icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

lauritka
29. mar 2014

@moen mozes u mna. 🙂

lauritka
29. mar 2014

@siska765 hmm a napriek tomu mavas nepravidelny ?? a mas velke odchylky ??

ivana412
30. mar 2014

@lauritka Ahoj spravne som vyčitala ty predavaš ovulačne aj tehotenske testy?Mala by som zaujem o väčši počet tehotenskych testov,ozvi sa.Dakujem 😉

besnota
30. mar 2014

@lauritka tak vcera sa mi rozplynul sen o krasnom darceku pre muza na 40tku ☹ ☹ ☹ zas o tri dni skor 😔 😔
Lauri mozes mi poskytnut aj len tri ks ovu testov? alebo mas to len ako balicek dakujem

besnota
30. mar 2014

@lauritka jaj a este som zabudla, zas ruka (enter) bola rychlejsia ako hlava 😀 😀 😀
ty ako?

lauritka
30. mar 2014

ah mrzi ma to :(
@besnota ano, kazdy je jednotlivo baleny 🙂 a to si stacia 3 ? 😅

no ja uz po mrche.. takze cakam na ovu ..

besnota
30. mar 2014

@lauritka aj mna to mrzi, ale ide sa dalej 😉
ale mam este jeden, dufam, ze 4 budu stacit na dalsi cyklus, potom idem na mesiac prec a ak sa nepodari v aprili chcela by som brat zatial sarapis, no a potom ked sa vratim, si objednam na dalsie kolá 🙂

renkaniki
31. mar 2014

@lauritka Tak predsa dosla mrchana??? 😠 Posli ju kade lahsie,ponadavaj jej poriadne 😉 ,nech sa berie kade lahsie.Drzim palce na dalsiu ovulku 😉

renkaniki
31. mar 2014

Tak tak som s OT...caka sa dalej 🙂

renkaniki
31. mar 2014

Cakam dalej....este netmavne

renkaniki
31. mar 2014

Tento je z min.mesiaca.Pekne ukazalo,kedy je test Poz. 🙂

lauritka
31. mar 2014

@renkaniki co uz.. aspon je po nej :D tiez budem zychvilu testovat ovu.. a ty mas este mozno par dni cas ;) mavas asi tu neskorsiu ovu..

renkaniki
31. mar 2014

@lauritka Tak co uz ,veru.Nic ine nam nezostava,len dalej testovat a skusat,ci sa pistasti.Drzim nam nadalej palce 😉 .No ja som mala posledne na 19DC a 20DC,ako vidiet na fotke,co som dala.No uvidim,kedy bude teraz,lebo na teste len slaba ciarka,hlien este nie je ,ako by mal byt.Dnes 14DC,tak cakam.

mojong
31. mar 2014

ahojte tento mesiac som sa dala na ovu testy prvy krat alebo uz pol roka pomaly sa nevieme trafit do spravnych dni,....dufam ze mi to pomoze,.....zacala som hned prvy den po ms a ciarky su stale 2, neviem co si o tom mysliet, jedna je riadna a druha stale rovnako slabsia.......uz mam aj pochybnosti ci niekde nerobim chybu, alebo je to normalne? vela prestudene nemam len tak zbezne, tak sa ospravedlnujem ak sa pytam somariny, a dakujem ak mi niekto odpovie. skusim hodit foto.

30tnicka
1. apr 2014

Ahojte kocky. Viete mi poradit? Nedostala som MS, tehu testy pozitivne ale ovulacne nie. Ku dr idem az neskor.

bombonka
1. apr 2014

@30tnicka a s čím potrebuješ poradiť ? veď píšeš,že máš tehu testy pozitívne čo znamená,že si na 99% tehotná 🙂

30tnicka
1. apr 2014

@bombonka Ano, tehu su pozitivne, lenze kazda, ktora mala pozitivne tehu, mala aj ovu. Len som chcela vediet, ci sa s tym niekto nestretol. Dufam, ze to bude ok.

bombonka
1. apr 2014

@30tnicka v "rannom" štádiu sú ovulačné testy pozit.potom už nie,...a predsa....každá sme iná...niektorá má,niektorá nie,hlavne,že máš tehu pozitívny....gratulujem a držím palce

30tnicka
1. apr 2014

@bombonka dakujem

ivana412
2. apr 2014

@lauritka Ahoj,tak robila som si test,asi to nevyzera ok?!Som 12 DPO,23 DC.Prvy test je ovul.lady max,druhy teh.od teba a treti one step 😒

lauritka
2. apr 2014

@ivana412 no podla mna si tehulka ;) zajtra t zosilnie ten tehu testik, nieco na nom je ;)

renkaniki
2. apr 2014

@30tnicka Ja by som sa nezaoberala s ovu testtami.Hlavne je,co je na Tehu teste..drzim palce 😉

ivana412
2. apr 2014

@lauritka No uvidime minuly mesiac som to tak tiež mala.A vysledok hcg 2 😢

satanka1
2. apr 2014

@mojong to je normalne ze mas 2 ciarky stale...pozitivny bude az vtedy ked bude testovacia ciarka rovnako silna alebo silnejsia ako kontrolna.potom bude zase slabnut.

lauritka
2. apr 2014

@ivana412 jj, drzim palce nech to zosilnie.. 🤐 🤐 uvidis zajtra rano

renkaniki
2. apr 2014

@lauritka Ahoj moja..chcela by som vediet,ci zacat testovat dnes 2x alebo az od zajtra??Tu je Foto.Dakujem

lauritka
2. apr 2014

@renkaniki hmm, no nepoznam tie testy, neviem ako rychlo dokazu stupnut..
ale asi vecer by som este dala 😉

renkaniki
2. apr 2014

@lauritka Hlien uz mam od vcera,no dnes tak troska,brucho pobolieva...no skusim vecer este a od zajtra tiez 2x uz testovat.Mam este 2OT z posledneho,co som mala tie hrubsie,tak zajtra uz testnem tie.Tieto som este nemala,tak uvidim.Tieto tenke su 10tky a tamtie boli 20 myslim

lauritka
2. apr 2014

@renkaniki ano, tie hrubsie one step su 20ky.

renkaniki
2. apr 2014

@lauritka A nie je citlivejsia 10tka??Ako 20tka???Ktora by mala lepsie ukazat?