icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

adamnela
2. máj 2014

@miadomi no testovat ovu testami sa nema z prveho ranneho mocu. Najskor tak od 10-tej, takze 2 az treti moc aspon, tak mozno preto mas take vysledky...
@majinka29 a vsetky su rovanko pozitivne? daj foto...A nemerias BT?

majuska7979
2. máj 2014

@adamnela tak ako dnes???????????????????????? ja uz som nerobila ovu testy...vsak viem ze ovu uz bola...takze to nechavam uz tak..

adamnela
2. máj 2014

@majuska7979 no o nicom... 😠 Dnes zasa slabsi ako bol vcera, tak sama neviem, co si to telo so mnou robi...Este ho nechat trosku uschnut, potom odfotim a poslem, ved uvidis..uz mam test len na zajtra, ale nevidim to ruzovo...

majuska7979
2. máj 2014

@adamnela tiez som urobila teraz ..a znova slabulilinka ale ako hovorim do prichodu mrchy bude cely cas taka slaba 😕

majuska7979
2. máj 2014

@adamnela tu je foto.....takze uz je po ovu...za 7 dni pride mrcha

majuska7979
2. máj 2014

@adamnela ukaz foto

adamnela
2. máj 2014

No tak takto to vyzera... 😖
Druha foto je 15, 16, 17 a dnesny 18 DC zblizka...

adamnela
2. máj 2014

@lauritka, je mozne , ze by mohol byt vcera vecer test aj pozitivny a nezachytila som to, kedze dnes je uz len slabulinky duch na teste, hm? Stretla si sa s tymto?
@majuska7979 no my dve sme sa nasli s tymi nasimi testami 😕

majuska7979
2. máj 2014

@adamnela bud sme uplne anntitalenty s robenim testov alebo mame blbe testy...lebo ked kuknes do mm albumu meranie BT ked som otehu s drobcom tam mi ukazalo ovu..ale kedze som nemala viac testov ..ale to boli drahsie testy...7ks 6libier..i ked tesco ale fungovali uplne super...a tieto ich bolo vela a za malo penazi a uplne su na prt...teraz mi slabnu..takze myslim ze uz je po ovu.

majuska7979
2. máj 2014

@adamnela pravdu neviem..uvidime zajtra aky budes mat test...

nyky23
2. máj 2014

Ja sa testujem 1.x ale berem inofolic takze by mala byt ovulka presne 14 den. Minuly mesiac som bola u lekara a ten mi povedal ze do 24 hodin budem mat ovulaciu. A presne za 14 dni som dostala mrchu. Tento mesiac to skusam s testami ale furt sa mi zdaju tie ciarky rovnake.. Som 15 DC .. ta prvaj e slabsia ... tak neviem ci sa mi oplati este testovat... myslite ze po ovulacii by bola ta prva slabsia?

adamnela
2. máj 2014

@majuska7979 no ja veru tiez zvedava, aj ked uz teraz viem, ze bude negativny... Mozno si proste tiez nevystihla vrchol a rychlo Ti to stuplo a potom rychlo kleslo, ktovie... 😒
@nyky23 daj foto, nech mrkneme...

majuska7979
2. máj 2014

@adamnela no ja si myslim ze ovu bola 15dc..mala som egg white hlien...a neviem moj zmysel mi hovori ze bola 15dc...cize ak by tak bolo dnes som 6dp...takze asi tak za 3 dni budem vediet na com som...ak budem mat navaly tepla v noci a bude mi horuco..to znamena ze pride mrcha...

majuska7979
2. máj 2014

@nyky23 daj foto
@adamnela pravdu ja si myslim ze tie nase testy su dost blba citlivost..to nieje nami...este jak mam overene z prveho tehu krasne // kolajnice ukazalo... 😕

adamnela
2. máj 2014

@majuska7979 no vidis, Ty to aspon citis, a mas vnutorny pocit, ze ovulka bola na 15 DC. Ja nic, nikdy nemavam ziadne pocity, takze ja to zhodnotim az podla teploty, aj to az spatne, co uz 🙂
A neviem ake testy mas Ty, ale tie co mam ja tak baby chvalia, tak neviem potom cim to je, a mozno moja ovulka je fakt este v nedohladne a LH hormon mi takto kolise... 😖

nyky23
2. máj 2014

Okrem toho 13 DC ked som si ho robila - asi som viac pila ked je slabsia, sa mi zdaju cca všetky rovnaké ...

nyky23
2. máj 2014
nyky23
2. máj 2014

Samozrejme tie posledne sú z mája : )

adamnela
2. máj 2014

@nyky23 mne sa zda, tak mojim volnym okom, ze najsilnejsi je 1.5 rano....
A mala si aj hlien, ci ani nie? A teplotu nahodou nemerias?

nyky23
2. máj 2014

nie ja to vobec neviem odsledovat ani s hlienom ani s pocitmi ... nevidim na sebe príznaky žiadne ..

miadomi
Autor odpoveď zmazal
adamnela
2. máj 2014

@miadomi no ja teda naozaj neviem, ale viem, ze sa to tak kaze...Ja robim ovu testy prvy cyklus, takze ja som ozaj len uplny zaciatocnik. Ale teraz sa potvrdzuje, ze fakt kazda zena je ina a u kazdej je to uplne, ale uplne inak 🙂 A ani si nemerias BT?
@nyky23 ani ja nemavam ziadne priznaky, takze nie si sama...

miadomi
Autor odpoveď zmazal
lauritka
2. máj 2014

@adamnela ahoj a vcera si mala skoro silne ?

adamnela
2. máj 2014

@lauritka neviem ako to myslis, ze skoro silne...No bol to zatial najsilnejsi zo vsetkych co som robila, ale pozitivne urcite nebol, ale dnes uz uplne nic, len slabulilinky duch, ved vidis na foto 😒

jaja9891
2. máj 2014

@miadomi
@adamnela
zienky ja ak testujem z ranneho mocu,cely mesiac mi na ovu teste neukaze druhu ciarku,testujem okolo 13:00 a tak sa mi podarilo zachytit ovulku... tak neviem ci v rannom moci je vela LH,mne sa zda,ze skor naopak

jaja9891
2. máj 2014

@adamnela hmm,pozeram na tie tvoje testy a fakt neviem,asi ozaj este len bude ten vrchol...

lauritka
2. máj 2014

@adamnela no preto sa pytam, ze niekedy sa da presvihnut vrchol.. ale to by museli byt aspon take kvazi skoro rovnake..
a uz na druhy den slabe..
ale nestava sa to casto, ze to nezachyti hmmmm 😕 pretoze toto je taka idealna citlivost.. su aj 30-ky aj 50-ky.. to by mi sko rbolo odozrive..
ale tieto by malo vyjst normalne. 😨

adamnela
2. máj 2014

@lauritka tak ovulka este len pride, ale skoda, ze sa to nedozviem, lebo nejdem uz kupovat dalsie testy...budeme sa milovat vzdy len spontanne a uvidime, kedy sa nam zadari babatko 🙂 Zistim kedy bola ovulka az na zaklade teploty 🙂 Aj ked to bude spatne, ale aspon budem vediet kedy bola... 🙂

lauritka
2. máj 2014

@adamnela jj. tak to vyries tak, ze dajte kazdy druhy den, aby si sa trafila.. a hlienik mas aky ? 🙂