Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@chmurkaxy dakujem moc. Aj ja tebe.
@leishmania no vypada ze 13dc bol najsilnejsi....uzasne ti ukazalo ovulku 😉 😉 😉
@majuska7979 teraz uz len odpocitavan kdy mozem. zacat testova hcg... je to narocnejsie cakan ta druha polovica cyklu :D
@leishmania no ja tajne dufam ze ovu testy co som teraz objednala ukazu normalnu ovulku a nie taku rozhadzanu ze ani svaty peter sa v tom nevyzna 😀 😀 😀 😀 😀 😀 dnes maju dosjt...ale najhorsie je ze som tiez kupila tehu testy s tym boli...a no neviem ci som dobre urobila...asi ich hned vyhodim..uz som olutovala ze som ich kupila...ja viem ze nevydrzim a urobim ich... 😔 😔 😔 😔 😔 😔 😔 😔 musim ich dat niekde kde ich nikdy moja ruka nedociahne 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 ja krava
@majuska7979 ved to aj ja ma to chyti a testujem cely cYklus daco :D keby aspon zadarmo boli :D a zas platit 2x postovne clovek to naraz rsdsej kupi aj ked raz mi svihlo a som minula vsetky tehu testy kym terminmpreepokladanej menstruacie pridiel a pozom som nemala ked meskalo :D aj ked napokon nic z toho nebolo
@majuska7979 som kukla tvoj profil a mame podobne prve deti ja mam o mesiac starsieho od tvojho drobca 🙂 hadam sa nam coskoro zadari
@leishmania no uz by bolo nacase :D ja mam teraz dilemat...prisli mi ovu testy a aj tehu testy..a snazim sa ich nejako schovat aby som ich nerobila..ide mi o tehu testy...lebo viem ze mrcha pride na 100percent a skoda robit ak viem ze budu negativne...zajtra popozajtra ma prist mrcha 😎 😎 😎 😎 😎 😎 drz mi palce aby som tehu test ani nerobila..mam ich 10ks...ja krava naco sim ich objednala????????????/ ale bolo balenie 25 ovu a 10tehu??????????? 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 uz lutujem ze som objednala s tehu testami....ach jaj...lepsie ak som nemala ziadne...nebolo ziadne nutkanie a mozno predsa 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠
@majuska7979 ved mozno aj si uz tehpotna 😉 tak drzim palce nech ich mas preco robit
@leishmania moja ja poznam svoje telo a viem na 100percent ze niesom 😠 😠 😠 😖 😖 😖 😖 😖 😖 viem to...vsetky priznaky mrchy...a to hovorim vsetky co vzdy mam...pri prvom som hned vedela ze je nieco nietak ako ma...a 26dc test pozitivny osobne si myslim ze kazda z nas to vie 🙂 🙂 🙂
@leishmania ale u teba to vypada super...ovu nadherne vidno 13dc...a ak ste mali v tom case keksik...to verim ze si tehu 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉
@majuska7979 hmmm ja teda neviem, prve sa nam podarilo na prvy sup, aj druhe co som potratila sa nam podarilo hned, ale som potratila a odvtedy sa neviem rpco nedari....
@majuska7979 mne ovu testy zatial vzdy pekne ukazali ovu ale nic z toho aj ked sme to vzdy vyuzili na plodenie ...takze neviem preco sa nedari..
@leishmania joj moja a umna prve trval 11mesiacov...co bolo brutalne dlho ...a teraz ufff..nechranime sa od 2 rokov maleho co uz je rok a pol..a nic...chapes? to uz je nieco... 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 ale teraz od 3mesiacov ideme naplno cize pozeram kedy je ovu...i tak som este na to neprisla kedy prebieha 😀 😀 😀 😀 😀 😕 😕 😕 😕 😕 ale vsak podarilo sa prve podari sa aj druhe 😕 😕 😕 😉 😉 😉
@majuska7979 ja nechapem aky ma to vajicko si spermiou problem ked sa jendoznacne musia stretnut 😀
@leishmania no asi maju problem ze sa nemozu stretnut 😠 😠 😠 😠 😠 🙂 🙂 🙂 🙂
dobre ranko babule takze to u mna vypada tak ze dnes zacinam spinit....cize mrcha uz sa rozmrchuje 28dc...no co viac povedat ...ale dobre to som ziadny tehu testik nerobila vsak som vedela ze niesom :D
@majuska7979 dostavas pochvalu za trpezlivost v testovani aj kdd boli testy doma :D
@leishmania dakujem......sama neverim ale nechcelo sami robit a uz my bolo rano strasne horuco to je znak mrchy...preto som tiez neurobila ;) moje znaky mrchy su riadne ;) bola by som fakt sisi ze by som si ich nevsimla??????????????/
@leishmania moja otvorila som novu temu...pekne sa pridaj snazilky jul-august 2014
Tak dievcata zajtra je to 35DC a mala by prist mrcha. Uz niekolko dni som ako na ihlach. Dufam ze nepride.
Den mrchy. Zatial nic. Teplota stale hore 36,9 stabilne od ovu v kuse 10dni. Z toho posledne 4 uplne presne 36,9. Testla som jasne. Dusik taky ze ho neodfotim. S tesenim este asi radsej pockam.
@chmurkaxy ahoj. Ako si na tom s tvojim dusikom? Tmavne. Mne dnes rano vysiel rovnaky dusik ako si ty dala fotky len nie a nie ho odfotit. Od strachu sa este radsej snazim netesit.
@lauritka ahoj takze mrcha meska druhy den. Teplota od ovu stale 36,9 +- ale akurat som pozerala ze poslednych 9 dni presne 36,9 a testiky teda dusiky vyzeraju asi takto
@isabelle82 viddim dusika 🙂
mrcha ti este nemeska. lebo si len 9 dpo ?? ci kolko po ovulke ?
mrcha zalezi ododna ovulacie.. ak sa ovu posunie, posuva sa aj cyklus ta druha faza je vacsinou konstatna. 12-14 dni.
@lauritka ahoj. Podla cyklu som mala menzes mat vcera. Podla ovu som na tom takto. Pozitivne ovu testy 26 a 27.6. bazalka stupla 30.6. Som trosku z tych vypoctov somar. Teda podla teba som este pred mrchou ci ako?
@isabelle82 takze 30.6 si bola 1 dpo, dnes si 12 dpo.. teoreticky by do dvoch dni mala dojst mrska.. ale ked ti zosilnie testik, tak nedojde 🙂
@lauritka tak verim teda ze nepride.....nech ani neskusa na mna take finty kruci nal.
Baby, krémový výtok býva pred, po či počas ovulky? 😀 😀 😀

@isabelle82 Tak jasne, že je do individuálne 🙂 Ale ja som ani netestovala, ani nemerala, takže netuším...len dúfam, že to špinenie bolo ovulačné 😀