Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@mon777 áno ale ako som písala vraj tieto testy neukazuju silno tak neviem uvidím dnes večer. V každom prípade si chcem new testy objednať. . Vcera aj predvcerom ma pichalo vo vaječníku . .buď bola alebo bude.
@mon777
Teraz večer takýto. Dnes som už 16dc
@mon777 no dnes O 11tej bola čiarka slabšia..máme Sa ešte dnes posnazit či už je to zbytočné?
@hennyinnsbruck no to už je lepšie 🙂
@zizaster presne tak 🙂 dobré myslenie 🙂 A ja zasa pokiaľ nedostanem MS, dúfam, že sa vydarilo a ovu bola 😀
@hennyinnsbruck určite nie je, pretože folik praská do 48 hodín od krásnych kolajníc jak hrom 🙂
@mon777 tak sa dnes posnazime ešte. . Ďakujem za odpovede!!! Už silnejšia určite nebude. .ale aspoň takáto. Možno počkám S new testami
@hennyinnsbruck držím palec 😉
@majuska7979 podľa mňa to vyzerá veľmi pekne 🙂
lauritka vcera a dnes teplota 36,7??? kedy prebehne ovu??????????ak stupne?
@lauritka vcera a dnes som mala teplotu 36,7???????? ovu este nneprebehla? vsak? ako to funguje s teplotami?? ako nahle stupne uz je po ovu????????
@majuska7979 ano po ovu stupne,ale uz to mas skoro pozitivne testuj dalej
@lauritka diky...
Baby, teraz mám otázku ja 😀 Len tak pre zaujímavosť, ako sa správa ovu test pred ms? Je biely?
@lauritka tak dnes teplota 37.00 ale bola merania hodinu a pol neskor....ovu test pozotivny
@majuska7979 no dnes je pozitiv, ale dnesnu by teplotu by som este do uvahy nebrala, zajtra zmeraj v normalnom case.. stupa az PO ovulke.. aty ju este len budes mat najblizsich 48 hodin 😉 --
takze od dnes sa snazte
@majuska7979 Juhú, dočkala si sa 🙂
@lauritka viem dala som graf do fertility a tam mi ukazalo ze asi ovu prebehne zajtra ale neni si iste...lebo teplota bola merana o inom case....predstav si ze tie stare ovu testy co som mala a ukazovali ze neovulujem alebo strasne slabe// to dnes aj ten uuuzasne pozitivny????? nechapem?? kontrolna slaba a testova silnejsia....mozno to bude ze fakt dodrziavam pit alchemilku 2x denne alebo tiez svoje robia antibiotika...koncim poslednu tabletku dnes
@mon777 to teda...taketo pozitivne ovu testy som este nemala 😀 😀 😀 😀 😀
@majuska7979 Ten dnešný je megaextra 😀 Až mi oči vyrazil 😀 Takže od dnes tri dni treba pošťuchnúť mužíka 😀 Respektíve musí mužík pošťuchnúť teba 😝 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@majuska7979 jj.. no mozno si vtedy ovu nemala.. ci merala si aj vtedy ?

@hennyinnsbruck ešte ti chýýýýýýýýýýba ajajááj, podľa mňa. Tá testovacia musí byť silnejšia, ako kontrolná 🙂
@zizaster ja som 41 a testy boli biele ako sneh 😀 😀 😀 😀 Takže pokiaľ ja osobne neuvidím kolajnice ako svet, tehu neriešim 😀