Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@mon777 jasne. Dokinca aj v munulosti aj teraz bol spg to prve kam nas gyndoš poslal. Vraj ak by bol problèm tam nebude ma pchat zbytocne hormonmi. Dnes sa to da zaplatit v centrach asistovanej preprodukcie. My sme platili 9€.
@majuska7979 no som.. pocuj a robili ti hp ?, nemas nahodou nabeh na pco ?? aj vtedy byva viac Lh hormonu
@lauritka a čo to je pco??
@majuska7979 polycystické ovária, mám to tiež
@isabelle82 a Ako sa to da zistit??? Že to máš?? Z krvy?? Hormonálne testy? Lebo hormanalne testy som mala ok a výsledky z krvy vyšli ok...
@isabelle82 pozrela som to a no vyrážky mam na krku a take ze aj ked vytlacim to tam stale je..doteraz som to pripisovala saliku okolo krku ktorý musím nosiť v práci non stop ke z dosť neprijemneho materiálu..umeliny...čo sa týka váhy..som chuda a snažím sa pribrat..cokolvrk zjem na mne nevidno..mám 50kg...chlpy nemám ..hnedé škvrny tiez nie iba znamienka a to dost 🙂 a vlasy mám celý život tenucke ale veľa ...takže neviem ...sama neviem ako sa ptestpvat či to nemám..lebo ked som bola pol roka do zadu u gyndy..robila mi hormóny ale z krvy...ja som skor rozmyslala ze budem mat problem so stitnou skazou..ale vysledky hormónov prišli v norme..vravela že jakurat čosi bolo nižšie ale to vysvetlize že som chudokrvna a to preto..
@majuska7979 tym padom by to na teba nesedelo. Stitnu zlazu by som skusila vzhladom k tvojej vahe a nemoznosti pribrat. Pco sposobuju aj poruchy cyklu, dlhe cykly, anovulacne cykly. V minulosti som casto mavala cysty na vajecniku. S akne mam problem a s vahou tiez napriek tomu ze roky cvicim 2 az 4x tyzdenne.
@isabelle82 moje cykly no ah cestujeme a Jason stresak to sa mi presuva an do 35dc...inakmavam od 28 do 32 dc najviac...
@isabelle82 Ako som zacala pit alchemilku a kapsicku na silne kramy cyklus 28dc...ibaze man stres to sa presuva
@majuska7979 alchemilka je super. Mne pomohla po potrate sa riadne vycistit a verim ze aj vdaka nej som sa vyhla kyretu a nemuseli sme so snazilkovanim cakat. Lekarka mi snazilkovanie odobrila hned. Prvy cyklus sa nezadarilo. Teraz ked som si otestovala a ustriehla ovulku verim ze sa zadari. Uvidime do mrchy ostava 9 dni. A asi ako kazda tu dufam ze uz nepride.
@isabelle82 to mi je luto..dufam ze nepride ...
@majuska7979 co uz. Bolo to tazke po tolkej snahe, ale da sa to zvladnut. Dnes uz aspon viem ze to ide. Tak verim tomu ze to bude rychlo. Zaklad je verit. Asi to tak malo byt a ak by bolo vsetko ok udrzali by sa to. Zial dnes je takych dievcat ako ja vela. Treba len ist dalej.
@isabelle82 ktrebs veriť..;) ja tiež verím že čoskoro bude ďalšie....ale dakedy už strácam nádej i ked teraz som na tom dosť dobre a je mi to fuk nsjbliszie 2 mesiace 🙂🙂bude až bude..dnes som sa dozvedela dalsia kolegyňa je tehu 🙂🙂🙂
@majuska7979 no u mna svagrina rodila tyzden po mojom potrate a segra to uz ma za par. No nic moc veru. Ale zvladla som.
@isabelle82 Jon hlavu jpre ah Ty nudes mat ;) uvidis ;) verim ze to nemas prechádzku rajom
@majuska7979 a tak zvladam co ine mi ostava. Nebolo to bohvie co ale nejako som prekusla.
@isabelle82 hadam budeme ok. Inak teraz vecer sň si uvedomila, ze mam uz par dni hladovku, co mi je zle. Brucho mi cele splaslo, okrem podbruska. 😖 vyzeram hrozne ☹ ale co zjem, ide von. A ak nejde, je mi z toho zle. Co mam robit? Podla obvodnej, ak mam virus, uz ma to malo prejst ☹ nevies poradit, nahodou?
(trosku odveci prispevok, ale ak sa mame snazit o babenko, musim byt predsa ok)
@mon777 netusim asi by som sla opäť k lekárke radšej
@lauritka ako som pisala dva dni po ovu teste stupla teplota na 36, 8 to bolo 1.7., vcera 36,7 ale ona zas poskocila smetom hore. Dnes rano bola 36,9. Mrchu ocakavam 10.7. Je to ok? Moze este stupat kym bude pred mrchou klesat? Podmienky merania, rovnaky cas, miesto, bez toalety a bez pohybu dodrzane.
Vyzera to dnes pozitivne.
@lauritka hlien sa objavit este ma alebo by uz mal byt?
@leishmania ahoj, len detail, ovulacny by sa nemal testovat rano.. ale uz teraz nevadi.. hlienik mozes mat a nemusis,ja ho mam ledva na krcku.. cize to je individualne. snazte sa dnes a este dalsie dva dni
@isabelle82 je to ok.. kludne este moze stupnu pocas druhej fazi.. hlavna vec , ze sa drzi hore..
pred mrchou zvykne klesnut cca 2 dni, ale aj nemusi.. zase je to u kazdej zienky indi-vindi
@lauritka ok Dakujem. Tak som spokojna ze vsetko je ako ma byt.
@lauritka ale testujem vzdynz 2. mocu hodinu dve po zobudeni. to celkovo nemoze byt rano ale o ten prvy moc vadi len?
@leishmania aha.. no snad nie 🙂 lebo prave v prvom sa moze vycikat cela koncentracia LH a nesrko sa uz v moci nemusi objavit.
@lauritka urobila som si aj na obed a ten je trochu slabsi ale som mala aj riadne zriedeny moc co som vela pila no neviem uvidime zajtra
@leishmania no ak zoslabne zajtra. dnes pocitaj ako vrchol LH a ovulacia bude do 48hodin.
@lauritka takto dneska...no ovu urcite bola ;)🙂 tie moje testy su úplne na nič...nápis mi ktore su naj aby som vedela aké objednat ;) diky

@lauritka ja som už s tych mojich ovu testov jelen????