icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

mon777
29. aug 2014

@lauritka tak ale ak mám 10mm, testy ani BT ovu neukázali...tak jak to? 😕 😅

nynyky
29. aug 2014

@mon777 aha tak to ano. Mne prerusovali umelo tehotenstvo v 4 mes a tam som mala vysoke hcg a telo sa pomaly spamatavolo s toho soku

mon777
29. aug 2014

@nynyky ja som mala malilinké hodnoty ešte. Síce povedali, že som v 6tt, no to aj oni sami asi odhadovali, keďže mám nepravidelné cykly a na sone nič poriadne nevideli...len niečo neurčité 😖
Ešte aj diagnúzu mi dali O00.9, čo znamená nedefinované mimomaternicové tehotenstvo...ale našťasie sa ukázalo, že mimomaternicové nebolo.

donna11
29. aug 2014

@mon777 mne vravela dr po potrate, ze najblizsie cykly pravdepodobne budu anovulacne.tak moc nestresuj 🙂

mon777
29. aug 2014

@donna11 nestresujem...len to nechápem 😀 A mne zasa bolo povedané, že ovu v pohode môže byť a preto by sme sa snažiť nemali...aby som neostala na rizikovom náhodou, ak by sa podarilo.

nynyky
29. aug 2014

@mon777 to je take slovenske. Nevieme co sa deje tak tam nieco napisme. Hlavne ze si teraz v poriadku

mon777
29. aug 2014

@nynyky tak hej 🙂 To je hlavné. Ešte uvidím, čo mi povedia, keď mi budú volať za výsledky 🙂

mon777
29. aug 2014

@lauritka
@nynyky
ženyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!! až mi slzy vybehli 😀 Čo to totooooooooooooo?????????????
Nepýtajte sa ma, prečo to robím, lebo neviem...ale proste INTUÍCIA, že musím 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Tak som vám odfotila doteraz celýýýýýýý mesiac od potratu...moju špeci tabuľku 😀 😅 😅
Môžem ho konečne nazvať pozitívnym?????? 😀

mon777
29. aug 2014

Kurnik...tá spodná fotoje zlá 😀

bubi1121
29. aug 2014

@lauritka ahoj,vidim ze sa celkom vyznas 🙂 chcela by som sa spytat na tvoj nazor.tento mesiac som si robila ovu testy no nebol ani jeden pozitivny. Chybalo im trosku. Podobne ako tu mala @jaruska18. Mala som ovulku na 14 dc,dnes som 29 dc a tehu test bol slabo pozitivny..mohla prebehnut ovu aj ked na teste nebola tak isto silna ciarka?dakujem 🙂

nynyky
29. aug 2014

@mon777 a to je ovulacny ci tehotensky?

jaruska18
29. aug 2014

@mon777 jeeej ako pekne tmavnu dnes 🙂 neviem ci je uplne pozitivny, ja som mala o trochu tmavsi a tiez neviem ci bolo pozitivne..ale ked LH stupa tak to je predsvest ovulky urcite 🙂 aspon myslim 🙂 ak sa mozem spytat aku znacku testov pouzivas?

mon777
29. aug 2014

@nynyky všetky na foto sú všetky ovulačné 🙂 Tehu by nemali význam, pokiaľ mi Dr. nezavolá o výsledky, čo mi včera brali krvičku 😉

@jaruska18 testy mám od lauritky 😉 One step-ky 🙂

mon777
29. aug 2014

@bubi1121 daj foto tehu testu 😉 Ja som mala všetky slabo pozitívne a tehu som bola už 6tt 😉

jaruska18
29. aug 2014

@mon777 One Step Pro Matris? Ja mam tie, a tiez ciarka na ovu testikoch z dna na den zosilnela.mala som take testy cca 3 dni,a potom slabli..podla mna nemusia ukazat uplne rovnake ciarky..pozri cs modreho konika a tam viac zien pisalo ze mali slabe ovu testy a otehotneli 🙂

mon777
29. aug 2014

@jaruska18 tak ja ani neviem, či chem alebo nechcem teraz otehu. Strašne moc vo vnútri cítim, že ak sa teraz podarí, všetko bude OK a miminko bude zdravé...ale mm nechce, lebo sa bojí, že sa znova tehu zle skončí... Dr. mi včera povedal, aby sme si dali pauzu a skúsili o tri mesiace (teda o tri cykli), ale čítala som , že baby, čo si nedali povedať otehu rýchlejšie a detičky sa narodili pekne načas...

neviem 😖 ☹ Ale tá túžba a dobrý pocit z toho je vo mne vo vnútri a nedá sa to nepočúvať...ten vnútorný hlas. Vieš, jak to myslím 😉

nynyky
29. aug 2014

@mon777 aha tak ja sa v tom nevyznam velmi. Ale drzim palce nech sa to lodari 🙂

jaruska18
29. aug 2014

@mon777 jasne ze viem..tuzba po dietatku je naozaj silna..ale o tie 3 mesiace ako ti povedal dr by bolo asi mensie riziko,ale ja tiez poznam jednu co jej museli vziat babatko v 3 mesiaci, a 2 mesiace na to otehotnela, a za mesiac uz bude na svete 🙂 podla mna je to dost individualne 🙂

mon777
29. aug 2014

@nynyky keby sa tak chcelo 🙂 Normálne mám nutkanie pred spaním ešte ciknúť, že reku či ozaj 😀 😀 😀 😀 😀
@jaruska18 tak ja viem, že potom to bude lepšie...asi teda ani nie tak lepšie, ako menej riskantné, ale ja proste niekde vo vnútri viem, že to výde ☹

jaruska18
29. aug 2014

@mon777 skus spravit teraz test 🙂 ci zosilnel 🙂

lauritka
29. aug 2014

@mon777 este nie, este kusok, skus zajtra ;.-)

mon777
29. aug 2014

@jaruska18
@lauritka
aj mám zasa také nutkanie 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 som cvok 😀 😀 😀 😀 😀 😀

lauritka
29. aug 2014

@bubi1121 nemusela si vysthntu vrchol.. a tvojmu folu mozno stacila aj mensia hladina LH a prasknutie..
a mala si aspon taky "silenjsiô ? ovu ?

jaruska18
29. aug 2014

@mon777 utekaj spravit 🙂

bubi1121
29. aug 2014

@lauritka ja som mala podobne ako @jaruska18 aj hlien som spozorovala ale ten mam uz asi 3 tyzdne. Priesvitny,natahovaci.

jaruska18
29. aug 2014

@bubi1121a nemas uz testy? Ani tehu?ze by si odfotila 🙂

mon777
29. aug 2014

@jaruska18 Už 😀 Ešte je mokrý a už je podľa mňa super pozitívny 😵 Som zvedavá, či sa mi to potvrdí aj BT 🙂

a porovnanie s minulým cyklom, keď mi ovu odhalili našeho Tomáška 😵
((ten úplne spodný pod modrým je ten teraz robený))

lauritka
29. aug 2014

@bubi1121 jj.. tak potom ti to asi rychlo stuplo 🙂

mon777
29. aug 2014

Odhadujem, že o 21:00 -22:00 môže byť už na 100% testovacia silnejšia ako kontrolná 🙂 Čo vy na to, žienky moje? 🙂

mon777
29. aug 2014

@bubi1121 tak tak...trasieme sa zvedavosťou na fotočky 🙂

teda aspoň ja 😀 😀 😀