Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Ahojte baby! mala by som k vám jednu otázku. Rozhodla som sa kúpiť ovu test, nakoľko už 6 mesiac neberiem HAK. Prvé 4 mesiace po vysadení som mala menštruáciu presnú ako hodinky. Minulý mesiac som to dostala na 35. deň a teraz už37 a nič. Nemám doma tehu test, keby že vyskúšam ovu test mal by mi ukázať 2 čiarky?
Skúsila som, 1 čiarka ☹. Ja neviem.Brucho ma nebolí, žiadne náznaky, jedine kríže ma bolia strašne už druhý deň. Bože nech už príde tá mrcha a aby som konečne mohla začať stými testmi. 😒 ☹
Ahojte dievcata. Tiez by som potrebovala trosku poradit s ovulacnym testom. Mam skoro pravidelny cyklus 28, 29 dni. Tak som zacala testovat na 11ty den ako to pri teste pisalo. Prve 2 dni bola druha ciarka slabsia ako prva takze negativne. Treti den bola druha ciarka o nieco silnejsie ako prva ale nie po celej svojej hrubke. Tak ze len jeden kraj bol silnejsi. Tak som to brala ze do 48 hod by mala byt ovu. Pre istotu som si urobila aj na druhy den a druha ciarka sa uz vobec nezobrazila. Tak by som chcela vediet ako vam co uz dlhsie pouzivate ovu testy ukazuje. Teraz neviem ci vobec bola alebo to ukaze iba v posledny den kedy je ten hormon najvyssi a na druhy den uz neukaze nic? A este porovnavate si niektora test aj s hlienom? Teraz sa mi vobec neukazal. Mozem to tak brat ze bez hlienu nie je ovulacia? Keby mi to niektora z vas co tomu aj rozumie trosku vysvetlila by som bola rada. Chceme babatko a nechcem premeskat vhodnu dobu.
@wivik ani tie ovu testy nie su 100% spolahlive...mne sa stava aj..ze sa testujem 2x denne (rozpatie mozno 2 hodiny) a na jednom vyjde len kontrolna ciarka a z druhej ani naznak...a potom druhykrat uz je tam presne ako pises silnejsia ciarka z jednej strany
ja by na tvojom mieste necakala na testy a isla rovno na vec..ved tie male mrsky vedia prezit aj 2-3 dni (niektore literatury pisu ,ze dokonca az 5 dni..)
@wivik no mne testy vacsinou sedia aj s BT aj s hlienom.. v den ovu sa hlien uz vacsinou kazi ;) pozitivny ovu test mavam cca 2 dni pred ovu.
kuk moj album. tam mam priklady testov ako vychadzaju
a grafy BT... zelene plusko v strede je pozitivny ovulacny test a potom sa po ovulke zvysi BT 😉
@lauritka klasika, jednokrokove Rapid Clear ..a to sa mi dokonca 2x take stalo ..z jedneho balika .. spravila som si test o 13,00-vysla len kontrolna ciarka,..a potom (ani neviem preco ma to napadlo 😀 ) o 16,00hod. zasa -a uz okrem kontrolnej ciarky bol aj naznak druhej .. to bolo dva dni po sebe.
Vcera a dnes uz som pouzila len jeden testik,bo som leniva ist v lejaku do lekarne 😵

ahojte
@lauritka potrebovala by som poradit urobila som uplne prvy test len tak zo zvedavosti,lebo mi prave prisli a teraz neviem co to znamena SOm po vysadeni HAK 6 den a mam 4 den menzes cize som4DC a teraz neviem ci bude ovu alebo co to je,kamoska ktora sa celkom v ovu testoch vyzna my vravi,ze sa blizi ovu,ale ze by tak skoro za radu dakujem chceme druhe mimi 😉