Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Tak tak som s OT...caka sa dalej 🙂
@lauritka Tak co uz ,veru.Nic ine nam nezostava,len dalej testovat a skusat,ci sa pistasti.Drzim nam nadalej palce 😉 .No ja som mala posledne na 19DC a 20DC,ako vidiet na fotke,co som dala.No uvidim,kedy bude teraz,lebo na teste len slaba ciarka,hlien este nie je ,ako by mal byt.Dnes 14DC,tak cakam.
ahojte tento mesiac som sa dala na ovu testy prvy krat alebo uz pol roka pomaly sa nevieme trafit do spravnych dni,....dufam ze mi to pomoze,.....zacala som hned prvy den po ms a ciarky su stale 2, neviem co si o tom mysliet, jedna je riadna a druha stale rovnako slabsia.......uz mam aj pochybnosti ci niekde nerobim chybu, alebo je to normalne? vela prestudene nemam len tak zbezne, tak sa ospravedlnujem ak sa pytam somariny, a dakujem ak mi niekto odpovie. skusim hodit foto.
Ahojte kocky. Viete mi poradit? Nedostala som MS, tehu testy pozitivne ale ovulacne nie. Ku dr idem az neskor.

@moen mozes u mna. 🙂