icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

sono2
29. máj 2014

@lauritka nebola. Ovu bola cez víkend. Teda mala byť. No nejako extra tmavé som na tvojich nikdy nemala. Skupín opäť budúci mesiac. Pôjde isto zas na lieky keď nebudem tehotná. Potom posúdiš 🙂

lauritka
29. máj 2014

@sono2 to je cude veru 🙂 a bola si na hormonalnom profile.. ??
este ma napado, ze mozno ani nemavas velmi vysoku hladinu LH.. ale na praksnutie tvojho foliku to staci.

yanni
29. máj 2014

Babyyyyyy pomoc. Ci poviete ba toto. Normalne sok dnes. Tak na 11dc som pozitivny necakala. Porazi ma z toho. No my sa mozme snazit,, ked je to jazdy mesiac inak. Minuly 15dc a predminuly 13dc.
@lauritka moze to tak skakat? Ma to dost stve. Necakala som to dnes. Zajtra alebonpozajtra uz ovu. To je na dve slova,, kedze sme od zajtra na vikend u svokrusi 😠

lauritka
29. máj 2014

@yanni no moze sa kludne takto posunut, neuvazila si nic ?

yanni
29. máj 2014

@lauritka co ci som nic? Stojim si na vedeni 😠 😕 😀

lauritka
29. máj 2014

@yanni jezis 😀 dobry preklep-- ze ci si nic neuzivala ??? 😅

yanni
30. máj 2014

@lauritka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a ja zase citam, ze si som si uzivala 😀 😀 😀 😀 😀 No uzivala som si s mm vcera aj predvcerom 😀 😀 😀 😀 😀
A nie, neuzivam nic, len kys.listovu, cistu, ziadny femibion a pod., len kys. Ale tu beriem uz rok, takze to urcite nie je na "vine".

lauritka
30. máj 2014

@yanni hmm, tak sa to proste asi len posunulo z neznamych pricin 😝

daniela996
30. máj 2014

@lauritka ahoj prosim ta ako je to s tymi dnami po ovulaci ako sa pocitaju?kedze minuly tyzden 21.5-22.05 boli tvoje testy pozitivne,23.05 uz nebola taka silna ciarka tak to uz asi sa povazuje za negativny.kedy je najlepsie otestovat aj tehu test?Ci pockat az do toho 6.6.ked ma dojst ms?ďakujem za odpoved

lauritka
30. máj 2014

@daniela996 tak povedzne , ze moze pocitat 1 dpo od 24teho.. cize dnes si 7 dpo.. testik mozes skusit tak 10-11 dpo.

daniela996
30. máj 2014

dakujem za vysvetlenie 🙂 tak potom niekedy nabuduci tyzdnem otestujem 🙂

leishmania
30. máj 2014

@yanni to nevadi, kupelka to isti ved maju klucik nie? :D ja tento mesiac. Netwstujem a istime nepretrzite, skusam novy styl 😀

1valeria1
2. jún 2014

Co myslite,snad sa aj dockam ovu tento mesiac...12dc

1valeria1
2. jún 2014

Pomalicky silnie 🙂

lucianak
2. jún 2014

@lauritka ahoj, prepáč, že sem dávam tehu test, keď je to téma o ovulačných testoch, ale však tam je len jedna / ?

lauritka
2. jún 2014

@lucianak no nieco sa mi tam mari.. ale moze to byt len ohranicenie kanalika, kedy by malo byt farbivo ak by si bola tehu.. kolko dni si po ovulke ?

yanni
2. jún 2014

@leishmania noooooo klucik maju aj kupelku ale my tam ideme len na nejake väcsie oslavy, inak pomenej a to je potom plny dom. Ale tak sme to dali, ale to uz bolo asi po ovule.
A aky novy styl mate. Keksikovat kazdy den? 😀 No na to ja nemam cas. To by ma zabilo. Ale tak dali sme to aj v sobotu aj vcera, ale ovula bola asi v piatok, kedze vo stvrtok bol test pozitivny. Takze zase asi nic nebude. no a obcas citim na ovulu aj take tahanie v podbrusku, raz na jednej, raz na druhej strane. Zial to nie kazdy mesiac, takze na tieto ovu znaky sa spoliehat nemozem. 😕

stankakoki
2. jún 2014

mozem aj ja poprosit o radu? tento vikend som prvykrat zacala s ovutestami a potrebovala by som nieco objasnit. v sobotu som mala negativny test - testovacia ciarka bola malo viditelna, vcera som mala testovaciu ciarku rovnaku ako kontrolnu (cize pozitivne) a dnes mam krce v lavej strane a taku akoby napnutu maternicu (bolest ako pred menzesom) a na ovuteste uz testovacia ciarka slabsia. co to znamena?
to akoze len jeden den som plodna? :( dnes bol drahy unaveny, tak hadam zajtra nebude neskoro....

lucianak
3. jún 2014

@lauritka Bože, nestra ☹ ms som mala 23.5. poslednú, takže ovulka čo ja viem, tak 10 dní predtým... nejako to nesledujem, takže neviem presne

lauritka
3. jún 2014

@lucianak no tak este vydrz dva dni a skus znova , teda pozajtra a uvidime 😉

lauritka
3. jún 2014

@stankakoki no v nedelu si mala vrchol, ked boli obidve rovnaka.. plodna si uz vtedy, kedze vajicka si dokazu pockat v tele zeny na ovulaciu... plodna si aj pondelok a aj dnes.. kedeze ovulacia prebieha do 48 hodin po vrchole, cize sa este poriadne dnes posnazte.

lucianak
3. jún 2014

@lauritka tento som robila včera, myslíš, že o 2 dni by už ukázalo čosi, keby som bola???

1valeria1
3. jún 2014

@lauritka ahoj prosim ta este ma asi daleko od pozitivneho vsak ?

lauritka
3. jún 2014

@1valeria1 daleko nie, ale este chyba , skus zase zajtra 🙂
@lucianak ano ak by si bola a nebol to len kanalik, uz by to malo zosilniet 😉

lucianak
3. jún 2014

@lauritka Jeeeeeežiši, až mi je zle z toho 😢

lucianak
3. jún 2014

@lauritka A zajtra by ukázalo už niečo?

lauritka
3. jún 2014

@lucianak no malo by ak ak uz budes aspon 12 dni po ovulke 🙂

ivana412
7. jún 2014

Ahojte,poradi mi niekto?Určite je to tu aj na fore ale nechce sa mi všetko to čitať.Takže ak mi vide pozitivny ovulačny test,kedy je najlepšie sa snažiť.nie som si ista.Ak mi vide pozitivny ovul.test nebude to neskoro na snaženie?!Dakujem za všetky nazory 😉

leushkka
7. jún 2014

@ivana412 snazit sa od pozitivneho + 48 hodin, @lauritka to tu opakuje ako na klaviri 🙂

ivana412
7. jún 2014

@leushkka Dakujem bolo mi to trapne sa to opät pytať ale predsa,ešte raz dakujem 😉