Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@mon777 jeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj 🙂 🙂 🙂 🙂 takze to napuchnute brusko bolo tehu brusko 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@lauritka http://www.fertilityfriend.com/home/2ad7e4 toto je moj graf...ale poviem ze fertilityy dalo ze ovu prebehla bud 15 alebo 17dc...merala som kedy sa chcelo takze proto asi takto 😀 😀 😀
@majuska7979 vyzerá to tak 🙂 Ale dnes sa cítim maximálne mizerne... ALe dovolala som sa Dr. čo je super 🙂 Musím urobiť ešte jeden tehu a keď bude silnejší, ako ten dúšik, mám zavolať znova, aby ma preobjednala na omnoho skôr, lebo teraz som na 28.8., čo je dosť neskoro...dnes mám od samého rána pocit, že niečo nie je ok 😢
@mon777 preco mas pocit ze nieco nieje ok????????????????
@majuska7979 neviem...necítim sa dobre...tehu hej...ale rozhodne nie dobre.
@mon777 no to je znak tehu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 niektore baby ho nemaju vobec a niektore uplne 😉 😉 😉 😉 to je dobry znak
@majuska7979 ale ja mám od samého rána pocit, že niečo nie je ok. Chápeš?? Taký ten vnútorný pocit. Už včera som písala na MK správu do fotoblogu, čo sa deje...potom to prešlo a bola som ok...ale dnes je to strašné..
@mon777 ak myslis unavena,podrazdena,..atd...to patri ktomu hormony sa buria 😀 😀 😀 😀 😀
@majuska7979 nie. to som už pár dní 😀 Ale to nemyslím...proste taký vnútorný pocit....neviem to vysvetliť...
@mon777 no to bude tehu 🙂 🙂 🙂 je tam nieco co tam nebolo 🙂 🙂 🙂 zvyknes si 🙂
@majuska7979 😀 😀
@majuska7979 tak toho 17 dc asi bola to by sedelo aj s testom , ovulka do 48 hodin a potom to stuplo.
@lauritka aha takže ovu test pozitívny15dc a ovu do 2dni..dobre to rozumiem;) diky..tal uvidime ci sme dobre zamiešali..🙂🙂
@lauritka http://www.fertilityfriend.com/home/2ad7e4 ako si vravela vyznacilo ovu 17dc 😉 😉 😉 😉
@majuska7979 tak vidis.. uz len cakat na zaver 😉
@lauritka no to cakanie je nahrosie 😎 😎 😎
@majuska7979
@lauritka
tak to testy pekne ukazali.. aku maju citlivost, ked su take zurivo ruzove tie palicky? mam klasicke zelene a test je vzdy pozitivny v den ovu, ziadnych 48 hodin pred 🙂 tiez si robim graf a nie prvy mesiac, takze som si ista..
kazdopadne vam obom drzim palce 😉
@rimon su to citlivost 25 a su 4mm siroke..cize su viac citatelne 😉 😉 😉 😉 no tie stare mi neukazovali ovu..nevedela som kedy prebehla...a teraz ak pozeram tie grafy tiez som robila ked sme planovali prve a moj vytazny graf je pod tymto z tohto mesiaca..akurat som nemerala vtedy ten mesiac ale ovu aj tak oznacilo na 17dc... 🙂 🙂 🙂 takze ovu asi prebieha 17dc co mesiac 🙂 🙂 🙂 dobre vediet.aspon viem co mozem cakat 🙂 🙂 🙂
@rimon a ty uz planujes baby n2???????
@majuska7979 aha 🙂 ale farbu im dali ozaj zurivu 😀 ano, radi by sme druhe, nie je preco to odkladat,uz nie som najmladsia a zdravotne je teraz ideal na druhe 🙂
@rimon ktory dc si?
@majuska7979 mam 15dc.. a tak uz dva mesiace snazenia mame za sebou, ale to som este kojila, potom dokojila a teraz mam prvy bezmliecny cyklus 🙂 hormony sa davaju doporiadku a dost to citim a aj na sebe vidim, vyzeram horsie ako v puberte 😀 uvidime kedy sa podari..
@rimon no tak drzkam palceky 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 nech vam to coskoro vyjde 😉 😉 😉

Aby bolo lepšie vidieť 🙂