Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@loginout uvidis ci dnes pozit mozno este zajtra zosilnie 🙂 v kazdom pripade to nenechat na nahodu 😀
@leishmania určite to len tak nenecham ;) zajtra teda ešte testnem....
@loginout ako dnesny testik ? 🙂
@leishmania slabne...no drahý sa na mňa včera vykašľal, tak vraj dnes ideme zachraňovať.... Aj tak nie je dobré každý deň, tak uvidíme ;)
@loginout ved ovulacia nastava 24-48 hod od stupnutia lh teda pozit testu tak stihate 🙂))
@loginout mne dnes zas stmavla ciarka test asi ako tento tvoj posledny ci si sem dala tak nechapem co to je
@leishmania ja tomu tiež veľmi neverím, lebo tie dva dní dozadu čo som merala ráno silnejšia ako poobede... No neviem. Držím palce nech ti to vyjde ;) a radšej už netestuj 🙂 sa zblaznime z toho...
@loginout to bol posledny ovulacn co som mala :D
@leishmania tak uz budeme len čakať ;) o dva týždne ocikavame ;)
@leishmania ahoj kočka, môj ovu dnes už len dušikuje, tak už mi ostáva tiež len čakať, no mám pocit že sa budeme snažiť zase o mesiac :/
@loginout ja uz testy nemam tak len cakam kedy budem moct zacat testovat . no a ked nevyjde budeme buduci mesiac pokracovat ale tak hadam nebude treba 🙂
@leishmania no to neviem, skúsenosti ešte nemám 😀 inak má napadlo, že ten posledný ovu si mohla nechať na testovanie tehu ;)
@loginout to som nevydrzsla len tak neocikanY ovu test mat v skrinke :D keby mam viac testujem az do testovania tehotenstva 🙂)
@leishmania ja mám 😀; ale príde mi to zbytočné. Kedy budeš testovať tehu?
@loginout hmmm chcela by som vydrzat do 18teho 🙂)) podla ovu testov bola ovulacia 7.5
@leishmania to tí schvalujem, mám narodeniny ;) mne by taký darček bohaté stačil 😉
@loginout manzel ma narodeniny 24.5 tak by som mu to rada dala ako darcek aspon by nebolo treba tolko potom vymyslat 🙂))
@leishmania držím silno palce ;)
@loginout dik aj vam tak isto 🙂
@daniela996 Este nie je poz.dalej testuj 😉

prosím vás jak dlouho je ovu test pozitivní jako více dnů?