Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@mon777 jasné bude bude...cez vikend ideme k moru...bude relaxacia🙂🙂
@majuska7979 Aj ja sa chcem relaxovať 😝 mm práve došiel domov 🙂
@lauritka presdtym som nemerala nrmala som teplomer ale som kupila tento mesiac tak orientačne aby som vedela že kedy prebieha..keďže staré ovu testy čo dnes ukazal // mi vobec neukazovalo ovu??
@mon777 to sup sup...;)
@majuska7979 tak to je asi naprd testová značka 😀
haha vraj šup šup 😀 To skôr šuch, šuch 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@mon777 nie moja sup sup do dierki zo suchania sa deti nerobia 🙂🙂
baby, mate to aj vy tak, ze uz 2 - 3 dni pred pozitivnym ovu testom mate hlien? ja mavam vacsinou pozit ovu test na cca. 13 DC ale hlien mam uz od 10 DC - tahavy ako vajecny bielok a vela velaaaa 😕 ale vtedy je este slaba ciarka na ovu teste... ked mam uz ovu test pozitivny, tak vtedy uz skoro nemam hlien... tak co robit? vsade citam, ze treba vtedy, ked je hlien... aku mate skusenost?
@majuska7979 ty si strelená 😀 😀 😀 😀 😀 😀 No tak ale krížik mi na FF pribudol 😝 a už mi je jedno, či to bol šuch alebo šup 😀 😀
@mon777 🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂
@majuska7979 no bohvie. mozno ina citlivost testov..
Baby, mna to uz nebavi ☹ taka som nafuknuta, ubolena, unavena, naladova (momentalne podrazdena), kazdu chvilu bezim cikat.- a do toho ten tlak v podbrusku v strede a obcas bodava bolest po stranach, tlak v prsiach uplne neznesitelny a pritom nemam ani ms, ani pozitivne tehu testy. Uz sa mi chce revat ☹ este aj ten hnedy hlien mi zmizol, takze ma trapil zasa len dva dni, ako na 19 a 20DC. Nechapem to uz vobec. Bud nech je to na kolajnice, alebn nech mam konecne kramy, lebo sa zblaznim 😢
@mon777 presne taka som bola minuly mesiac, spuchnuta ako pampuch, desne naladova, citliva na vone atd.. fakt som si myslela, ze sa nam daco podarilo.. a nic, hormony su svine 🙂 naozaj treba vypnut, neriesit a telo sa same uprace.. o prve sme sa snazili ako na zavode, dr nam dal tri mesiace, takze viem o com pisem 🙂 aj ked si clovek mysli, ze je v pohode, nie je, podvedome je stale napaty a v strese a telo na to velmi reaguje.. vypni hlavu 😉
@lauritka dnes teplota merania o hodinu neskôr...36,9...
@mon777 na tej foto s bruskom vypadas ako ja v 12tt tehu 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@majuska7979 že? 😀 😀 😀 😀
@mon777 to teda...ale poviem ti ze pred mrchou take 2 dni tiez som spuchnuta...ktory dc si?
@majuska7979 47 😀 A dnes som si namerala 37,0°C 😀 Tak dúfam, že aj zajtra taká bude. Doteraz som nemerala, lebo som nemala tušenie, kde mám teplomer, ale včera som ho našla, tak začínam podctivo bazálkovať 😀 A len tak z nudy som si urobila ovu test aj dnes aj včera a predvčerom a ten malý blázon tmavne, tak nechápem 😀
@majuska7979 no ale takk nemeraj neskor ☹ potom to skresluje vsetko. meraj v rovnakom case... prave teraz okolo ovulacie treba meriat poriadne.
@lauritka moja ja na to nemam nervy ...pracujem do vecera a rano som rada ze si mozem pospat 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@majuska7979 tak si potom zvol ten druhy cas 🙂 o hodinu neskor a meraj stale vtedy 😉
@majuska7979 presne 😀 ja mávam aj ranné aj poobedné a vždy som merala o 5:00 😀 ak mám poobednú, ešte si pospím, ak mám rannú, akurát vstanem 😀

@mon777 ze si jej to pekne npisala 😝