Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@kvietocek55 ja som tuto hore dávala fotky z môjho úspešného tehu -je tam modrý ovu test, ktorý bol pozitívny 12 dní po ovulácii a pod ním aj tehu testy robené v ten istý deň.
Ale ako to ze na ovu bola ciarka? Čo to značí? Ze ovu bude počas mrchy?
@kvietocek55 na ovu je čiarka vždy, slabšia alebo silnejšia. Najsilnejšia je,keď je 1-2 dni pred ovulaciou, najslabšia pár dní po ovu. Hladina Lh (ovu hormón) kolíše,takže sa jej intenzita mení počas celého cyklu. A v tehu sa okrem hcg (čo zachytí tehu test) zvyšuje aj Lh, takže tehu vie ukázať aj zosilneny ovu test, ak vieš,že ovu už v tom cykle bola a je to mimo tých dní. Môj ovu bol napr. 12 dní po ovulácii skoro úplne pozitívny,preto som vtedy robila aj tehotensky,aj keď som tri dni predtým mala skoro neviditelneho ducha (9 deň po ovu), tak som s tým nejak nepocitala.
@kvietocek55 😖 ☹ ☹
@kvietocek55 ak by si bola tehu, bol by na 100% pozitívny 😉 Tak možno len tá psychika to robí. Ja som dnes stúpla,ale len na 36,4 a teraz večer som si všimla hlienik, tak možno ovu bude dneska alebo neviem fakt 😖 Testy to nenaznačujú ani trošku. Zajtra kontrola u gynekológa (prvá po potrate), tak som zvedavá, čo sa dozviem. Ale po pravde dúfam, že ostanem ešte doma,lebo sa mi do roboty nechce 😀
@kvietocek55 ja som si aj myslela, že to tak dopadne ☹ Nevadí, máš možnosť skúšať zasa 😉
@mon777 no jasné, ideme opäť, no prvé bábo bolo na prvý šup tak troška sklamanie, ale tak treba asi viac sexovať alebo čo 😀
@kvietocek55 😀 😀 😀 😀 😀 tak možné to je 😀 😀 😀
Ja som dnes stúpla na 36,5°C a aj testík trošku tmavnú + idem dnes na 13:15 k Dr. tak som zvedavááááá 😀
@mon777 tak daj potom vedieť ako si dopadla...
@lauritka tak si tak testujem dnes len pre potvrdenie,ze ovulka bola a skoro mi oci vybilo. Pred 2 dnami som test vyhodnotila ako pozit.,comu zodpovedal aj graf.Uz som len cakala,kedy vyznaci ovu. No ale zahada je ako to,ze teplota hore a palice riadne? apropos beriem 2 bal Inofolic 😕
@kvietocek55
@lauritka
@jaruska18
Takze, dievcence moje.
Maternica krasna cista, bez zapalu, bez komplikacii, vajecniky ciste bez cyst. Sliznica pekna - 10mm ( nemam paru, co presne to znamena), ale MS mam cakat dodvoch tyzdnov. Vzal mi ster z krcka ci z coho a aj krvicku kvoli hCG - vraj bezny postup po potrate, tak som zvedava 🙂 ale vcelku super spravy, tak sa tesim 🙂

Ahojte..dnes som 22 DC, do 18 DC som mala takmer snehobiele testy..od 19 dc sa zacala objavovat ciarka..vcera okolo 10 bola este viditelna dost, no poobede a vecer bola slabunka a dnes zase silnejsia..od vcera vecera ale hlavne dnes od rana ma boli prava strana podbruska, ako pred ms..myslite ze ovu uz prebehla?