Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@lauritka No uvidim,ako to odhadnem,zajtra testnem rano aj jeden aj druhy..10tku a 20tku.Uvidim,ako ukaze.Mozem Sem potom hodit zasa fotku,aby si mi poradila,kedy to bude ono??Kedy budu uz rovnake??Ohodnotila som uz par OT,ale ked sama budem okukavat moj,tak neviem,ci si budem 100% 😉 .Tak mi pomozes,ano???Nasa dobra dusicka 😉
@lauritkatak som tu aj s tesikmi 😉
@lauritka No ja som uz testla predsa teraz...testujem,ako divaa 😀 .Ty zajtra zacinas??Ja som zacala uz od 8DC..a to mne staci od 15DC 😉 .No chcela som vidiet,ako ukazuju skor testy.No uz to nie je pre mna tak stresujuce,ako ked som na len feb.zacala testovat.To som este nevedela,ako ma presne ukazat.A dik moja,ze si najdes vzdy cas na odpoved 🙂 .
zeny poradte...bola som vo stvrtok na folikulometrii u doktorky a potvrdila na pravom vajecniku folikul veľký 3mm a nieco, ale maternica este nebola v ovulacii....povedala že sa máme snažiť cez víkend a v pondelok mám prísť, čo a ako...ale dostala som aj výtok nejaký, dala mi na to Candibene tablety aj kremik.včera večer som si dala tabletu....dnes som spravila ovul test a...foto dávam.....ja teraz neviem či sa máme snažiť ked mam ten výtok, či neriskovať ci co :( asi sa isto budeme snažiť, ale nemôžu tie tablety uškodiť? že vlastne zbytočná snaha? 😖 a ešte dnes som mala 1x duphaston, resp dnes začínam - može to ovplyvniť výsledok ovul testu???

@lauritka Tie som pouzivala one step..a teraz mam tie,kde je kvietok ruzovy Prolamed Ultra,zeleny napis