Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@lauritka zas otravujem. Na dnesnom ovu teste uz ciarka je slabsia. Podbrusko stale pobolieva. Teplota rano bola este nizko ako som uz pisala. Moze uz byt ciarka slabsia kym este nestupla teplota. Alebo uz vzostup teploty ani nemusim cakat?
@lauritka dnešné ..poobede má zacal bolieť ľavý vajecnik myslíš že to moze byt ovu??
@majuska7979 no bolesti byvaju vacsinou pred. tie testy sa mi zdaju strasne citlive teda.. tazko je sa v nich vyznat. 😀
@isabelle82 ovulacia DO 48 hodin po pozitivnom teste 😉 silne ciarky mas cca dva dni pred, az POTOM stupne 😀
@lauritka dik. Tak este dufam.
@lauritka viem už prečo my ich poslali 100 a nie 50 ako som objednala..asi su dpst blbe na citlivost.. 😒
@majuska7979 tie zelenu su lepsie , co mam odfotene v albume.
@lauritka všimla som si ...asi mi poslali slabsie...;( ale vsall nebudenebudem kupovať ďalšie ak my ich este ostalo veľa....
@lauritka mYslis ze ovulacia tak skoro? a vecer slabsi ako rano ke normalne?
@leishmania no asi este nie.. Lh moze trosku klesat a stupat, stale su negativne. len testikuj dalej 🙂
@lauritka dik 🙂 len ma prekvapilo aky silny bol a to bol uz 2. Moc... Som zvedava ako to bude pokracovat 🙂
@lauritka dnes ráno takto....takže ovu este neprebehla...
@lauritka tu je lepsia foto z fotaka
@majuska7979 teoreticky ten druhy zospodu , 19 dc mohol byt vrchol to bo lo vcera ?, ak ano, snazte sa dnes a zajtra.. a aky mas vlastne hlien, aj to by ti mohlo napovedat ...
po ovulke sa rychlo meni na husty a kremovy.
@lauritka dnes rano som utobila dva ovu testy v ten istý čas z toho istého mocu keďže su dosť divne bola som zvedava čo ukážu či to iste ;) hlien zatiaľ neviem povedať...buď pozorovať ;)
@lauritka uznávam ze tie ovu testy su strasne divne
@lauritka prosim pozries sa mi na moj graf. Pozitivny ovu test bol na 21-22DC. Co bolo 26-27.6. Teplota takto skace dnes jemny vzostup. Co si o tom myslis?
@isabelle82 dnesny vzostup uz moze byt teoreticky poovulacny, este myslim, ze zejtra pojdes vyssie a potom yb si sa mala len drzat tam. tym sa potvrdi ovulacia.
Aha. Cize potom az do mrchy stale rovnako? Stale hore?

Dievcata dakujem za podporu. Trosku este tapem v otazkach okolo cyklu ale postupne sa ucim a naucim. Je super ak mozem s niekym konzultovat. A ako tu citam laurika je odbornik. Super.