icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

jitaf
10. máj 2014

prosím vás jak dlouho je ovu test pozitivní jako více dnů?

loginout
10. máj 2014

Takze dnes ist na to? 🙂 asi som sa dockala 😀 17DC test robeny teraz

vejula
10. máj 2014

@loginout jo jo je to pozitivne. super 😵

leishmania
10. máj 2014

@loginout uvidis ci dnes pozit mozno este zajtra zosilnie 🙂 v kazdom pripade to nenechat na nahodu 😀

loginout
10. máj 2014

@leishmania určite to len tak nenecham ;) zajtra teda ešte testnem....

leishmania
11. máj 2014

@loginout ako dnesny testik ? 🙂

loginout
11. máj 2014

@leishmania slabne...no drahý sa na mňa včera vykašľal, tak vraj dnes ideme zachraňovať.... Aj tak nie je dobré každý deň, tak uvidíme ;)

leishmania
11. máj 2014

@loginout ved ovulacia nastava 24-48 hod od stupnutia lh teda pozit testu tak stihate 🙂))

leishmania
11. máj 2014

@loginout mne dnes zas stmavla ciarka test asi ako tento tvoj posledny ci si sem dala tak nechapem co to je

loginout
11. máj 2014

@leishmania ja tomu tiež veľmi neverím, lebo tie dva dní dozadu čo som merala ráno silnejšia ako poobede... No neviem. Držím palce nech ti to vyjde ;) a radšej už netestuj 🙂 sa zblaznime z toho...

leishmania
11. máj 2014

@loginout to bol posledny ovulacn co som mala :D

loginout
11. máj 2014

@leishmania tak uz budeme len čakať ;) o dva týždne ocikavame ;)

loginout
12. máj 2014

@leishmania ahoj kočka, môj ovu dnes už len dušikuje, tak už mi ostáva tiež len čakať, no mám pocit že sa budeme snažiť zase o mesiac :/

leishmania
12. máj 2014

@loginout ja uz testy nemam tak len cakam kedy budem moct zacat testovat . no a ked nevyjde budeme buduci mesiac pokracovat ale tak hadam nebude treba 🙂

loginout
12. máj 2014

@leishmania no to neviem, skúsenosti ešte nemám 😀 inak má napadlo, že ten posledný ovu si mohla nechať na testovanie tehu ;)

leishmania
12. máj 2014

@loginout to som nevydrzsla len tak neocikanY ovu test mat v skrinke :D keby mam viac testujem az do testovania tehotenstva 🙂)

loginout
12. máj 2014

@leishmania ja mám 😀; ale príde mi to zbytočné. Kedy budeš testovať tehu?

leishmania
12. máj 2014

@loginout hmmm chcela by som vydrzat do 18teho 🙂)) podla ovu testov bola ovulacia 7.5

loginout
12. máj 2014

@leishmania to tí schvalujem, mám narodeniny ;) mne by taký darček bohaté stačil 😉

leishmania
12. máj 2014

@loginout manzel ma narodeniny 24.5 tak by som mu to rada dala ako darcek aspon by nebolo treba tolko potom vymyslat 🙂))

loginout
12. máj 2014

@leishmania držím silno palce ;)

leishmania
12. máj 2014

@loginout dik aj vam tak isto 🙂

besnota
12. máj 2014

@lauritka ahoj ty tak ako? ja som preč, ale robim ten ovu test kvôli liekom a mam to začať brat po ovu, teda najprv povedal, ze na 18 den to som povedala, ze ovu mávam neskôr tak, ze na 20. A teraz som 14dc a takto vyšlo je to pozit, alebo mam ešte zajtra urobit? Dakujem

lauritka
12. máj 2014

@besnota ahoj, no je super silny.. ale skus este zajtra. mozno sa ovu posunula ;)

ja zatial nic moja, mala som extra kratky cyklus, daval som si obklady z ricinoveho oleja.. tak mozno preto.. cize cakam ze cobude tento 🙂

besnota
12. máj 2014

@lauritka aha, no držkaj sa, držím palce

Ja som uz jeleň z toho kedy si mam dat tie lieky, ale asi dva dni po pozit teste, čiže po ovu, no dám vediet ze aký je a potom o dva dni začnem brat lieky.

lauritka
12. máj 2014

@besnota ano zacni tak.. ked pocitame, ze ovulacia do 48 hodin.

daniela996
12. máj 2014

Moje dnesne prve testovanie 🙂

renkaniki
13. máj 2014

@lauritka Ahoj moja..kedy ratas 1DPO???Ja som mala 06.05 poz OT a ratam,ze piatok 09.05 zacal 1DPO.Je tak???Dik 😉

renkaniki
13. máj 2014

@daniela996 Este nie je poz.dalej testuj 😉

lauritka
13. máj 2014

@renkaniki ano tak o dva dni po pozitivnom 🙂