Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@majuska7979 nevies lepsie fotiti hihih ?? viac ostrejsi 😅
@lauritka moja mój telefon lepsiu foto neurobí a nechcelo sa mi vyťahovať fotak skúsim zajtra ;)
Dievcata dnes stale teplota nizko napriek vcerajsiemu pozitivnemu ovu. Je to ok? Co ak vobec nestupne? Moze sa to stat napriek tomu ze na ovu su obe ciarky rovnake? Ako som napisala v tomto mam este gulas.
@lauritka duf že foto je lepsia..
@majuska7979 no urob este dnes ci bude silnejsi... ale zdaju sa mi dost silne
😉
@isabelle82 teplota moze stupnut bud zajtra alebo az pozajtra, poztri si moje grafy v albume..
ovulka jje do 48 hodin po pozitivnom.. a az potom stupa BT
@lauritka diky urobim dnes vecer a zajtra rano 😉 uvidim ze co a ako..a co sa tyka bt nerobim lebo nemam na to cas... 😉 😉 😉 uvidime zajtra 😉
@lauritka ok. Takze ziaden stres? Pokial pruzky tmavnu a su rovnake tak urcite to pride? Mam PCO a doteraz som neovulovala az potom po akutnej operacii cysty raz a aj sa zadarilo. Zial v 8tt sme sa dotesili. Tak verim ze bude a ze sa zadari.
@lauritka este jedna otázka ohľadom lunearnej fazy?? Je vždy rovnaká a ako dlho trvá?? Môže trvať 8dni?? LesE odkedy pijem bylunkove cajiky cyklus sa mi upravil na 28dni..??
@isabelle82 no nie vzdy 🙂 URCITE sa neda povedat 😉 hlavne pri pco ale mozes mat zvyseny LH hormon, cize to moze byt aj zavadzajuce.. ale treba potom zmerat BT? ci sa ovuulacia potvrdi.
@majuska7979 nie, 8 dni je malo.
lutealna faza byva vacsinou konstatna 12-14 dni ..
@lauritka aha dakujem moc. Budem to teda sledovat. Moc dakujem za podporu.
@lauritka aha lebo ak pozerám teraz cyklus mávam 28dni ovu testy dnes ráno // ako si videla ale to už je 17dc....čo je že ovu este neprebehla ale do 48hod..ak by aj prebehla ..to je 11dni lunearna faza???
@lauritka to sa skôr môžem pripravit že mám anovulaky?? Proste dávam si teraz 2 mesiace obzerať svoje telo ako sa sprava počas ovu...a som z toho baran🙂🙂
@lauritka prosím ťa, môže mi ovu test ukazovať tehotenstvo? som 15-16 DPO a mám veľmi silný ovulačný test, pozitívnejší ani nemôže byť (aj ráno, aj poobede) 😀
@majuska7979 tak sa ti potom posusnie aj cely cyklus, kedovulka pride neskor 😉
@1aduliatko1 jasne ze ano 🙂 urbo tehu test 😉
@lauritka ďakujem 😉 dnes som bola kúpiť 😉
@1aduliatko1 no a uz chod cikat 😀
@lauritka pridavam obrazok vcera prvy spodny je z dneska. Co ty na to? Hlien mam.
@isabelle82 tak dnes sa mi zda silnejsi ako vcera
@lauritka dakujem Laurika. Aj mne sa zdalo. Dnes citim aj podbrusko. Tak hadaj aj ovu bude.
@isabelle82 snazte sa este dalsie dva dni a za potom BT stupne 😉
@lauritka jasne budeme. Verim ze to vide a ze jak sa hovori ze rola je pohnojena kedze som len pred mesiacom a tristvrte potratila ze sa zadari.
@lauritka je to tam, // 😉
@1aduliatko1 no ved ako inak 😉 gratulujem 😀
@1aduliatko1 gratulujem, pod ku nam nech nas pribuda
https://www.modrykonik.sk/forum/spolocny-termin-miesto/datum-porodu-marec-2015/
@lauritka dnesna ranna teplota este stale nizko 36,3 doteraz bola 36,5. Napriek tomu ze mam dlhy cyklus 35 dni a cakala som ovu na 21-prvy DC. Ale ako vidim aj to je este skoro. Len dufam ze to nebude anovulak a ze sa dockam lebo dnes som uz 23DC a nic.
@isabelle82 este je to urcite ok lebo vcera bol pozitivny a odvcera do 48 hodin a teplota stupne az potom
@isabelle82 no jasne, lenn vcera si mala pozitivny, stupne tak mozno az o dva dni 🙂 dlzka cyklu sa odvija od dna ovulacie,, cize ked sa ovulka posunie, posunie aj sa cyklus o par dni, to je v poriadku

Dakujem bosoriak. Som novacik v ovu testoch. Cyklus mam 35 dni tak testujem ako diva uz asi 12 dni a uz som mala pocit ze to hadam ani nepride. Tak ma to aj zaskocilo.