Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@lauritka no diky naprt to meranie 😠 😠 😠 i tak si mrcha prichadza kedy chce 😠 😠 😠 no co uz 😎 😎 😎 😎 ide sa do dalsieho snazenia 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄
@majuska7979 no ani nie.. ona ma cas do 14-15 dpo 😉 este si v norme.
lutelana faza byva vacsinou konstatna.. faza od ovulacie po ms.
@lauritka aha...no a tu dole je foto ovu a tehu... 😠 😠 😠 ale co to ide sa dalej 😉 😉 😉 😉 😉 😉 diky za rady
@majuska7979 jj klidek.. este ako sa hovori, kym to nie je, je nadej 😉
@lauritka jjoj lauritka ja uz zacinam stracaat nadej 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅
@majuska7979 😉 este tomu daj dva dni a potom mozes 😅
@lauritka ahoj, chcem sa spytat, robim si tie ovu testy od teba 🙂 zvacsa si ho robim od 10DC ale minuly cyklus som bola u rodicov, tak som stihla az 11 DC a hned som odpadla - bol silno pozitivny, tak ze testovacia silnejsia ako kontrolna... ale vacsinou som mala pozitivny az na 14 DC a v juni az na 16 DC.. je to normalne, ze to takto skace? ms mavam vacsinou od 25 - 28 DC... zatial stale nie som tehu ☹
@majuska7979 jaj tie cykly.. var ti nedojde ani 😉 mne vcera test zoslabol.. nechapem ci to teraz mam anovulacny cyklus ci cvo
@majuska7979 ona ti este nemeska, vcera som ti to pisala 😉
@lauritka dnes dosla mrcha...dočkala som sa
@majuska7979 jj dosla ti nacas. ta aspon si ala pekny ovulacny cyklus a dalsi bude tehotensky 😉
Dievčatá, na ako dlho namáčate tie testíky do moču? Ja, keď ho namočím na 10 sekúnd, tak je celý rozmočený (teda tehotenský, ovulačné som ešte nerobila, ale chystám sa). Ďakujem.
Ahojte 🙂 my sa s priatelom snazime 3. mesiac..no zatial nic...za tie 3 mesiace som nespozorovala ten plodny hlien...teraz posledny mesiac som brala Duphaston, ms prisla o 5 dni skor a bola ina..prvy den iba spinenie, druhy den bola normalna a dalsie tri dni iba spinenie..trvala 5 dni, inokedy aj 8...vcera mi skoncila ms, ani neviem preco ale rano som si spravila ovu test bol negativny..a teraz vecer som spozorovala plodny hlien..bol priesvitny,natahovaci, ako vajecny bielok...je mozne ze by som mala ovu den po ms?
nema sa robit z ranneho.
Baby nemáte typ kde kúpiť lacnejšie ovulacne testy?
@kvietocek55 skus ebay ja mam odtial 30ks za 2,70
dievcata pridavam sa k vam ak mozem. ovulacne testy tento mesiac som robila prvy krat v zivote, takze nulove skusenosti a ako som vam citala tak som ich aj robila uplne zle,lebo som ich robila s ranneho mocu. snazime sa 2 mesiac od potratu a strasne tuzime po babanku aby nam vyplnilo aj tu dieru co nam ostala po nasom anjielikovi :(
@nynyky Ja mám za sebou potrat dva týždne dozadu, ale už teraz by som najradšej "pracovala na kolajničkách", len muž nechce. Všetci mi vravia, že po KET treba aspoň tri MS počkať a potom sa začať snažiť, ale ja proste čakať nechcem. Asi som šialená, ale proste to risknem. Problém je, že sa mm stráni sexu, lebo má strach. Takže je to také, že hmm 😖 Nijaké. OVU testy ale poctivo robím, aby som mala aspoň prehľad o sebe samej, keď už nič iné 🙂

@majuska7979 no este si len 12 dpo,, cize pocitam cca 2-3 dni a bude tu 😒