icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

renkaniki
2. apr 2014

@lauritka Tie som pouzivala one step..a teraz mam tie,kde je kvietok ruzovy Prolamed Ultra,zeleny napis

lauritka
2. apr 2014

@renkaniki no je, ale zase ti moze dlho ukazovat pozitivitu.. co mam vyskusane, tak tie 20ky su najidealnejsie.

renkaniki
2. apr 2014

@lauritka Myslis tym par dni??Lebo ta 20tka mi ukazala 2dni poz ..tato 10tka moze viac???

renkaniki
2. apr 2014

@lauritka A Ty kedy zacinas testovat??

lauritka
2. apr 2014

@renkaniki ano mozes to mat silnejsie.. aj par dni.. kedze je citlivejsia a zachyti viac ten vzostup LH...

ja zacinam od 9 dc

renkaniki
2. apr 2014

@lauritka No uvidim,ako to odhadnem,zajtra testnem rano aj jeden aj druhy..10tku a 20tku.Uvidim,ako ukaze.Mozem Sem potom hodit zasa fotku,aby si mi poradila,kedy to bude ono??Kedy budu uz rovnake??Ohodnotila som uz par OT,ale ked sama budem okukavat moj,tak neviem,ci si budem 100% 😉 .Tak mi pomozes,ano???Nasa dobra dusicka 😉

lauritka
2. apr 2014

@renkaniki no neviem kedy. uvidime 🙂 jasne hod fotky potom

renkaniki
2. apr 2014

@lauritka Ok..tak budeme dumat nad fotkou,ci uz hej,ci este nie 😕 .Dik..Pekny dnik prajem

mojong
2. apr 2014

@satanka1 dakujem velmi za odpoved 🙂 uz silnie tak uz nahanam manzela :P .....este raz dakujem 🙂

satanka1
2. apr 2014

@mojong nie je za co...nech sa podari..tiez cakam na ovulku

mojong
2. apr 2014

@satanka1 vdaka no moc tomu nerozumiem, vcera ze riadnejsi pas nie len taka smuha a dnes uz skoro nic,....ja uz som z toho jelen skusim pridat fotku ci sa mi to len nezda.....hadam to bude vidiet.......vdaka a tiez drzim palce

satanka1
2. apr 2014

@mojong mala by byt este silnejsia.treba robit kazdy den v tu istu hodinu a minimalne hodinu predtym nepit a necurat.kolko dnovy cyklus mas?

mojong
2. apr 2014

@satanka1 jjj to tak robim ta ista hodina a mocak na krajicku a v podstate pijem len rano, uz som sa tesila ze to silnie a nic.... :( hmm tak este cakat,.....chudak moj chlap 🙂

jaspiska
3. apr 2014

@mojong to ze si tam mala 6.ty den pas, je v poriadku, hladina LH pocas cyklu kolise, vyraznejsia je vsak len pred ovuláciou. Pravdepodobnost, ze si mala ovulaciu 6. den cyklu je nizka, pokial nemavas cyklus skrateny na 20-21 dni.

renkaniki
3. apr 2014

@lauritkatak som tu aj s tesikmi 😉

renkaniki
3. apr 2014

@lauritka jaaaaj,zabudla som na fotku 😀.Este teraz vecer otestujem a zajtra rano moze byt,ze bude zu silna

lauritka
3. apr 2014

@renkaniki noo este tomu trosku chyba 🙂

renkaniki
3. apr 2014

@lauritka Mam este dnes testnut alebo staci zajtra??Co myslis?

lauritka
3. apr 2014

@renkaniki myslim, ze staci az zajtra. ja tiez zacinam zajtra 😀

renkaniki
3. apr 2014

@lauritka No ja som uz testla predsa teraz...testujem,ako divaa 😀 .Ty zajtra zacinas??Ja som zacala uz od 8DC..a to mne staci od 15DC 😉 .No chcela som vidiet,ako ukazuju skor testy.No uz to nie je pre mna tak stresujuce,ako ked som na len feb.zacala testovat.To som este nevedela,ako ma presne ukazat.A dik moja,ze si najdes vzdy cas na odpoved 🙂 .

lauritka
3. apr 2014

@renkaniki no mne staci tak 🙂 uz sa poznam... 😅

renkaniki
3. apr 2014

@lauritka Chcela som zacat tak,ked mi zacne hlien,ale tak skusala som uz skor.No ratam,ze zajtra uz budu pekne...

mojong
3. apr 2014

@jaspiska dakujem, len mi nejde do hlavy ze teraz sa napr objavuje uz hlien a ciarka ziadna.....no pockam si a budem testovat do konca spon uvidim ako fungujem 🙂

renkaniki
4. apr 2014

@lauritka 😉 vcerajsie rano a vecer (20tka)a dnesne rano o 8:15 10:30 13:30(20tka) Dnes na manzela 😀 alebo stacilo by az zajtra vecer??Moze sa stat,ze prepasnem ovulku alebo ta je skor zajtra alebo v nedelu

renkaniki
4. apr 2014

@mojong Po hliene tak o 2 dni by si mala mat zu tmavsie ciarocky 😉.Mne to zacalo s hlienom ut.streda a dnes je zu poz OT.Tak testuj dalej,dooojde

lauritka
4. apr 2014

@renkaniki noo ja by som uz od dnes radsej snazila ;)

renkaniki
4. apr 2014

@lauritka Vsak???Manzelovi som to ukazala a on,noo,ake pekne,tak podme 😀 .Musi pockat do vecera 😉

lauritka
4. apr 2014

@renkaniki aky ochotny, vy sa este nesnazite dlho co ? 😝 😅

p0casie
4. apr 2014

zeny poradte...bola som vo stvrtok na folikulometrii u doktorky a potvrdila na pravom vajecniku folikul veľký 3mm a nieco, ale maternica este nebola v ovulacii....povedala že sa máme snažiť cez víkend a v pondelok mám prísť, čo a ako...ale dostala som aj výtok nejaký, dala mi na to Candibene tablety aj kremik.včera večer som si dala tabletu....dnes som spravila ovul test a...foto dávam.....ja teraz neviem či sa máme snažiť ked mam ten výtok, či neriskovať ci co :( asi sa isto budeme snažiť, ale nemôžu tie tablety uškodiť? že vlastne zbytočná snaha? 😖 a ešte dnes som mala 1x duphaston, resp dnes začínam - može to ovplyvniť výsledok ovul testu???

renkaniki
4. apr 2014

@lauritka Februar sme zacali....preco??? 😉