Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Ahojte,dnes som 18dc a potrebujem poradit,ovu testiky uz nemam...a dnes konecne po tych vsetkych testoch pozorujem ovu hlienik,aj bolesti,a teraz otazocka ze ovu je pocas hlienu alebo pred?alebo je to asi u kazdej inak ?
Lepsie foto
@leishmania @lauritka kocky toto je tehu test vidite nieco?
@loginout vidim 🙂 super vyzera ze vam to vyslo u nas asi nic :/
@daniela996 ten 111 dni mas naj, ale este zajtra testni, aky bude a od dnes sa snazte 🙂
@lenttillka ano bol pozitvny 🙂 dufam, ze ste snazili vtedy 😅
@lauritka
@leishmania niečo sa tam mihoce 😀 ozvem sa kocky ;) a leishmania prečo tak myslíš? Ešte máme obe čas do soboty, ja si veľmi nefandim 😉 tak možno ešte pôjdeme spolu do ďalšieho kola
@loginout lebo duch nesilnie mala som par duchov uz co mi davali nadej ale potom zo vzdy pokazil dslsi test kde bol duch iba uplne neviditelny ze som si ho tam dom yslala... takze nesavam tomu ja uz sancu takmer ziadnu
@leishmania ale nezúfaj, raz sa nám to všetkým ktoré chceme určite podarí ;) aj @lauritke ;)
@lauritka ahoj tak dnes je este tmavsi aj ako ta druha ciarka tak dnes uz skusat ci az zajtra?
@daniela996 no je to jasne pozitivne ;) uz od dnes a snazte a zajtra este jeden urob, ak bude slabnut, tak vrchol je dnes.
Babenky viete mi niektora poradit...uz 6 den mam ovulacny test stale pozitivny poslednu mrchu som mala 3 toho mesiaca bud su tie testy divne alebo som divna JA :(

@loginout ja uz nevydrzim cakat hlavne ked na tom "chybnom"teste je taky celkom dobre viditelny duch tak som zvedava ci to naozaj alebo to bola nejaka chyba