Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@leushkka hmm now ani jeden nie je uplne pozitivny.. na 100% ti asi nezarucim, ze bla ovulka. uvidis teda, ci mrsk anebudemeskat.. povedaala by som ze ten 12 dc mohol byt kvazi vrchol.. cize asi 48 hodin pred ovulku.
a prebehnut mohla asi na 14 dc. teoreticky si nemuslea vychytit uplny vrchol.
Ahojte dievcata, mam jednu otazku... ked si robite ovulacne testy tak sa Vam stane ze ta druha ciarka zmeni farbu neskor po par hodinach alebo na druhy den? mne o par hodin poriadne stmavla... ale pri niektorych testoch sa to nestalo...mate taku skusenost? dakujem za odpovede 🙂
@lauritka
ahoj lauritka
mala by som na teba jednu otazku, robila som si ovu testy tento mesiac- vysla mi ta ciarka silnejsia ako kontrolna 2 dni za sebou- 11 a 12...potom 13ty uz bola slabsia, 14 ty sme sa snazili a 15 ty mi stupla teplota. Kedy vlastne podla tych ovu testov je ovulacia a kolko vlastne trva? lebo vyzra to tak,ze sme sa netrafili 😖 ...dik- fotka z tych testov je na str. 97
@jaspiska ahoj, ten 12 dc sa mi zda najsilnejsie, takze ti to aj presne sedi s ovulaciou na 14 den a potom sa zvysila teplota ;) trafili ste sa presne. ale je lepsie sa snazit uz vtedy ak najdes pozitivny ;) re istou, cize 12,13,14 dc...
uz ked BT stupne sance klesaju... ale 14 dc to bolo ok .
dievcata ono to vyslo, opustam vas a musim povedat ze ovulacne testy mi uplne pomohli a podarilo sa to na prvykrat som tehotna 🙂 drzim vsetkym mamickam prsty aby to vyslo kazdej... 😉
@lauritka ja inac netestujem kazdy den, tak ob den, lebo ked je uplne bez ciarky, tak naco, som si myslela ze bude silniet a stale nic, snad som ju nepresvihla 😕 ale to by asi tak rychlo nevybledlo, ci?
som testovala: streda, piatok, nedela - v stredu bola velmi slaba ciarka druha a tie druhe dva dni, vobec nic, skusim zas zajtra

@tinus999 jj, ale to je take normalne aj pred mrskou.. zaujimave to bude, ked budu obidve rovnake : 🙂