Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@lauritka inak robila som test woman secret 10-nkovy. Ale teraz som citala nie mic dobre recenzie od kociek na modrom koniku.
@isabelle82 no niekto ho zase chvalil.. ved uvidis.
@lauritka mam doma tycinkovy mamatest. Ten odkladam na utorok. Ak teda zvladnem sa ho nedotknut do vtedy ☺
@isabelle82 tak ak by ti mama test ukázal dušíka, tak by som tomu viac verila 🙂
@mon777 tak ak nevydrzim a testnem skor urcite dam vediet ☺
@isabelle82 Som zvedavá 🙂 kedy sa chystáš? Ja asi zajtra ráno...teda pokiaľ sa na to budem ráno cítiť a nepríde MS.
@mon777 fuha no testovala som 3x a vzdy dusikovia. Tak asi by som tomu dala odstup len neviem ci vydrzim. Kolky den DPO si ty?
@mon777 ty ako testovala si dnes rano?
baby ked testujetebazánu teplotu. tak to v ustach ? a potom odpocitavate pol stupna?
@leishmania nie v posve v presne tu istu hodinu a bez pohybu aspon po 6 hodinovom spanku.
@isabelle82 dakujem. a odpocitavas nieco?
@leishmania nie nic. Ako vidis tak meranie nesie so sebou vysledky. Rozhodla som sa jeden mesiac testovat ovu testami a merat bazalku aby som zistila ci vobec ovulujem a aha. Verim ze to aj dotiahnem do konca. Ale stacil mesiac.
@isabelle82 ja som ovulacne robila uz par mesiacov potom min mesiac som nerobila a tento mesiac zas hej plus som hlien pozorovala a vyzera ze mi to celkom pekne ukazalo ovu tak som zvedava ci sa konecne podarilo, zajtra testujem
@leishmania tak ti velmi drzim palce. Ja som sa konecne dockala len to udrzat. V maji sme o babo prisli v 8tt. Tak dufam ze sa to nezopakuje. Nie nedufam. Viem to ze vsetko bude ok.
@isabelle82 áno, ale test bol biely ako sneh, tak som ho šmarila do koša ☹ No nič...nevadí.
@mon777 to ma mrzi. No mne mamatest uz ukazal krasnu ciarku
@isabelle82 To sa teda teším s tebou 😉
I keď mne samotnej je smutno :'( Nehovoriac o mm, ktorý je z toho rovnako (ak nie aj viac) smutný, ako ja sama ☹
@mon777 to ma naozaj velmi mrzi. Poznam ten pocit. Pred desiatimi rokmi som si toto vsetko absolvovala a od septembra minuleho roku nastalo repete celeho kolobehu a ked som v aprili zistila ze som tehotna bola som prestastna. V maji som sa vsak dotesila. Teraz mam neskutocny strach ci sa to nezopakuje. Bojim sa tesit sa. Ale mala si vidiet tie ranne slzy ked som pozrela na ten test. Strach a radost dokopy. Verim tomu ze este ani ty nemas nic stratene. Kolky den DPO si?
@isabelle82 to práveže neviem, lebo ani netestujem, ani nemeriam BT, čo je asi chyba, lebo mi z toho prepína 😀 Viem len toľko, že som 35DC a už mám mať MS a nemám 😀
@mon777 no mne to vyslo po prvom cykle merania a testovania. Z8stila som ze ovu mam neskor ako som myslela.
@isabelle82 ja som ju nemávala v poslednej dobe asi vôbec alebo čo...ja neviem ☹ A začína mi to byť aj celkom jedno ☹
@mon777 neboj to prejde.
@isabelle82 ja som potratila vo februari v tiez v 8tt, tak drzim palce nech vsetko dobre pokracuje
ahojte baby..dnes som 17DC, vcera som zacala brat duphaston na upravu cyklu, mam pco a inzulinovu rezistenciu..v piatok som si spozorovala hlien, vcera som mala taky krvavy hlien aj hnede spinenie, dnes uz nic...dnes mi bolo nevolno...mohlo ist o ovulacne spinenie? pobolieva ma lavy vajecnik..
@isabelle82 to poznam, aj mne robili presne vo februari laparotomiu...ale tak nastastie to vyzera, ze si tehotko 🙂
@erijan no odvtedy druhy pokus. Hadam tento aj dotiahneme do konca. Verim ze to na tento krat dobre dopadne.
@isabelle82 ja viem, že to prejde 😉 Ale aj tak ďakujem za podporu 🙂

@isabelle82 tak to hej teda.