Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@sekerka18 dakujem pekne za rady, nakoniec som si spravila test az dnes doobeda, mala som posledny a za svet som vcera nemohla zohnat tuto istu znacku, tak som trosku taktizovala a nechala ho na dnes, uz nech sa deje co chce. A dnes uz uplne slaba ciarka, takze pozitivny bol niekedy 15,16DC. Aj baz.teplota mi dnes uz mierne povyskocila. Uz len dufat .... 🙂
@aknamorka22 ahoj, skusala som vcera aj dnes a na testoch nic nie je, dnes mi meska ms 5ty den a uz 3ti den mam len velmi slabe tmavohnede spinenie. Neviem co si o tom mam mysliet 🙄
@monika_akinom no to bude asi to biochemické :( alebo su naozaj vadne tie testy. U mňa to tiež tak bolo, že na 9 den meškania začalo slabé spinenie, ktoré trvalo dva dni a potom prišla MS. Tak uvidíš či príde.
Prosím 🙏 skúsenejšie o radu. Druhý mesiac si okrem bt robím aj ovu testy. Prvý mesiac teda v novembri som začala. Podla.ovu testov som ich mala pozitívne 14DC podľa bt 15 DC prebehla ovulacia ale bt klesla a ms prišla až na 17 DPO ( test bol negatívny). No a tento mesiac som sa pozabudla a začala som s testovaním 12DC, celkom ešte v čas keďže ovu mi chodí cca 15-17 dc.. a test bol už pozitívny. Čiže dosť skoro. Ovu testy robím o 13:00 a 20:00 ak sú pozitívne v jeden deň. Cyklus mám 30-35 max. Prikladám aj foto. Môžem mať 2 dni pozitívny ovu test? Mam ich asi odfotené opačne čiže prvá je kontrolná a druhá testovacia. Ďakujem za rady ❤️
@milka1988 ahoj.ano mozes kludne. Mozes mat vyssiu hladinu LH a pomalsie klesa,preto to test este zachyti a je pozitivny.
@lauritkatesty aha tak ja ešte uvidím dnes keď poriadne zaschne odfotim dnešný 🙂
@lauritkatesty no uz som v tom stratena. Teda test dnes takto :/ čiže 14DC tretí deň čo testujem.
@simka2433 ano posledný vyzerá negatívny už. Ale...celkovo je ta kontrolna slaba málo farbiva ta je možné že to bol pozitívny. Vtedy sa odporucsu robiť 2x denne. Ja robím už tretí deň 2x denn o 13:00 a 20:00 a Sú silné pozitívne. A čítala som že mnohé nemali vôbec pozitívne a aj tak otehotneli 🙂
@milka1988 tak este bol pozitivny a dnes ako?
@simka2433 ano.mohol byt,len si nezachytila uplny vrchol. Vtedy jw dobre kombinovat aj s BT,kde sa potom ukaze,ci ovulka aj naozaj prebehla.
@lauritkatesty no dnes uz konecne slaba čiarka ani ju nevidiet aj teplota klesla tak asi rano už vyskočí hore 🙂 ale tri dni pozitívny s tym som sa nestretla ani tu na mk 🙂
@lauritkatesty dakujem🙂
@milka1988 mala si vacsiu hladinu LH ako mozno zvykne byt,preto reagovali tie testy viac.
@lauritkatesty zrejme áno len neviem či je to dibre či zlé 🙂 dnes už stúpla teplota o 0,4 stupňa
@daniela2227 ešte trošku tomu chýba
@mozno10 ahoj je možnosť, že by si bola tehotná? Vtedy máš pozitívny aj ovu test.
@aknamorka22 tehu test som ešte nerobila, keďže mám ešte týždeň do ms.
@mozno10 a vieš ktorý deň v tomto cykle si mala ovulaciu? Možno ak si mala nejako veľmi skoro, môže byť, ze ti ovu test zachytil tehotenstvo. Čítala som o tom viac krát, že ovu test zachytil tehotenstvo skôr ako tehotenský test 🙂
@mozno10 a ktore dni sa ti zdaju pozitivne? Lebo ako pozeram mozno 11.1. Alebo 12.1 vyzera byt mozno pozitivny. Aj ked ja som mala pri pozitivnom teste isto tu ciarku taku silnu ako druhu, ak nie este viac vyraznu.

@wewe666 nevadi. Včera ste sa čínili? Aj dnes sa ešte určite 😊 držím palces