Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@nynyky ja som mala malilinké hodnoty ešte. Síce povedali, že som v 6tt, no to aj oni sami asi odhadovali, keďže mám nepravidelné cykly a na sone nič poriadne nevideli...len niečo neurčité 😖
Ešte aj diagnúzu mi dali O00.9, čo znamená nedefinované mimomaternicové tehotenstvo...ale našťasie sa ukázalo, že mimomaternicové nebolo.
@lauritka
@nynyky
ženyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!! až mi slzy vybehli 😀 Čo to totooooooooooooo?????????????
Nepýtajte sa ma, prečo to robím, lebo neviem...ale proste INTUÍCIA, že musím 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Tak som vám odfotila doteraz celýýýýýýý mesiac od potratu...moju špeci tabuľku 😀 😅 😅
Môžem ho konečne nazvať pozitívnym?????? 😀
@lauritka ahoj,vidim ze sa celkom vyznas 🙂 chcela by som sa spytat na tvoj nazor.tento mesiac som si robila ovu testy no nebol ani jeden pozitivny. Chybalo im trosku. Podobne ako tu mala @jaruska18. Mala som ovulku na 14 dc,dnes som 29 dc a tehu test bol slabo pozitivny..mohla prebehnut ovu aj ked na teste nebola tak isto silna ciarka?dakujem 🙂
@jaruska18 tak ja ani neviem, či chem alebo nechcem teraz otehu. Strašne moc vo vnútri cítim, že ak sa teraz podarí, všetko bude OK a miminko bude zdravé...ale mm nechce, lebo sa bojí, že sa znova tehu zle skončí... Dr. mi včera povedal, aby sme si dali pauzu a skúsili o tri mesiace (teda o tri cykli), ale čítala som , že baby, čo si nedali povedať otehu rýchlejšie a detičky sa narodili pekne načas...
neviem 😖 ☹ Ale tá túžba a dobrý pocit z toho je vo mne vo vnútri a nedá sa to nepočúvať...ten vnútorný hlas. Vieš, jak to myslím 😉
@mon777 jasne ze viem..tuzba po dietatku je naozaj silna..ale o tie 3 mesiace ako ti povedal dr by bolo asi mensie riziko,ale ja tiez poznam jednu co jej museli vziat babatko v 3 mesiaci, a 2 mesiace na to otehotnela, a za mesiac uz bude na svete 🙂 podla mna je to dost individualne 🙂
Odhadujem, že o 21:00 -22:00 môže byť už na 100% testovacia silnejšia ako kontrolná 🙂 Čo vy na to, žienky moje? 🙂

@lauritka tak ale ak mám 10mm, testy ani BT ovu neukázali...tak jak to? 😕 😅