Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@renkaniki ahoj ja viem ze nieje 🙂 len som tu dala foto kedze to bol moj prvy test 🙂 na poz. test su este pockam 🙂
je mimo takze nic dojde aj v pondelok
@leishmania ahoj, este netestujes? 🙂
@loginout testujem este to ale je len take vyvolavanie duchov 😀 ty?
ahojky prosím vás je možné abych měla pozitivní ovu test znova? no nebo není asi pozitivní ale je hodně silnej přiložím fotku
@leishmania tak ked mas duchov tak super :D ale nie kdeze ja mam cas 🙂 mne by mala mrcha prist az 24.5 takze casuuuu tak a nemas este nejaku zaujimavu duchovnu foto?
@loginout ja tiez cakam 24.5 menzes teda necakam ale to je termin cca no ale mala som skor ovu par dni. Dnesny test je taky divny je tam slaby duch ale ten test je daky divny taky rozpity ostal trocha a ani ta kontrolna ciarka neni uplne nromalna tak neviem ci ho mam brat do uvahy 😀 no a potom mi ostali uz len nejake 2 kvapky mocu a s tym som chcela urobit dalsi test no a tam je uz iba taky neodfotitelny duch takze pockam na zajtra a ak bude odfotitelny duch tak odfotim 😀
@leishmania tak kedd máme rovnako ms tak počkaj ešte ja sa chystám na takú stredu, štvrtok najskôr.... ;) som myslela že už teraz niekedy...podľa ovulky... Ani ja nechcem už mrchu ;) veľmi by ma to potešilo ale aj prrekvapilo :D

@lauritka Diiik...tak dnes je 5DPO....Ty kedy testujes?