Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@noemikatka ahojky - ja si tiez myslim, ale nebola som si ista. Dnes mam ale zasa-stale pozitivny. Je to zvlastne. :/
@katustek23 aký dlhy ciklus máš a kolky dc si dnes?
@noemikatka bohuzial ja mavam tie dlhsie :( je to otravne, straaaaaasne neskutocne zdlhave.....k dnesku som na 32.dni.
Minuly cyklus som mala 40 dnovy..
@katustek23 Juj tak dlzim palce a kým máš takýto oovu test snazte sa😊
@nila1111 mas úplnú pravdu...či veríš ci nie, uz som z toho unavena...2,5 roka...už mám sto chutí sa nato ehm... a dokopy mi n8c neurobili...čože??? V centre? To je uz silna kava 🙈🙈🤯🤯
@sonicka1306 hej ver mi, ked som im doniesla vysledok aj od endokrinologa, ze ovilacia prwbehla... tvarili sa ,ze nepocuju, a ze to je len moj pocit ze bola.... ja som z tCh ktore ovulaciu echt citia!
Pri dalsej kontrole som vidila ako podpisovala pracovnu zmluvu ... na slovensku vela odbornikov niet :( a chybu si nepriznaju
@noemikatka ahoj, je toto mozne? Teraz robeny ovu, este stale pozitivny!!
@katustek23 môže byť snazte sa dnes urcite ✊😊
@noemikatka dnes opäť pozitivny ovu, podotykam 5ty den za sebou. Uz si trochu zacinam namyslat, ze sa mi tie testy snazia naznacit nieco ine, ale nechcem zostat sklamana.
@katustek23 správ tehotensky test 😊😊
@sekerka18 zajtra ráno spravim z ranneho mocu. Mam z toho abnormalne motyliky v bruchu 🙂 drzte palce
@katustek23 daj vediet✊✊
@katustek23 drziiiiiim 😊
@katustek23 ked mas motyliky , tak este nerob ... nechaj si klud pre seba a pekne papaj femibion pre istotu 🙂
@katustek23 gratulujeeeeem ♥️ Krásny test.
@katustek23 držím palce ❤✊
@katustek23 úžasné držím palce ♥️ aj ja dnes
@sekerka18 gratulujem! 🙂 Takze aj ty dnes? Jej
@noemikatka dakujem krasne
@katustek23 to su kolajnice ze as ... blahozelam 😉 ... som to tusila . Pre mna bolo lepsie, ze kym som to nevedela, bola som kludnejsia 🙂 ... nezabudaj na femibion
@katustek23 ja už som vedela pár dní dozadu. Dnes som už 17dpo. ♥️ A ďakujem
@katustek23 a verím, že nám to už vyjde. Skoro naraz sme prisli o bábätká. Ja vo februári v 11tt.
@sekerka18 :( to ma mrzi. Tak sme na tom dost podobne. Aj vtedy aj teraz. Drzim nam obom palce, strasne moc.
@katustek23 áno áno držme si palce ♥️
@nila1111 toto mas cistu pravdu! ja co chodim k dr bola kedysi spickova, je mladucka... ale teraz... proste cele zle! a od buduceho roka plaujem odchod...snazit sa 2,5 roka a nic nevyriesit...je cele chore...a si predstav, mala som ovulaciu...posunutu o 11 dni, no ona to vtedy zaklincovala tym, ze je cyklus anovulacny... a presne ako pises, tiez som ten typ, co ovulku citi a to poriadne...a mala som ju potvrdenu aj testami... mega vela hlienom... takze tak... este som sa jej opytala, ci su tu alebo v Madarsku nejake kupele, co zenam pomahaju... ona mi trepla , ze na neplodnost kupele nepomozu... vravim neplodnost? ved podla vas mam vsetko v poriadku, akurat si prolaktin robi co chce... raz je ok, raz nie... momentalne som bez liecby, no tipujem, ze mi ju zasa nasadia... och. katastrofa...
@sonicka1306 na slovensku experta na tieto veci nenajdes...
Plati stare zname: otehotniet moues pocas celeho cyklu. ..( orgazmus moze vyvolat ovulaciu) ... dalej posunt sa moze, lebo nic nienje fixne - zistis cez testy alebo bazalkou ...
preto sa odporuca milovat 2-3 x v tyzdni ... ak by to slo aj ob den ... dokonca aj ze menses 🙂
Pokoj klud lahky sport robia zazraky 🙂
Na prolaktin je dobry agnucaston
@nila1111 v tom mas veru pravdu...moja mamina s tým mala 3r problémy...v maďarsku jej pomohli a otehotnela 🙂 ale to bolo pred 40r 🙂 ďakujem idem si to preštudovať 😊 ked nemusím brať hormóny a reálne mi uz nieco ine pomoze bude šťastná a vďačná ❤
Ahojte dievčatá, tak začala som testovať, testy predtým som vyhodila, nebolo na nich takmer nič. Teraz už 4ty deň sa mi zdá, že je čiarka stále skoro rovnaká, násilnie, neslabne. Test z dneška (6.11.) je výraznejši, lebo som ho robila pred chvíľou, ale kontrolná čiarka tiež nezosilnela. Nepotešil ma ale taký výsledok, akoby to k ničomu nespelo... :(

@katustek23 myslím že mozes považovať všetky za pozitívne😉