne pride ovulka po pregnyle.Budem sa riadit klasicky ovulačnymi bolestami,aj ked neviem či su pred alebo po uvolneni vajička 😒

lauritka
19. mar 2014

@ivana412 no ale ak ti pichli pregnyl, tak uz musis mat nachystany folik ;) takze aj tak nema vyznam robi ttestiky. mas to presne od lekara vypocitane podla usg. ovulacia bude za cca 36 hodin po podani pregnylu ;)

ivana412
19. mar 2014

@lauritka To ano mam folik,ja som ich chcela robit pre svoj pokoj na duši,aj ked viem že ten pregnyl ti naštartuje ovulku.Minuly mesiac mi prišla po pregnyle presne 36 h.No nevyšlo to.Aj ked ja som tažký
pripad 😒

lauritka
19. mar 2014

@ivana412 a aaku mate dg ?

ivana412
19. mar 2014

@lauritka Napisala som ti to do IP,dufam ti to nevadi 😉

ivana412
20. mar 2014

@lauritka Ahoj aj tak som testovala.Len pre overenie či som si pregnyl pichla spravne sama.Nechcelo sa mi ist na pohotovost.Včera pred injekciou som mala negativny vysledok 😉