Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@leishmania kraaaasa 😉 😉 😉 😉 😉 tak hlavne vela stastia 😉 😉 😉 😉
@leishmania dnes som robila tehu test a biely ako stena 23dc za 5 dni pride mrcha 😠 😠 😠
@majuska7979 ale 23 dc
moze este byt biely ako stena. to este nic neznamena.
@leishmania to na pravo su ovulacne a na lavo su tehu, ze? a na kolky DC ste skusali? az ked si mala pozitivny ovu na 16 DC?
@leishmania ja viem...dnes som robila a biely ako stena a tebe ktory dc ukazal ducha??
@leishmania http://www.fertilityfriend.com/home/2ad7e4 mam doma tehu testy tak robim 😀 😀 😀 ale co uz este je asi skoro
@leishmania ale u teba vidim ze tehu test ukazal ducha uz 24dc..ktory dp to bol???????
@majuska7979 to este velmi skoro skusas hcg test.. mne bolo vidno prveho ducha 10 alebo 11 dpo, tak ako aj u
@leishmania 🙂 aj to bol taky ultra mini slabulinky.. len vtedy som uz vedela z krvi, ze sa zadarilo 🙂
@rimon no jasne ja viem len sa neviem dockat ...to cakanie je hrozne 😎 😎 😎 i ked podvedome viem ze sa nezadarilo 😖 😖 😖
@majuska7979
@lina129 zelene su ovu a modre tehu a su na nich dni cyklu tak sa to da vypocitat, 13dc pozit ovu tets a 14 asi ovu takze 9dpo prvy slaby duch al takych som mavala aj ked som nebola tehotna niekedy
@leishmania ok takze este pockam par dni 😀 😀 😀
@leishmania nieco na tom je som pozrela moje tehu testy a prvy co som robila bol 9dp
@leishmania aha, super, diky, ale kedy ste skusali? az ked si mala pozit ovu test? na ten 13 DC alebo ste skusali aj ked este nebol uplne pozit? len ma zaujima, ci ste cakali pred ovu, alebo skusali aj kym nebol pozit testik? dik 🙂
a ake si pouzila testy - tie od lauritky?
@lina129 lauritkine testy a skusali sme cely mesiac poctivo nezacisle od testov len testovala som aby som mala prehlad kedy prebehne a kedy mozem zacat testovat tehotenske :D
@lina129 od toho 12-16dc asi kazdy den sme istili
@leishmania aha, takze kazdy den 🙂 hehe... dakujem a drzim palce, nech je vsetko okiii! my nikdy nevieme, ci je lepsie kazdy den, ci kazdy druhy... 😕
@leishmania mozem si pozicat fotecku do albumu ? 🙂 tak pekne si to napisala a pofotila. tie tehu testiky .
@lauritka jasne 🙂
@lauritka takto to asi bude lepsie
@leishmania jjdakujem tie tehu si dam 😉 .. alebo nie, dam to cele.. nech to pekne vidno, ze bolo snazenie a potom tehulkovanie .-D
@lauritka ahoj môžem sa niečo opýtať?MS meška 3den.minulý mesiac tiež meškala ale nakoniec prišla.dnes som robila tehu test sa mi dačo mari ale zdá sa byť dosť ďaleko od kontrolnej 😕
Ale ovu test celkom pekne vyšiel.je to normálne alebo mám nádej 🙂
Ďakujem.
@lauritka ešte jedna foto
@hennyinnsbruck no nepozanm tie testiky, ale podla mna je tam ciarka 😉 mozno je to tak daleko urobene.. lebo teda ovulacny mas skoro pozitiv.
@lauritka ďakujem za odpoveď.lebo predvcerom som robila tehu bol ozaj biely.no uvidíme čo Z toho bude. . Dúfam to klaplo konečne.pred pár dňami ma rovnako ako minulý mesiac bolelo brucho.taký tlak som cítila aj vajo bolelo ale už mi nič neni. Len výtok bledý.
A ten ovu test ma prekvapil dnes. . Ak nedostanem MS Testnem O dva dni A uvidíme.
@lauritka ahoj. . Dnes som skúsila tehu test A nic. 😢 nechápem to.
Keby ovu test nebol taký pekný kašlem na to.ale dúfala som ze budu krajšie / / . Dnes kúpim V dm ke test ak ms nedostanem tak zajtra urobím.mám aj digi ale ten urobím až keď raz uvidím slušne / / . .
@lauritka http://www.fertilityfriend.com/home/2ad7e4 tak to cakanie ma asi zabije...a tie biele ovu a tehu testy to jje normalne nieco strasne ??????????? ani len dusik nebol..ovu strasne slabulilinka// ako vzdy ??????/
@hennyinnsbruck alee ??? 😖 😨 vyzeralo to nadejne.
@majuska7979 este netustuj, vydrz aspon do 11 dpo 🙂
@lauritka no nevadí...jedna kocka mi písala že čiarky na tt musia byť vedľa seba,druhá kocka písala že ona máva pred MS bežné //na ovu teste.tak som sa skludnila 😀 mrcha zatiaľ nič,uvidíme čo Z toho bude.aj keď príde nevadí,budúci mesiac sa možno zadari. A keď náhodou mrcha príde aspoň budem vedieť že //na ovu teste u mna nic neznamená... 🙂
@lauritka nevydržím..proste mysim tie testy minút...🙂🙂🙂🙂 musím sa ich zbaviť som z toho nervózna že icg mam🙂🙂 ale neukázali by ani ducha....???vsak za 3 dni je mrcha??

ahojte oneskorene moje vitazme testovanie 🙂 este sice sa bojim po minulom potrate ale verim ze tentokrat to bide v poriadku