Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@kvietocek55 ano jasne, brali ho baby.. ale je to skor pre kocky s pco 🙂 so mnou to nerobilo nic. hhi-
@jaruska18 že? aj ja si myslím 😀 A jasne, že budem hore 😀 Ja a spať pred polnocou? 😀 To je dobrý fór 😀 😀
@kvietocek55 aj ja som si ho chcela objednať, lebo v lekárni je moc drahý. Ale musíš ho brať 2x denne každý deň, nevynechať ani jeden jedinýkrát...ale aj ja som počula, že veľa ženám pomohol. Niektorej okamžite, iné čakali aj pol roka, ale veľa Dr. ho odporúča 🙂
@mon777 tak urob budem cakat 🙂 som zvedava ako ti vyjde..videla si moje testy? Uplne rovnake ciarky neboli,ale dufam ze ovu prebehla.. s priatelom sme sa snazili cely mesiac kazdy druhy den..tak som zvedava o 2 tyzdne ci bude tehu tedt pizitivny :( myslis ze moju ovu testy boli pozitivne? :(
@kvietocek55 aj ja som pocula o nom dost ale kde sa da objednat lacnejsie? 🙂
@jaruska18 skúšaj ďalej ovu, nie tehu 🙂 Fakt...ja som tak zistila, že som tehu...že som bez príčiny...len zo zvedavosť skúšala proste ovu...a len čo som mala silné // na ovu, bežala som do lekárne po tehu testy a tam boli dušíky...mierne síce zosilneli, no potom mi na pohotovosti potvrdili hCG a ja som sa tešila a bála zároveň a zvyšok príbehú poznáš...takže tak 🙂 Určite nemíňaj tehu, kým bebudeš mať "dve ovulky" 😀
@mon777 co sa tyka MA- nie je pravda,ze cykly potom musia byt hned anovulacne. Ja som dostala 1. MS na 26. den od zakroku. Druha by tiez mala byt v normálnom termine, kedze ovu test som mala jasne pozit. 13. den DC. Co sa tyka tej sliznice, mala som pri normalnej prehliadke par dni pred ovu cca 10 mm, folikul bol vtedy 19mm a doktor povedal, ze je to normalny nalez.
@kvietocek55 co sa tyka mojej skusenosti s Inofolicom- pokial nemas nepravidelne cykly a normalne ovulujes, je zbytocne brat ho. A ak mas pravidelny mesacny cyklus, tak s velkou pravdepodobnostou nemas PCO, kedy sa Inozitol brat oplati. Ja som mala pred jeho uzivanim cykly pravidelne, a ked som si povedala,ze preco neurobit pre seba nieco zdrave, tak som si ho kupila a rozhadzal mi cyklus tak, ze som mala MC jeden mesiac 26 dnovy a dalsi 34 dnovy a takto sa to striedalo 4 mesiace. Ked som ho vysadila, cyklus sa mi unormalnil na 28 dnovy. Tolko moja skusenost 🙂
@tay89 Veď to, že aj ja. Ale teraz mám v utorok nastúpiť do roboty a po pravde, nechce sa mi. Začali sme s mužom počas mojej PN podnikať a nemám chuť sa tam do tej pakárne vracať späť. najradšej by som sa dala ešte PN a potom vzala zvyšok dovolenky a po dovolenke dovi dopo Kaufland 😀
@tay89 a ako dlho si ho brala?
Baby, vyskúšajte Mimistar, ten je na rozdiel od Inofolicu vo forme tabiet a okrem inositolu a kyseliny listovej obsahuje aj ďalšie vitamíny a minerály, mne konečne dal do poriadku rozhádzaný cyklus 🙂 . Vraj má ideálne zloženie pre snažilky, vytvorili ho doktori v Čechách, aspoň tak mi to hovorila moja doktorka 🙂
@kvietocek55 4 mesiace. Ale to je len moj nazor, ak vsak nemas PCO, tak neviem, ci ti moze pomoct. Ale je normalne,ze babo nevyjde hned na prvýkrát. Velka pravdepodobnost je, ze to vyjde do pol roka.

@mon777 ak budes hore sprav aj okolo 21 🙂 tento je uz skoro pozitivnyy 🙂