Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@zuzimalinka @lauritka @nika80 @yanni Dievcata, tak sa zadarilo. Som v tom! Tesim tesim 😀
@bejbinka jeeej blahozelaaaaam a drzim prsty aj na nohach 🙂 vitaj medzi tehulkami
@bejbinka tak teda bol ten spravny supa orgazmus ?😀😀😀😀 tesim sa s Tebou
@zuzimalinka Dakujem a z fotky usudzujem, ze Ti tiez mozem zagratulovat k tehulkovaniu a tesim sa spolu s Tebou 😀 Je to sranda, ze nedavno som bola u gyndy, ze sa nedari otehu a odrazu je to tu! 😎
@zuzimalinka Ale co supa orgazmus, po tolkych mesiacoch snazenia uz sa nam ani jednemu nechcelo 😀 😀 Rad gyndy som sa nedrzala ani nahodou, ale pekne kazde 3 dni sme sa posnazili v ramci moznosti 😅 a podla vysledku sme sa aj strafili do ovu 😀
ja špekulujem že tiež začneme podla ovu testu som zvedavá či mám ovulaciu ked mi to chodí každý mesiac
Babenky poradte prosím dnes som 20 dc a ovulka nikde kuknite foto .... bolia ma prsia a pocity ako na ms a sem tam ma pichcne vo vaječníkoch ... myslíte že su to priznaky ovulky alebo sa rozbehne ms? žeby som mala anovulák? papám od 10 dc dufik a infolik .... ☹ a mávam dlhé cykly dajte mi vediet 🙂 dakujem vám lebo neviem na čomsom 🙂
@22beba tak pri 45dnovych ocakavaj najskor okolo 30dna ovulku, az vtedy sleduj, inak mas vyhodene peniaze za testy..ovulka byva cca 14dni pred ms..neviem veru, niektori dr to predpisuju ako na pase, snazia sa tym totiz upravit, resp v tvojom pripade asi skratit cyklus..inofolic by ti mohol pomoct, ale necakaj, ze ti skrati cyklus, to vobec nemusi, ale ovu mozes mat riadne silnu ako aj kvalitne vajicko..
@donna11 ano koli tomu mi ho predpísal pretože niekedy som čakala na ms aj 3 mesiace a vačšinou to končí iniekciou po porode sa mi takto doničil cyklus ... aj počas tehu som pribrala 30 kg .. takže jeto možno aj tým.. ale moc tomu neverim lebo su aj silnejšie dámy a rodia ako na pase ☹ takže ovu može byť len neskor .. dakujem za odpoved 🙂
@22beba ..kludne to moze byt tymi kg, lebo tvoje telo predtym fungovalo uplne inak a tie kg vedia spravit velku sarapatu 😒 ..takze sa nemozes v tomto porovnavat s inymi, kt su odjakziva take..a gyn mi vravel, ze ovu kludne 2-3x do roka vobec nemusi byt..takze ak chces testovat, urcite neskor..drzim palce 🙂
Ano vo februari je to tazke tak rada by som mala zasa babtko s manzelom. Tak myslis ze zajtra bude este silnejsi?

@afra som rada.. ale podla mna by si nemusela uz zajtra znova testovat, to je este skoro, staci od 10 dc.. ty mavas 26 dnove cykly ?? ci dlhsie ?