Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@katustek23 ahoj 😊 ako si nátom mamina? Všetko vporiadku?
@sekerka18 ahooj 🙂 telepatia. Nedavno som si na teba spomenula, ze ako sa ti asi dari. (Uz sem nechodim na dennej baze) Nam zatial dobre, klopem na drevo!!! Nechcem nic zakriknut. Pevne verim, ze odpises, ze aj vam.
@katustek23 nie moja. V 6tyzdni som začala krvácať. Nečakala som to. Asi väčšia rána ako vo februári. Ale ty sa drž silno a dávaj pozor na vás ♥️
@iinka ahoj takéto testy máš teraz či? A ms ti ajtak dorazila či ešte nie pretoze silnejú je tam dosť veľká šanca že ms by prist nemala✊✊✊🍀 držím ti palce daj vediet
A aké sú to vlastne testy tehu? Tieto nepoznam
@carrot_apple wau, gratulujem, krásna druhá čiarka. Neviem si ani predstaviť ako šťastná musíš byť ☺️
@vandica smejem sa doteraz, normálne tomu nemôžem uveriť!
@carrot_apple Gratulujem😊A drzim palce
@sekerka18 ale nie :( tak to ma strasne moc mrzi :( velmi, velmi s Tebou sucitim a posielam Ti silu a pozitivnu energiu. Daj si pre istotu spravit testy a do tretice to uz urcite dobre vyjde! 🍀🍀🍀🍀🍀 Toto bol velmi zly rok, ale uz sa nastastie konci a ten dalsi uz MUSI byt lepsi ! Drzim strasne silno palce.
Čo už. Nespravím nič stým. Už konečne som dostala ms po potrate. Takže môžme ísť znova NATO. 🙏 Pevné verím, že už úspešne. Dva potraty za sebou stačili.
@noemikatka ahoj, to boli ovu testy, mala som uz aj menzes:-P
@sekerka18 stacili!💪🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊budem na Teba mysliet.
@katustek23 ďakujem ♥️ a ty ako Zlatko?
@sekerka18 my zatiaľ o.k. ale -neberiem nic ako samozrejmost a za kazdy jeden den do ktoreho sa zobudime 2v1 som strasne vdacna a za kazdy dalsi vzdy velmi dufam.
@katustek23 chápem ta úplne. Ale tes sa raduj sa ♥️ veľmi silno držím palce ♥️
@sekerka18 ďakujem♥️

@mami_ja ahoj, merias vzdy v rovnakom case poobede po 2 hodinovom nepiti? Merias si aj teplotu? Oboje odporucam