icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

lucianak
9. jún 2014

@lauritka Ahoj, tak ozývam sa s výsledkom jednej čiarky.... juchuuuuuuuuuuuuuu 😉

lauritka
9. jún 2014

@lucianak na ovulacnom.. cize tehu sa nekona ? 😕 😔

majuska7979
10. jún 2014

takze baby mam otazku kto vie ako sa prejavuju anovulacne cykly?? takze okolo 18,19 ovu test boli silne ciarky ale nikdy nie pozitivne ze silnejsia nez kontrolna...no a potom som robila okolo 25dc a cisto biely...snehobiely...takze vypadalo ze ovu prebehla...potom som bola u gyndy na kontrole a videla ze folikul je tam..neviem co to znamena ze som neovulovala alebo je pripraveny na dalsi mesiac...od 3 mesiacov mavam 28dc...a dnes som 32dc a mrcha nikde???????????? baby je mozne ze ovu bola neskor az po kontrole u gyndy?????????? ci videla folikul pripraveny na dalsi mesiac??????? ja som z toho madar a uz mam pochybnosti ci nemam anovulaky???????????

lucianak
10. jún 2014

@lauritka ne, neeeeeeee, tehotenský som robila.... 😉 akože možno dosť hlúpe odo mňa, ale neviem si predstaviť ďalšie bábo a teraz už vôbec nie 🤐

bar12
10. jún 2014

@majuska7979 ja si myslim, ze ovu este neprebehla.. Nemala si nejaky stres? Zrejme doslo k horm nerovnovahe a nedoslo k uvolneniu vajicka, tomu by nasvedcovalo aj ten meskajuci menzes.. Nemas uz ovu testy? Alebo sa dohodnut s dr,ci by si este nemohla prist, nech ti potvrdi , ze folikul tam este je a rastie..

bar12
10. jún 2014

@majuska7979 este otazka.. Kolky den cyklu si bola u dr? A ovu test je pozit ked su aspon rovnako silne ako kontrolna, nemusi byt silnejsia..

jaspiska
11. jún 2014

@lauritka za aku dlhu dobu v priemere, ti pride menzes od pozit. testu? Ja som mala normalne pozit. test, kontrolna ciarka bola silnejsia, pekne vsetko ako ma byt, ale menzes nechodi a uz je 20 dni od toho pozit. testu. Mas to konstantne? Mne to chodilo tak 14-15 dni od pozit. dik

jaspiska
11. jún 2014

@lauritka este na upresnenie, 11DC som mala folikul 19mm, potom o den aj nasledujuci den este bol pozit. ovu test.

afra
11. jún 2014

Baby kde, ake a kolko ovu testov kupujete? Minuly mesiac som len teplotu merala, teraz chcem aj ovu testy skusit. Minuly mesiac mi graf vyznacil ovulaciu na 11DC, teraz som 4DC, kedy zacat testovat? dakujem

lauritka
11. jún 2014

@jaspiska no prave ta lutealna faza by mala byt konstatna .. 😕 neskusala si tehu testik ?? mne to chodi stale rovnako.... pozri si moje grafiky v albume, zelene pluska v strede su poz.ovu testy..
mne pride tak na 15-16 dni od pozitivneho.
@afra aj odomna si kupuju 😉 www.mimibazar.sk/lauritka54

ak mas 28 dnovy cyklus staci zacat od 12 dc. pri kratsom skor..

jaspiska
11. jún 2014

@lauritka neskusala, lebo nemam príznaky ziadne..mne to tiez chodilo zhruba rovnako, tak neviem, co sa to teraz posuva.. 😒

majuska7979
11. jún 2014

@bar12 dnes mrcha dosla..takze no ovu tsty som robila od casu do casu a pozitivne boli 17,18,19 potom slabli a teraz cisto biely takze osobne si zacinam mysliet ze neovulujem baby... 😔 😔 😔 😔 😔 to je jedno ..mam to uz niekde ..v uk take veci neriesia

lauritka
11. jún 2014

@jaspiska priznaky nemusis mat, ved skus.. ta LF by nemala byt taka dha ..
len pri tehu . 😉

bar12
11. jún 2014

@majuska7979 hm to je skoda, ze ti tam niekto nemoze urobit folikulometriu..ale vo vacsine pripadov su anovul cykly sprevadzane aj meskajucou ms.. Ak mas tie pozit ovu testy este, skus ich poslat lauritke, ci su pozit podla nej..nemysli hned na najhorsie, lebo pricina je aj tak vo vacsine pripadov v psychike.. Ja som otehu hned, ako som sa na "snazenie" vykaslala..lebo ma to uz prestavalo bavit, sustredila som sa na ine veci a prestala som pocitat dni a mysliet na to neustale..

bar12
11. jún 2014

@jaspiska ano presne ako pise lauritka.. Pokial ovu prebehla a podlo toho, co pises, tak ano, tak si s najv pravd tehu, aj ked priznaky nemas..nemas ani take, ake mavas pred ms? Skus si rano zmerat bt, ta vela napovie 🙂

afra
11. jún 2014

@lauritka ja som mala minuly cyklus podla FF 11DC ovulaciu...potom uz podla teplot nemala byt kedy. Takze 12DC asi uz bude nanic, ci?

lauritka
11. jún 2014

@afra no tak ak ti uz na 12 dc stupla mas stale este cas na testikovanie, ked si dnes len 4 dc

afra
11. jún 2014

@lauritka uz som si objednala :D Dakujem, si poklad

jaspiska
12. jún 2014

@lauritka
@bar12

baby mali ste pravdu...lauritka mas tam aj ovu...robila som ich teraz... kadejake pocity 🙂 😔 😵 😕

lauritka
12. jún 2014

@jaspiska 😵 😵 😵 😵 😵 gratulujem.

lauritka
12. jún 2014

poslem ti testy a hned si tehu 😀

bar12
12. jún 2014

@jaspiska jeej super!! Tes sa!! Prave si bola obdarovana!!! A caka ta najvacsie stastie a laska aku moze zena zazit!!!! Uvidis, das nam za pravdu, ked uvidis toho drobceka 🙂

bar12
12. jún 2014

@jaspiska a zrejme budes patrit medzi februarovky 2015 ako aj ja 😀 tak zaziadaj o pridanie do sukromnej skupiny 🙂

jaspiska
12. jún 2014

@bar12 jj nebolo to hned a veru som si aj pockala, pri mojich zvysenych androgenoch... pridam sa do skupiny, ked mi to potvrdia 🙂 ale mozes mi ju poslat tu skupinu diiik 🙂

jaspiska
12. jún 2014

@jbar12 akurát mam dilemu, lebo o tyzden mam ist na dovolenku...

bar12
12. jún 2014

@jaspiska https://www.modrykonik.sk/group/6614/
Kludne napis moderatorke o prijatie, maloktora z nas to tam ma potvrdene lekarom 🙂

bar12
12. jún 2014

@jaspiska v com mas dilemu? Ci ist? Jasnee 🙂

jaspiska
12. jún 2014

@bar12 kvôli lietadlu, gynekológovia to moc neodporucaju...

bar12
12. jún 2014

@jaspiska fakt? Este som sa s tym nestretla.. Az vo vysokom stadiu.. Inak je to len na mamicke, ako sa citi a pokial nema ziadne zdr problemy, nie je problem 🙂

afra
13. jún 2014

@lauritka dnes prisli, dakujem 🙂 A toto je moj prvy ovu testik na 7DC. Zajtrajsi mam robit priblizne o rovnakej hodine?