icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

lauritka
26. aug 2014

@mon777 no tak ak zajtra stupnes, bude to jasne 😉

mon777
26. aug 2014

@jaruska18 Som 29DC, takže dva dni prešli 😀 A snažili/ nesnažili...som po potrate a ešte som nemala ani prvú MS, takže tak 😀

mon777
26. aug 2014

@lauritka Kiežby hej 😀

chmurkaxy
26. aug 2014

Tak aj ja sa pridávam s pozitívnym pepino ovu 🙂 ten tehu som.robila, aby som sa uistila, že naozaj nemavam duchov celý cyklus na pepinovi 🙂 takže ovu +, tehu -. Včera sme mali tutumutu, zajtra bude tiež, mohlo by sa podariť 🙂
Ps: ozaj,neviete,čo robiť,ak mi FF nonstop posiela správy s gratulaciou k tehu a pritom som nič také doňho nezaznamenala? dá sa to nejak bloknut?

lauritka
26. aug 2014

@chmurkaxy nezadavala si niekde pregnancy tracker hmm.. netusim.. preco takto blbne. 😕

chmurkaxy
26. aug 2014

Hahaha,tak nič z môjho testovania čistého tehu pepinom nebude. Zase mám asi ducha a to som 18dc. Nechápem, mala som ducha koncom minulého cyklu, potom po krátkej ms tiež, potom už nebol na 3 ďalších testoch a teraz zase je. Myslíte,že to z nejakej cysty? Alebo môže byť mimomaternicove? stále testujem pepinom, ducha nemám vždy,mávam aj úplne úplne negatív. @lauritka

chmurkaxy
26. aug 2014

@lauritka nedávala. Sviňucha FF. Ho resetnem 🙂

lauritka
26. aug 2014

@chmurkaxy fiha cudne.. takze tehu vylucene uplne ? nemohla si mat ovu skor *? 🙂 ja neviem to pepino je nejake zvlastne

chmurkaxy
26. aug 2014

@lauritka mala som stredne pozitívny ovu 8.8.(deň pred dvojdnovou ms, aj tehu bol duch, deň predtým spinenie), to už nemám asi fotku, potom 14.8. (6dc) takýto ovu. Keďže mám štátnice a testujem teraz tak halabala, tak sa asi nedopatrame, že? Ale je to u mňa úplne nahlavu.
Ale pri Filipkovi som mala síce pozitívny ovu,ale omnoho slabší ako dnes a tehu bola slabá čiarka a nie duch. Tak pochybujem,že by som bola tehotná.

lauritka
26. aug 2014

@chmurkaxy hmmm.. tak nevie... ono nemusi to byt nic, len mozno citlivo reaguje.. alevo kvazi ako sa mu zachce 🙂

chmurkaxy
26. aug 2014

@lauritka Toto sú tie pri Filipkovi:

A nemôže byť tak,že mám teraz ovu (preto ovu test +) plus cystu z minulého cyklu (preto tehu duch)? Že možno o pár dní po ovu cysta praskne, tehu zase zbledne. Či moc veľká konspiracia? 🙂))

jaruska18
26. aug 2014

@lauritka ahoj 🙂 rano teda nie z ranneho mocu okolo 9 som mala take iste ciarky ako vcera..okolo 1 som mala slabsie uz,ale moze byt aj tym ze som dost vody popila..no ak by to v tom nebolo..predvcerom sme sa posnazili,predtym tiez cca kazdy druhy den..vcera sa nedalo a ani dnes to asi nepojde..mal by ist do prace..myslis ze to akurat zmeskame?

lauritka
26. aug 2014

@chmurkaxy no bez usg mozme mat len dohady, mozno fakt sa nic nedej, len blbnu testy 🙂
@jaruska18 no vies..spermose mozu vydrzat.. ale tak aspon dnes by sa patrilo posnazit 😒 😉

chmurkaxy
26. aug 2014

@lauritka Uvidíme časom 🙂 v piatok mám štátnice a keďže mi dnes došli aj ovu,aj tehu testy, skôr ako v sobotu nezistime 🙂 ďakujem, mojko, objimam!

mon777
26. aug 2014

Jojha, ale baby, čo by som ja dala za to, keby sa nám teraz podarilo znova 🙂 je to šialené, keď mi ešte ani prvá MS po potrate neprišla, ale ja ju ani nechcem. viem, že druhé tehu bude OK 🙂 Cítim to v kostiach...len keby chcelo byť ☹

jaruska18
26. aug 2014

@lauritka posnazime aj dnes 🙂 ale ked som 2 dni mala povedzme ze pozitivne, aj dnes rano boli este silne.. a poobede a vecer uz slabsie..to znamena ze dnes alebo zajtra prebehne ovulacia? Prepac ze stale otravujem ale som z toho celeho uz debil :D

lauritka
26. aug 2014

@jaruska18 no prave ked mas viac dni pozitivne, je tazko presne odhadnut vrchol.. preto sa pocitaju este dva dni plodne od posledneho pozitivneho testu..

a mimochodom rano by sa nemal robit ovulacny testik ;.-) najskor od 10 hodiny doobedu.

jaruska18
26. aug 2014

@lauritka ja som si rano robila pred 10 a nebol z ranneho..zato sa pytam lebo ma boli podbrusko ako pred ms..

lauritka
26. aug 2014

@jaruska18 jaj tak ;.-) ano to boli tak tesne pred ovulkou aj mna.. po ovulek to cele povoli 🙂

jaruska18
26. aug 2014

@lauritka aaaj bodaj by sa podarilo :D

hennyinnsbruck
26. aug 2014

@leushkka ďakujem za info 😎
@lauritka
Jaaaaaj dievčatá no mňa asi šľak trafí. Ráno vstanem, mandle má bolia,oko zlepene/zápal asi, celé červené no A dnes sa aj snažiť musíme.ani nemám chuť veru... ☹
Ovu test je slabší ako včera, takže dnes by sme sa mali posnazit...No uvidíme... 😔

Nejak ovu necitim,nič ma neboli,dnes má chvíľočku jemne pichalo vo vaječníku A to bolo všetko...

lauritka
26. aug 2014

@hennyinnsbruck nemusis citit.. hlavne snazenicko nejak treba a potom uz si daj klidek 🙂

hennyinnsbruck
26. aug 2014

@lauritka tak teraz po uschnuti Neni slabší.naopak,rovnako alebo dokonca silnejší ako včera...
Pôjdem ja do sprchy dobrej horúcej nech sa dám dokopy 😀

kvietocek55
26. aug 2014

Baby neviete poradiť, kebyže som tehu mal byť aj ovu pozitívny?
@lauritka
@mon777

lauritka
26. aug 2014

@kvietocek55 ano v urcitom stadiu, ale to uz ti potom ukaze aj tehotensky 🙂

mon777
26. aug 2014

@kvietocek55 môj bol 😉 takže áno, mal by byť. Už len preto, že tehu hormon sa dosť podoba ovu hormónom a testy pracujú na rovnakom princípe 😉 plus ak mas na tehu dušíka, na ovu nájdeš palice jak hrom 😀 teda ak je duch na tých tehu aj výsledkom tehu a nie zlého testu 😀

mon777
26. aug 2014

Pozri si môj album "chceme kočíkovať". Tam to mám aj krásne ukážkové 😉

kvietocek55
26. aug 2014

@lauritka
@mon777 hmm no lebo ja som total nervna... Zajtra by mala prísť mrcha.. Cítim temer vsetky možné tehu príznaky, test negatívny a aj ovu som teraz skúsila, ale nic, ani len duch.. :(( tak asi si len namyslam možno a nic z toho, och..

kvietocek55
26. aug 2014
kvietocek55
27. aug 2014

No teraz ráno ked som pozrela na ten včerajší ovu test tak tam ciarka je.. za denného svetla ju vidno, je sice slabunka ale zreteľne ju vidno... Tak este stále dúfam...