Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
takze baby mam otazku kto vie ako sa prejavuju anovulacne cykly?? takze okolo 18,19 ovu test boli silne ciarky ale nikdy nie pozitivne ze silnejsia nez kontrolna...no a potom som robila okolo 25dc a cisto biely...snehobiely...takze vypadalo ze ovu prebehla...potom som bola u gyndy na kontrole a videla ze folikul je tam..neviem co to znamena ze som neovulovala alebo je pripraveny na dalsi mesiac...od 3 mesiacov mavam 28dc...a dnes som 32dc a mrcha nikde???????????? baby je mozne ze ovu bola neskor az po kontrole u gyndy?????????? ci videla folikul pripraveny na dalsi mesiac??????? ja som z toho madar a uz mam pochybnosti ci nemam anovulaky???????????
@majuska7979 ja si myslim, ze ovu este neprebehla.. Nemala si nejaky stres? Zrejme doslo k horm nerovnovahe a nedoslo k uvolneniu vajicka, tomu by nasvedcovalo aj ten meskajuci menzes.. Nemas uz ovu testy? Alebo sa dohodnut s dr,ci by si este nemohla prist, nech ti potvrdi , ze folikul tam este je a rastie..
@majuska7979 este otazka.. Kolky den cyklu si bola u dr? A ovu test je pozit ked su aspon rovnako silne ako kontrolna, nemusi byt silnejsia..
@lauritka za aku dlhu dobu v priemere, ti pride menzes od pozit. testu? Ja som mala normalne pozit. test, kontrolna ciarka bola silnejsia, pekne vsetko ako ma byt, ale menzes nechodi a uz je 20 dni od toho pozit. testu. Mas to konstantne? Mne to chodilo tak 14-15 dni od pozit. dik
Baby kde, ake a kolko ovu testov kupujete? Minuly mesiac som len teplotu merala, teraz chcem aj ovu testy skusit. Minuly mesiac mi graf vyznacil ovulaciu na 11DC, teraz som 4DC, kedy zacat testovat? dakujem
@jaspiska no prave ta lutealna faza by mala byt konstatna .. 😕 neskusala si tehu testik ?? mne to chodi stale rovnako.... pozri si moje grafiky v albume, zelene pluska v strede su poz.ovu testy..
mne pride tak na 15-16 dni od pozitivneho.
@afra aj odomna si kupuju 😉 www.mimibazar.sk/lauritka54
ak mas 28 dnovy cyklus staci zacat od 12 dc. pri kratsom skor..
@bar12 dnes mrcha dosla..takze no ovu tsty som robila od casu do casu a pozitivne boli 17,18,19 potom slabli a teraz cisto biely takze osobne si zacinam mysliet ze neovulujem baby... 😔 😔 😔 😔 😔 to je jedno ..mam to uz niekde ..v uk take veci neriesia
@majuska7979 hm to je skoda, ze ti tam niekto nemoze urobit folikulometriu..ale vo vacsine pripadov su anovul cykly sprevadzane aj meskajucou ms.. Ak mas tie pozit ovu testy este, skus ich poslat lauritke, ci su pozit podla nej..nemysli hned na najhorsie, lebo pricina je aj tak vo vacsine pripadov v psychike.. Ja som otehu hned, ako som sa na "snazenie" vykaslala..lebo ma to uz prestavalo bavit, sustredila som sa na ine veci a prestala som pocitat dni a mysliet na to neustale..
poslem ti testy a hned si tehu 😀
@jaspiska https://www.modrykonik.sk/group/6614/
Kludne napis moderatorke o prijatie, maloktora z nas to tam ma potvrdene lekarom 🙂

@lauritka Ahoj, tak ozývam sa s výsledkom jednej čiarky.... juchuuuuuuuuuuuuuu 😉