icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

noemikatka
29. sep 2020

@katustek23 myslím že mozes považovať všetky za pozitívne😉

katustek23
29. sep 2020

@noemikatka ahojky - ja si tiez myslim, ale nebola som si ista. Dnes mam ale zasa-stale pozitivny. Je to zvlastne. :/

noemikatka
29. sep 2020

@katustek23 aký dlhy ciklus máš a kolky dc si dnes?

katustek23
29. sep 2020

@noemikatka bohuzial ja mavam tie dlhsie :( je to otravne, straaaaaasne neskutocne zdlhave.....k dnesku som na 32.dni.
Minuly cyklus som mala 40 dnovy..

noemikatka
29. sep 2020

@katustek23 Juj tak dlzim palce a kým máš takýto oovu test snazte sa😊

sonicka1306
29. sep 2020

@nila1111 mas úplnú pravdu...či veríš ci nie, uz som z toho unavena...2,5 roka...už mám sto chutí sa nato ehm... a dokopy mi n8c neurobili...čože??? V centre? To je uz silna kava 🙈🙈🤯🤯

nila1111
29. sep 2020

@sonicka1306 hej ver mi, ked som im doniesla vysledok aj od endokrinologa, ze ovilacia prwbehla... tvarili sa ,ze nepocuju, a ze to je len moj pocit ze bola.... ja som z tCh ktore ovulaciu echt citia!
Pri dalsej kontrole som vidila ako podpisovala pracovnu zmluvu ... na slovensku vela odbornikov niet :( a chybu si nepriznaju

katustek23
30. sep 2020

@noemikatka ahoj, je toto mozne? Teraz robeny ovu, este stale pozitivny!!

noemikatka
30. sep 2020

@katustek23 môže byť snazte sa dnes urcite ✊😊

katustek23
1. okt 2020

@noemikatka dnes opäť pozitivny ovu, podotykam 5ty den za sebou. Uz si trochu zacinam namyslat, ze sa mi tie testy snazia naznacit nieco ine, ale nechcem zostat sklamana.

sekerka18
1. okt 2020

@katustek23 správ tehotensky test 😊😊

katustek23
1. okt 2020

@sekerka18 zajtra ráno spravim z ranneho mocu. Mam z toho abnormalne motyliky v bruchu 🙂 drzte palce

noemikatka
1. okt 2020

@katustek23 daj vediet✊✊

sekerka18
1. okt 2020

@katustek23 drziiiiiim 😊

nila1111
1. okt 2020

@katustek23 ked mas motyliky , tak este nerob ... nechaj si klud pre seba a pekne papaj femibion pre istotu 🙂

katustek23
2. okt 2020

Baby 🙂))))) joj len prosim drzte palce aj nadalej.... V maji som v 9tt o drobceka prisla :(

vandica
2. okt 2020

@katustek23 gratulujeeeeem ♥️ Krásny test.

noemikatka
2. okt 2020

@katustek23 držím palce ❤✊

sekerka18
2. okt 2020

@katustek23 úžasné držím palce ♥️ aj ja dnes

katustek23
2. okt 2020

@sekerka18 gratulujem! 🙂 Takze aj ty dnes? Jej

katustek23
2. okt 2020

@noemikatka dakujem krasne

nila1111
2. okt 2020

@katustek23 to su kolajnice ze as ... blahozelam 😉 ... som to tusila . Pre mna bolo lepsie, ze kym som to nevedela, bola som kludnejsia 🙂 ... nezabudaj na femibion

sekerka18
2. okt 2020

@katustek23 ja už som vedela pár dní dozadu. Dnes som už 17dpo. ♥️ A ďakujem

sekerka18
2. okt 2020

@katustek23 a verím, že nám to už vyjde. Skoro naraz sme prisli o bábätká. Ja vo februári v 11tt.

katustek23
3. okt 2020

@sekerka18 :( to ma mrzi. Tak sme na tom dost podobne. Aj vtedy aj teraz. Drzim nam obom palce, strasne moc.

sekerka18
3. okt 2020

@katustek23 áno áno držme si palce ♥️

sonicka1306
7. okt 2020

@nila1111 toto mas cistu pravdu! ja co chodim k dr bola kedysi spickova, je mladucka... ale teraz... proste cele zle! a od buduceho roka plaujem odchod...snazit sa 2,5 roka a nic nevyriesit...je cele chore...a si predstav, mala som ovulaciu...posunutu o 11 dni, no ona to vtedy zaklincovala tym, ze je cyklus anovulacny... a presne ako pises, tiez som ten typ, co ovulku citi a to poriadne...a mala som ju potvrdenu aj testami... mega vela hlienom... takze tak... este som sa jej opytala, ci su tu alebo v Madarsku nejake kupele, co zenam pomahaju... ona mi trepla , ze na neplodnost kupele nepomozu... vravim neplodnost? ved podla vas mam vsetko v poriadku, akurat si prolaktin robi co chce... raz je ok, raz nie... momentalne som bez liecby, no tipujem, ze mi ju zasa nasadia... och. katastrofa...

nila1111
16. okt 2020

@sonicka1306 na slovensku experta na tieto veci nenajdes...
Plati stare zname: otehotniet moues pocas celeho cyklu. ..( orgazmus moze vyvolat ovulaciu) ... dalej posunt sa moze, lebo nic nienje fixne - zistis cez testy alebo bazalkou ...
preto sa odporuca milovat 2-3 x v tyzdni ... ak by to slo aj ob den ... dokonca aj ze menses 🙂
Pokoj klud lahky sport robia zazraky 🙂
Na prolaktin je dobry agnucaston

sonicka1306
27. okt 2020

@nila1111 v tom mas veru pravdu...moja mamina s tým mala 3r problémy...v maďarsku jej pomohli a otehotnela 🙂 ale to bolo pred 40r 🙂 ďakujem idem si to preštudovať 😊 ked nemusím brať hormóny a reálne mi uz nieco ine pomoze bude šťastná a vďačná ❤

mami_ja
6. nov 2020

Ahojte dievčatá, tak začala som testovať, testy predtým som vyhodila, nebolo na nich takmer nič. Teraz už 4ty deň sa mi zdá, že je čiarka stále skoro rovnaká, násilnie, neslabne. Test z dneška (6.11.) je výraznejši, lebo som ho robila pred chvíľou, ale kontrolná čiarka tiež nezosilnela. Nepotešil ma ale taký výsledok, akoby to k ničomu nespelo... :(