icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

renkaniki
13. máj 2014

@lauritka Diiik...tak dnes je 5DPO....Ty kedy testujes?

lauritka
13. máj 2014

@renkaniki joj joj, u mna este caas. este ani ovu nebola ;)

loginout
13. máj 2014

@lauritka do kelu, to sa až tak ráta? 😀 ja som myslela že od testu... A kedy sa mpze už testovať tehu najskôr? Dakujem

lauritka
13. máj 2014

@loginout no tak ovulacia je do 48 hodin po pozitivnom teste.. tehu mozes tak od 10 dna po ovulacii.

besnota
13. máj 2014

@lauritka ahoj, tak dnes je test o dosť slabší ako včera, takze od zajtra začnem tie lieky brat, dúfam, ze dobre alebo ešte jeden den počkám? Uz ma aj pichá vpravo

besnota
13. máj 2014

@lauritka ešte ta foto, ale ide to pomalickyyyy

daniela996
13. máj 2014

@renkaniki ahoj ja viem ze nieje 🙂 len som tu dala foto kedze to bol moj prvy test 🙂 na poz. test su este pockam 🙂

majka2
14. máj 2014

co poviete mame uz zacat pracovat na malickom ?

majka2
14. máj 2014

este jedna fotka menej rozmazana

loginout
14. máj 2014

@majka2 podľa mňa aj pred ovu kľudne ;) spermie by mali prežiť až 4 dní...

lauritka
14. máj 2014

@majka2 teoreticky uz mozte zacat.. lebo ak zatra zacne slabnut, tak vrchol mas dnes.. cize potom je ovu do 48 hodin.
este zajtra skus aky bude.

majka2
14. máj 2014

@lauritka ved urobim aj zajtra a poslem potom foto som zvedava

lauritka
14. máj 2014

@majka2 😉 ok

majka2
15. máj 2014

@lauritka takze posud vcera dnes snazenie bolo vcera takze neviem ci co ztoho bude ci nie

lauritka
15. máj 2014

@majka2 ano, takze vcera vrchol, este zajtra mozte kludne poistit 😉

majka2
15. máj 2014

@lauritka no nemam skym muz je v praci ☹

lauritka
15. máj 2014

@majka2 no a uz ho nevuvids vecer alebo zajtra ? ci je mimo domov ?

majka2
15. máj 2014

je mimo takze nic dojde aj v pondelok

loginout
15. máj 2014

@majka2 držím palce

majka2
15. máj 2014

@loginout dakujem ale asi po jednom raze sa to asi nepodari

loginout
16. máj 2014

@leishmania ahoj, este netestujes? 🙂

leishmania
16. máj 2014

@loginout testujem este to ale je len take vyvolavanie duchov 😀 ty?

jitaf
16. máj 2014

ahojky prosím vás je možné abych měla pozitivní ovu test znova? no nebo není asi pozitivní ale je hodně silnej přiložím fotku

jitaf
16. máj 2014
loginout
16. máj 2014

@leishmania tak ked mas duchov tak super :D ale nie kdeze ja mam cas 🙂 mne by mala mrcha prist az 24.5 takze casuuuu tak a nemas este nejaku zaujimavu duchovnu foto?

lauritka
16. máj 2014

@jitaf no LH mozno na chvilunku vyskoci, ale pozitivne to nie je.. uvidis zajtra.. hladina nie je stala.

jitaf
16. máj 2014

@lauritka
jj děkuji...mě to asi ovlivnilo že mám zánět močáku a pochvy ...

lauritka
16. máj 2014

@jitaf no mozno... ale tie dva dni si mala jasne pozitivne. uz nemusis testovat.

leishmania
16. máj 2014

@loginout ja tiez cakam 24.5 menzes teda necakam ale to je termin cca no ale mala som skor ovu par dni. Dnesny test je taky divny je tam slaby duch ale ten test je daky divny taky rozpity ostal trocha a ani ta kontrolna ciarka neni uplne nromalna tak neviem ci ho mam brat do uvahy 😀 no a potom mi ostali uz len nejake 2 kvapky mocu a s tym som chcela urobit dalsi test no a tam je uz iba taky neodfotitelny duch takze pockam na zajtra a ak bude odfotitelny duch tak odfotim 😀

loginout
16. máj 2014

@leishmania tak kedd máme rovnako ms tak počkaj ešte ja sa chystám na takú stredu, štvrtok najskôr.... ;) som myslela že už teraz niekedy...podľa ovulky... Ani ja nechcem už mrchu ;) veľmi by ma to potešilo ale aj prrekvapilo :D